Със съдействието на:

Ташев Галвинг

Инструменти:

HiKOKI

Аксесоари, консумативи, приставки:

Wolfcraft

Приставки, шаблони и стойки за по-лесна работа

Ще ви покажем различни приставки и шаблони, които значително улесняват работата при рязане и пробиване. Ще видите използване на многофункционалната маса на Wolfcraft с различни инструменти - оберфреза, циркуляр, прободен трион. Ще режем с циркуляра с водещата шина на Wolfcract.

Продукти в това видео:

Сигурно се чудите защо цялата маса е отрупана с разни приставки, шаблони и происпособления? Днес в предаването, ще ви покажа различни трикове за по-лесна и по-прецизна работа. Защото всеки е изпадал в ситуация да се чуди как да пробие, завърти или среже нещо. Пробваш няколко пъти и все не се получава това, което искаш – или детайлът ще се извърти и премести в последния момент, или пък няма как да бръкнеш по-надълбока, за да достигнеш до винта, за да го развиеш или завиеш.
И като изгледате предаването, споделете и вашите нестандартни ситуации и споделете вашия опит. Със сигурност няма да можем да покажем всичко.

Сега разчистваме масата и започваме..
Да, за каквато и да е работа ви трябва удобна работна повърхност. 


Всяка машина е предназначена да ни улесни в работата, която извършваме. Така че отнасяйте се към вашите помощници – машините с грижа и професионален подход. А те ще ви отблагодарят с дълго време безаварийна работа.
И май за днес трябва да завършваме. Но няма да ви липсваме, защото всички предаванията може да гледате и в сайта.

мултифункционална маса

приставки за пробиванешаблон за пробиванешаблон за пробиване 2

шаблон за диблишаблони за диблиpocket rigшаблон за первазишаблон за ъглошлайфшаблон за флексмаса за оберфрезаводеща шина за циркуляр