Само три инструмента на Метабо! Избирай!
65.6 K
14:58

Стенли, забелязахме, че във всяко предаване използваш огромен брой инструменти и работилницата ти прилича на склад на Ташев-Галвинг. 
Имаш срок от 10 минути да влезеш в сайта на Ташев-Галвинг и да избереш точно 3 инструмента на Метабо. Само 3! С тях ще свършиш...

Акумулаторен миксер и инструменти за лепене на плочки
39.5 K
14:01

Ето, че отново сме в сезона на ремонтите. А кое е най-ремонтираното помещение? Банята! Скоро ще бръмнат ъглошлайфите с един напевен глас от всеки балкон.
Еми то там се режат плочки най-приятно. Ако не излезеш на всеослушание да стържеш в неделя на обяд не е...

Монтаж на аксесоари в банята
79.2 K
2:58

В предишни предавания ви показахме как се монтира мивка, сифон и огледало над мивката в банята. Днес ще се върнем в банята и ще ви покажа как се да монтирате аксесоарите.
Как правилно да определите разположението на аксесоарите в банята и как да пробиете плочките без...

Масичка за лаптоп
87.1 K
9:55

Ще изработим практична масичка за лаптоп. За поставката за латоптоп ще ни трябва една по-широка дъска от масивна дървесина. Ще пробием отвори за охлаждане на компютъра и ще фрезоваме краищата на масичката, за да е по-удобна.
Ще направим и поставка за телефона.

Монтаж на ламиниран паркет
75.9 K
7:09

Как се монтира ламиниран паркет? Ще ви покажем различни пособия и инструменти за мерене и рязане на ламиниран паркет, който значително улесняват работата.
Ще монтираме ламинирания паркет без прах, като използваме ножица за рязане на ламинат.

Премахване на мухлясал силикон от мивка
104.4 K
3:15

Сега ще ви покажа как да отстраните мухлясалия силикон от мивката в банята със специалния инструмент за премахване на силикон на Wolfcraft. Санитарните силикон и съдържат в себе си антибактериални съставки, но с течение на времето тяхното действие отслабва. Всъщност не...

Правилно ли работите с чук?
52.6 K
4:05

И днес чукът се състои от тежаща глава, фиксирана към дълга дръжка, с която се замахва, за да се осъществи удар на малка площ.
Главата на чука обикновено е изработена от стомана, която е допълнително термично обработена за твърдост, а дръжката е от дърво или...

Машини за шлайфане
72.3 K
13:22

Шлайф машините са предназначени главно за почистване на повърхности, било то дървени или метални, преди да бъдат лакирани или боядисани.
Можем да обобщим, че най-производителната машина е лентовия шлайф. С него се работи бързо, но и по трудно в сравнение с вибро...