Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Thermostone

адрес: гр. Нова Загора, кв. Индустриален

тел: 0457/66777

факс: 0457/66775

e-mail:

URL:www.thermostone.eu

Фирма “НЕУ ЛИТИК” ЕООД е регистрирана в България през 2010 година като търговско дружество, специализирано в производството на изкуствени декоративни облицовъчни камъни. Производственият процес се основава на испански технологии и ноу-хау в промишления дизайн. Дружеството e ориентирано изцяло към поддържането на европейски стандарти в качеството на своите продукти и изповядва принципите на клиентоцентричност и етичност във взаимоотношенията си с бизнес партньорите.

Дружеството произвежда разнообразни модели изкуствени облицовъчни камъни и ги предлага под своя собствена търговска марка – Thermostone. Асортиментната програма към момента включва шест продуктови фамилии,  обхващащи 20 модела, всеки от които се предлага в различни цветови гами според предпочитанията на клиента.

Благодарение на добре подбраните материали и специалната технология на заготовката, крайните изделия се отличават с отлична топлоизолация, ефективна шумоизолация, паропропускливост, лекота и устойчив на натиск, биологично неутралност, пожароустойчивост (клас А1), устойчивост на атмосферни влияния и замръзване и представляват дълговечен, но същевременно рециклируем и екологичен продукт.

Thermostone е промишлено произведен облицовъчен камък за външен и вътрешен архитектурен дизайн на фасади и стени. Той се използва изключително за декоративни, термо- и звукоизолационни цели и не изпълнява конструктивни задачи.