Машина за мокро рязане на плочки
85.9 K
5:17

Когато имаме нужда от прецизен сряз на плорките се използва машина с мокро рязане. При машината за рязане на плочки с мокро рязане се възползваме от предимствата на точнота рязане на диамантения диск, без да се задушаваме в праха, образуван от триенето му в...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.

Поддръжка на градината – храсторез, саблен трион, ножици, колове за ограда
74 K
23:34
Предаване 6 / 2021

Сигурно много от любителите градинари вече са в градините и усилено работят. Градината се нуждае от постоянни грижи, за да изглежда винаги добре.
Затова днес ще подхванем темата за градинарството. Ще започнем с поддръжката на дърветата и какви инструменти ще ви...

Лепило спрей
52.2 K
5:46

Цианакрилатните лепила след втвърдяване стават твърди и не са еластични. Затова с тях не се лепят гъвкави материали и такива, които се огъват, защото при огъване лепилото ще се начупи.
За големи площи и за такива, които имат някакви извивки и трябва да се облекат с...

Правилно ли работите с чук?
52.6 K
4:05

И днес чукът се състои от тежаща глава, фиксирана към дълга дръжка, с която се замахва, за да се осъществи удар на малка площ.
Главата на чука обикновено е изработена от стомана, която е допълнително термично обработена за твърдост, а дръжката е от дърво или...

Плъзгаща врата Estebro - лесно и бързо
49.9 K
7:50

Това, от което плъзгащите врати не се нуждаят е място за отваряне. Така се освобождава пространство в малките стаи, които ние използваме горе долу само за спане.  
Комплекта, който Боби избра за днешното предаване се състои от много малко неща. Релса, която може...

Етажерка за антре с магнити
75 K
10:11

Ето и нашата етажерка - подходяща за тесни входни антрета, в които няма място за по-големи шкафове. Отдолу има удобни сгъваеми закачалки.  Силните неодимови магнити ще държат здраво ключовете, за да не ги търсиш всеки път.

Монтаж на ламиниран паркет
75.9 K
7:09

Как се монтира ламиниран паркет? Ще ви покажем различни пособия и инструменти за мерене и рязане на ламиниран паркет, който значително улесняват работата.
Ще монтираме ламинирания паркет без прах, като използваме ножица за рязане на ламинат.