Със съдействието на:

Ташев Галвинг

Инструменти:

HiKOKI

Аксесоари, консумативи, приставки:

Wolfcraft

Бъркалки и миксери Collomix

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на големи обекти. Collomix е марка, която е тясно профилирана в производството на бъркалки и миксери за смесване на строителни материали.

Ташев-Галвинг е официален представил на бъркалките и миксерите Collomix.
През целия живот на фирма Collomix те са произвеждали и разработвали приставки и машини за разбъркване на строителсни смеси.

collomix

Има 3 основни бъркалки, които е необходимо да има човек - Collomix WK, KR, DLX.

collomix бъркалки

Всички масово разпознава бъркалката WK защото тя е в окомплектовката на всеки миксер. Тя е със сравнително универсално приложение. При използването й ще получим над средното ниво качество на смесване.

Collomix WK има най-подходящо приложение при разбъркване по-тежките и гъсти смеси - замазки, мазилки и тн.

 

collomix kr


Collomix KR е бъркалка специализирана за строителни лепила - лепила за плочки, лепила за топлозизолация. С нея смесите се разбъркват заничително по-лесно. KR бъркалката вкарва значително по-малко въздух в материала.

Collomix DLX е бъркалка за течни и саморазливни материали - саморазливни замазки, бои.

Най-масовият на пазара захват на бъркалките на пазара е M14 захват. При него проблемът е, че когато човек бърка продължително време, бъркалката се затяга и нейната смяна е почти невъзможна.

collomix hexafix

Затова Коломикс разработиха hexafix захват, който позволява бърза и лесна смяна на бъркалките.

Коломикс има много ефективно приспособление за прахоулавяне, което се закача на ръба на кофата и се свързва към прахосмукачка.
Приспособлението изсмуква прахта при изсипването и разбъркването на материала.

collomix sharkyCollomix Sharky е приспособление за по-лесно разрязване и изсипване на чувалите с материал. То се закача на кофата и чувалите се поставят върху него.


Приспособлението за измиването на бъркалките на Collomix е идеалния начин да поддържаме нашите бъркалки чисти и работещи дълго време. 
Кофата с четките се напълва с вода, машината се потапя, развърта и след това бъркалката излиза съвсем чиста.


collomix миксери саморазливнаСъс специализираните миксери за саморазливни замазки, човек може абсолютно сам да смеси материала в него, да го транспортира до мястото за полагане и да положи материала.