Със съдействието на:

Ташев Галвинг

Инструменти:

HiKOKI

Аксесоари, консумативи, приставки:

Wolfcraft

Инструменти HITACHI - HiKOKI

Инж. Стефан Стефанов, мениджър продажби в Ташев-Галвинг, ще ни разкаже за електрическите инструменти с марката HITACHI, чието ново име е HiKOKI. 
Hitachi Koki произвежда много видове инструменти, включително резачки, тренировки, дървообработващи електроинструменти. 

HiKOKI Power Tools е световен лидер в индустрията на професионални електроинструменти със седалище в Япония. Предишното име на HiKOKI e Hitachi Koki.

инструменти HITACHI

Компанията е начело на продуктовите иновации и дизайн от 1948 г. 2018 г. и отбелязва своята 70-годишнина.

Hitachi Koki откри нова глава през октомври 2018 г., когато марката Hitachi се преименува на HiKOKI. Произнесен „хай-ко-ключ“, HiKOKI произлиза от английската дума „високо“ и японския термин „коки“, което означава „промишлени машини“.

След смяната на търговското наименование на фирмата, търговската компания, разположена в Барселона, Испания, беше преименувана на HiKOKI Power Tools Iberica.

hitachi


HiKOKI Електроинструменти Iberica

HiKOKI Power Tools Iberica има силна търговска мрежа в Испания и Португалия. Бизнесът беше изграден чрез операции лице в лице и индивидуални продажби през последните 28 години.

HiKOKI поддържа тези методи, за да укрепи отношенията си с клиентите и да разшири репутацията си за доставяне на иновативни продукти като безжичните MV (MultiVolt) серия и безчеткови интрументи (brushless).

hitachi инструменти

„Сега сме HiKOKI“, каза Масая Ширай, генерален директор. „Ние сме в силна позиция да разширим бизнеса си и да подобрим отношенията, основани на доверие, които разработихме под марката Hitachi. Като HiKOKI, ние ще засилим основния си бизнес, за да бъдем още по-близки до професионалните потребители и ще предложим електрически инструменти, които им помагат и улесняват работата им.“