Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Как да изберете детски стоки и да декорирате полово неутрално детската стая?

13
гласа
Много от родителите обзавеждат и организират детските стаи въз основа на пола на очакваното бебе, но не всички искат да знаят какъв ще бъде той, като предпочитат изненадата. За тези родители обзавеждането може да се окаже истинко приключение, но всъщност днес има толкова много детски стоки, които ще ви помогнат в създаването на един прекрасен нов свят на мъничето ви.
Как да изберете детски стоки и да декорирате полово неутрално детската стая?-1 Как да изберете детски стоки и да декорирате полово неутрално детската стая?-2

Детската стая е в центъра на света на новороденото ви бебе. Цялото семейство се събира в тази стая, за да се радва на новият член на фамилията. 

Много от родителите обзавеждат и организират детските въз основа на пола на очакваното бебе, но не всички искат да знаят какъв ще бъде той, като предпочитат изненадата. Именно вторият тип бъдещи родители са изправени пред едно истинско предизвикателство, затова най-добрият начин да се обзаведе пространството от дома ви, което е предназначено за вашето бебе е унисекс стила. Мислите, че е трудна задача? Всъщност днес има толкова много детски стоки, които ще ви помогнат в създаването на един прекрасен нов свят на мъничето ви.

Първото нещо, за което трябва да помислите преди още да създадете проекта на вашата детска стая е да изберете цветовата гама. Комбинирайте цветове и текстури, с акцент върху успокояващите палитри на синьото и мекото жълто. 

Жълтият цвят е един чудесен фон на вашата детска стая, като можете да изберете жълтият оттенък за стените. Мебелите могат да бъдат в синьо, а също така и по-голямата част от останалите детски стоки. Бъдете по-смели с този цвят, тъй като днес то не е предназначено само за стаи за момченца. Съществуват толкова нови и приятни нюанси като морско и тюркоазено синьо, които са страхотни и са подходящи както за момченца, така и за момиченца.

Гарнитурите

Тъканите, с които са облечени мебелите също могат да бъдат много добре подбрани и да превърнат проектът ви в една игра с цветовете. Памучен плат на райета, плюш и други подходящи за бебетата материи могат да бъдат включени както в кошчето, така и в останалите мебели и детски стоки в стаята. Не се притеснявайте от комбинирането на много тъкани, смесването на различни цветни платове ви дава възможност за още по-смело декориране. 

Ако обмисляте темата на вашата детска стая, както се досещате, героите от приказките и песничките, като зайчета, мечета, калинки и други са подходящи за всички деца, без значение от пола им. Затова, въведете ги в малкият свят на вашето бебе! Тези сладки животни са много подходящи, независимо от цвета, който сте избрали. 

След време

Важното е да запазите възможността за развитие на вашата детска стая и да не забравяте, че имате достатъчно време за корекции и в останалите месеци след раждането на вашето мъниче. Възможностите за промяна са неизброими, като можете да промените пространството с добавянето на различни детски стоки, като мебели и аксесоари, за да направите така, че вашето дете да се чувства щастливо в собствената си стая.

Важното е в началото да създадете пространство, което да бъде удобно както за вас, така и за бебето. Подробностите оставете за по-нататък, в случай че не разполагате с достатъчно голям бюджет. Добавянето на детски абажури, стенни пана, картини и други можете да направите малко по-късно, когато вашето дете започне да се заглежда по шарените неща. Това се случва на около 4-месечна възраст, а на около 5-6 месеца вече бебчето стои седнало и има още по-разширен кръгозор. 

Можете да добавите някакви детски стоки като играчки за кошчето, които да са в същите нюанси, както останалата част от стаята, като по този начин ще придадете една съвършена завършеност и ще покаже вашето чувство за естетика. Създавайки такова обкръжение на вашето дете, вие ще покажете любовта си към него и спомените в тази детска стая ще останат с вас за цял живот.

Подходящи бебешки и детски стоки и цялостно обзавеждане на детска стая може да намерите на Baby.galix.bg в секцията "Кошари и легла", а от там трябва да потърсите подкатегория "Обзавеждане за детска стая".

 

източник HTTP://BABY.GALIX.BG/

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: детски стоки, бебешки стоки, детска стая, обзавеждане,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot