Верижни триони и острене на верига, датчици за осветление, свързване и защита от влага
69.6 K
23:52
Предаване 7 / 2021

Днес в предаването ще видите: Как да изберем верижен трион, как се работи с този инструмент и как да си заточите вече захабената верига? 
Ако все забравяте да включите или изключите лампата на двора, гледайте, защото датчиците за контрол на осветлението включват...

Рамка за снимки с Васил Бовянски
38.3 K
14:05

Да поканим вече  нашия гост - един човек, който сте виждали и преди в нашите предавания. Човекът, за когото импровизацията е начин на живот, артистът, който се съгласява със всичко, което му предложат на сцената. Нека посрещнем моят приятел Васил Бовянски.

Видове перфоратори - как да изберем, монтиране на стойка за телевизор
86.2 K
23:31
Предаване 1 / 2020

Днес думата ни е за перфораторите – кога, как и защо се използват тези чудесни машини, които вършат много и разнообразна работа. Но важно е да използваш правилната машина – иначе се хвърлят излишни усилия. Перфораторите могат да бъдат с кабел или безжични, с...

Инструменти HITACHI - HiKOKI
75.3 K
8:46

Инж. Стефан Стефанов, мениджър продажби в Ташев-Галвинг, ще ни разкаже за електрическите инструменти с марката HITACHI, чието ново име е HiKOKI. 
Hitachi Koki произвежда много видове инструменти, включително резачки, тренировки, дървообработващи...

Саблен трион, масичка за лаптоп
76.3 K
23:55
Предаване 4 / 2020

В днешното предаване ще говорим първо за сабления трион. Как се реже с него, какви ножове има и някои прости правила за безопасност.
След това ще направим масичка за лаптоп и ще я обработим с оберфрезата. За изработката на масичката за лаптоп ще ни трябва само...

Как да изберем перфоратор
83.9 K
12:29

Каква е разликата между перфоратор и бормашина? Защо перфораторът може да пробива бетон, а бормашината не? Какви са принципите им на работа?
Ще разбере какви за предимствата на безчетковите перфоратори с кабел. Какво да гледаме като избираме перфоратор? Какви...

Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Акумулаторна косачка, тример и въздухонадувка Makita
49.7 K
11:05

Ако го водехме този разговор преди 10 години, нямаше да има никакви спорове кое е по-добро. Бензиновите косачки осигуряваха мощност,за която електрическите  не можеха въобще да си помислят.
Днес обаче положението е мнооого по-различно. Не само електрическите, но...