Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Симфония в бяло злато

5
гласа
Искахме да направим този апартамент лъскав и шикозен. Така се роди и идеята за златния интериор. Какъв по – добър начин да придадеш разкош на един дом?Премахнахме някои от ненужните стени, за да създадем големи и удобни помещения.
Симфония в бяло злато-1 Симфония в бяло злато-2 Симфония в бяло злато-3 Симфония в бяло злато-4

Кухнята е  супер модерна, просторна и бляскава. Допълнителното осветление подчертава златните повърхности, а бялото оптически уголемява стаята.

Трапезарията е много разчупена. Донякъде това се дължи на факта, че я обзаведохме със специално изработени мебели и избрахме закачливи бели лампи, разположени над масата за хранене. Интересен акцент е и колоната, съчетана с общото звучене на помещението и цветовата гама. За аксесоари избрахме картини с бели рамки, които подхождат на цялостната визия.

В хола вградихме светлина, скрита зад панели в стената. Дамаската на дивана е от кадифе, а мекия килим те кара да заровиш крака в него. С една дума – блажество. Трите лампи с различна форма и размери придават специфична атмосфера, тъй като могат да превърнат тази част от апартамента в романтично кътче с приглушени светлини.

 

Най – впечатляваща си остава спалнята. Там разкошът и богатството взимат своя връх. Едната стена покрихме с тапет в златно, добавихме  огледало, тоалетка и голям гардероб, който да събере множество дрехи и обувки. Това, което направи спалнята уникална, е банята. Оформена като естествено продължение на помещението, тя е отделена единствено със стъклена стена. Какво по – блажено от това да се потопиш във ваната сред благоуханни цветчета и да гледаш любимия филм. Като истинска принцеса в златната къща.

 

източник Acherno.com

Категория Категория:

Категория Тагове: трапезаиря, дизайн, декорация,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot