Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Ню Вижън Груп България ООД

адрес: Варна

тел: 0879458209

факс: 052919574

e-mail:

URL:www.nvgroup.eu

Нашето дружество действа на Българския пазар от средата на 2009 година, под формата на Дружество по Закона за Задълженията и Договорите. Поради високия интерес от предлаганите от нас услуги и разширяване на дейността ни, същото бе преобразувано в Дружество с Ограничена Отговорност. Управлявано е ентусиасти със сериозен професионален опит, натрупан от дългогодишния им трудов стаж в компании със сериозна бизнес история, в централна и западна Европа. Ние вярваме, че равновесието между цена и качество не е мираж, и в никакъв случай не трябва да се постига на базата на компромиси. Нашата цел е да подсигурим вашия уют и спокойствие у дома, и в офиса. Ежедневно да доказваме, че отговорностите поети към вас не са просто обещания, а реален анагажименти. По този начин искаме да изградим във Вас, доверие към нас, нашите продукти и услуги. Ние знаем, че доверие ще се изгради бавно, и може да се загуби за секунди, но сме готови да посрещнем това предизвикателство и сме сигурни, че ще успеем, каквото и да ни струва.

Нанотехнологията е област от приложните науки, а също така и висока технология, която покрива широк диапазон от теми, но основната обединяваща тема е контролът над веществото на микроскопично ниво, при размери по-малки от 1 микрометър, както и създаването на устройства на такова ниво, съизмерими с размера на молекулите.

Представката нано в думата нанотехнология означава “една милиардна”. Разбира се като една милиардна от метъра, т.е. нанометър. Обект на нанотехнологията е изучаването и манипулирането на различни наноразмерни материали, наречени още наноматериали.

Поради простата разлика в мащаба повечето от наноматериалите (полупроводници, метали и др.) притежават характерни физико-химични свойства, които са различни от тези на същите материали при традиционната им употреба. Точно тези различни свойства се използват в нанотехнологията за създаване на нови устройства, прибори, технологии, методи за диагностика и лечение в медицината и др.

ПО-ИНТЕРЕСНО Е ОБАЧЕ КАК НАНОТЕХНОЛОГИЯТА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НИ ПОМАГА В ЕЖЕДНЕВИЕТО...

Известен факт е, че растенията имат естествен почистващ механизъм и дъждовните капки почти нямат контакт с повърхността им. Водните капки протичат по листата и поемат със себе си полепналите по тях мръсотия, насекоми, разлаганията и други субстанции.

Ефектът е доказан при много растения, но понеже е изявен най-ясно при лотоса, е по-известен като „ефект на лотоса”. На базата на този феномен се основава и действието на най-широко приложимите нанопродукти.

Въздействието върху различните по вид повърхности на нанониво в действителност променя техния молекулен строеж, без да променя основните им характеристики, а благодарение на това почистването става необикновено лесно, като необходимото за процедурата време значително се намалява, а почистващи препарати се използват само по изключение.

Или както гласи един от основните принципи в науката:

"РАЗЛИЧНИЯТ МАЩАБ ВОДИ ДО РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ..."

Ето защо нашите продукти са изключително полезни и препоръчителни за всички предприемачи, които искат да намалят риска от инциденти, да се освободят от натоварването при осъществяване на повечето ежедневни дейности и да спазят стриктно предписаните хигиенни норми (например в магазини за хранителни стоки, ресторанти, кафенета, месарници, касапници и други). Това важи, разбира се, и за всички, които искат да облекчат работата си или да предпазят за по-дълго време своето имущество, автомобил, ценни вещи, а специално с продуктите от серията "Антислип" и своето здраве.

Благодарение на нашите партньори, ние предлагаме на Българския пазар възможно най-пълната гама от продукти за АНТИСЛИП превенция и НАНОПРОДУКТИ за почистване и защита.

Нашата основна цел е да Ви предоставим възможност трайно да решите проблемите си с хлъзгавите, мокри или влажни повърхности, подпухналата от влагата мазилка, плесента от излишната влага в помещенията, различните по вид петна по дрехите, и много други.

Ние Ви каним да се запознаете с нашите продукти, създадени на базата на нанотехнологиите, и да разберете как те могат да направят живота по-безгрижен...

Насладете се на разнообразието от дълготрайни и радикални решения на доскоро нерешимите проблеми!..