Сензори за движение и присъствие
87.8 K
8:22

Когато се каже сензор за за движение за контрол на осветлението, повечето от вас най-вероятно си представят такъв инфрачервен сезор (PIR).  
Това е пасивен сензор, който отчита излъчената топлина от топлокръвни животни и хора. Лещата фокусира излъчените...

Шаблон за пробиване под ъгъл
78.8 K
2:53

Основният играч в този комплект е този шаблон на Wolfcraft, който има три скали, които определят как и къде да се дупчи с приложеното свредло.
В основата на всичко е дебелината на детайла, който ще дупчим. С този шаблон за пробиване под ъгъл правим...

Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Масичка за мачове с Георги Филипов
16.9 K
23:59

Настанявайте се удобно на диваните, пък ние днес ще ви покажем как да си направите помощна масичка. Да има къде да си слагате чашата и бутилката, докато гледате някой мач от световното или пък напрегната партия тенис от големия шлем, удобно разположени на дивана или...

Битове и накрайници - какво трябва да знаем?
69 K
12:15

Големите комплекти с накрайници са винаги добра идея, особено за хоум геймърите. Важното е да следите за износване. Ако някой  бит се износи, това означава, че го ползва много по-често от останалите. Вземете си висок клас накрайник от същия вид и размер и го подменете,...

Дюбели на DuoPower на Fischer
45.4 K
7:57

Набелязал съм в сайта на Ташев-Галвинг 3 вида дюбели на Фишер. Универсалните DuoPower, DuoTec за кухини и DuoSeal за мокри помещения.
Отивам на щанда за крепежни елементи , за да ги видя на място. Взел съм 3 вида универсални дюбели. Да отиваме да видим как се...

Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...

Монтаж на стойка за телевизор без прах
28 K
11:25

Аз пък онзи ден бях на гости на тъщата. 
Купила си нов телевизор и ме помоли да го закача на стената в трапезарията над шкафа. Купила си и стойка, така че аз веднага се захванах.
Въоръжен с подходящи свредла един винтоверт също ще се справи с пробиването...