Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Облицоване на стена - Поставяне на плочки около препятствия – около водосточните тръби

6
гласа
Докато облицоваме стените си с плочки, трябва да внимаваме с препятствията по повърхността като например водосточните тръби. Като следваме стъпките, описани по-долу, ние заедно ще поставим плочките около тръбите.
Облицоване на стена - Поставяне на плочки около препятствия – около водосточните тръби-1 Облицоване на стена - Поставяне на плочки около препятствия – около водосточните тръби-2 Облицоване на стена - Поставяне на плочки около препятствия – около водосточните тръби-3

Измерване на водосточните тръби: да започнем с измерване на разстоянието между тръбата и плочката зад нея. След това отбелязваме мерките върху плочката.

 

 

 

Пробиване според измерванията: да поставим бургиите на бормашината и да регулираме диаметъра за рязане към размера на отвора за тръбата и отрязваме парчето, където ще поставим тръбата.

 

 

 

 

Поставяне на плочката: трябва да поставим плочката на стената при отвора за водосточната тръба и да я притиснем леко към стената за наместване, след това причукваме с гумен чук. Поставяме клинчета между ръбовете на плочките, преди да продължим с поставянето на другите плочки.

 

източник praktiker.bg

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot