Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Смяна на дъската на тоалетната чиния

7
гласа
Ако се налага смяна на дъската на тоалетната чиния, уверяваме Ви, че е много лесно да я подмените сами. Само следвайте стъпките, изброени по-долу!
Смяна на дъската на тоалетната чиния-1 Смяна на дъската на тоалетната чиния-2 Смяна на дъската на тоалетната чиния-3

 

Демонтиране на старата тоалетна дъска: трябва да махнем крепежните болтове или винтове, с които тя е монтирана към тоалетната чиния. В зависимост от случая винтовете се отвиват с отвертка, а ако са използвани болтове, гайките им се отвиват с ключ или пък на ръка – според модела на дъската.

 

 

 

Поставяне на пантите на определените за тях места: след демонтиране на старата тоалетна дъска поставяме пантите на новата тоалетна дъска на определените места.

 

 

 

Закрепване на новата тоалетна дъска: моля поставете правилно пантите в определените за тях отвори. Ако тоалетната дъска е с горно закрепване, може да затегнем двата винта с отвертка. Ако имаме долно закрепване, може да затегнем гайките отдолу.

 

източник praktiker.bg

Категория Категория: Строителство и ремонти

Категория Тагове: строителство, ремонти, баня,

2 Коментара

Тодор Тодоров
Здравейте, Трябва ми точно такова захващане за дъската но не мога да си намеря във веригите и местните железарии в София. Може ли да ме насочите към място от където мога да си купя. tosho_mt@abv.bg
Аделина Маринкева
Здравейте,и аз търся точно такива панти,къде могат да се намерят? boikoadi@abv.bg

Добави коментар

друга картинка

antibot