Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Интериорни решения с минимален бюджет

8
гласа
Да декорираме дома си с видимо ненужни вещи
Интериорни решения с минимален бюджет   -1 Интериорни решения с минимален бюджет   -2 Интериорни решения с минимален бюджет   -3

Детско влакче

Старите играчки на децата ви могат да се окажат чудесен аксесоар за детската им стая. Закрепването става по различни начини, според вида на влакчето. Може да ги залепите със силикон, но за по-добър ефект и якост е добре да използвате видии.

 

Детски кубчета за игра

Още един аксесоар за детската стая. Поради по-простата си форма, тези шарени кубчета са значително по-лесни за закрепяне към шкафчето.

 

Стар катинар

Завинтете халка към вратичката или чекмеджето и заключете катинара през нея. Ако катинара е толкова стар, че не може да се отключи, изберете халка, която може предварително да се разшири малко, за да прекарате катинара през нея. Чудесен аксесоар за вилата или чекмеджетата на масата в мазата.

 

Домино

Чудесен аксесоар към кутията с играчки на децата. Закрепете доминото с помощта на лепило или видия. За по-голямо удобство, може да добавите между капака и доминото, малко дървено трупче.

 

Мидички

Запазете спомена за лятната ваканция. Изберете подходяща по размер мида и с помощта на лепило или силикон я прикрепете към дръжката на шкафчето. Така старите обли дръжки на мебелите, ще придобият съвършено нов вид с минимални усилия.

 

Бирена капачка

Подобно на предната идея, използвайте бирена капачка и с помощта на лепило я закрепете към старите дръжки. Още един добър начин да запазите спомена за лятната ваканция, нали?!

източник modazadoma.com

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: мебели, обзавеждане, интериорни решения, дизайн, аксесоари, за дома,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot