Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Как да освежим дома си

5
гласа
Омръзна ли ви да гледате същия вид на дома си всеки ден?! Искате ли да го промените?! Има няколко неща, които може да направите без да похарчите купища пари и същевременно да постигнете удивителен ефект.
Как да освежим дома си -1

Огледайте се и помислете. Има ли нещо, което искате да промените? Разместете някои от мебелите между стаите, направете си ново място за отмора и релакс. Може дори да разгледате магазините за мебели втора употреба. Там понякога се срещат много добри неща.

Внесете пролетта във вашия дом. Създайте весело настроение във всекидневната и в кухнята, където влизат приятелите за по кафе. Не е нужно да правите подвизи, кофа боя, четка и малко въображение.

Добър ефект се получава с боядисването на една от стените в цвят, по-ярък от останалите. Боядисайте и корнизите в същия цвят, като същевременно оставите таван в по-блед свят. Ще се удивите колко по-светла ще бъда стаята. Сменете старата лампа с няколко по-малки /може дори да използвате енергоспестяващи/ и ги насочете към местата, на които искате да наблегнете. Ако пък полилея ви се състой от няколко отделни лампи, променете насочеността им. Ефекта е по-голям, отколкото може да предположите.

Направете спалнята си райско кътче. Сменете старите завеси и изберете нови, с пъстроцветни пролетни мотиви – цветя, поляни, небе. Използвайте някои от цветовете на новите тапети, за да си направите дълги и нежни завеси от тавана до пода. Доверете се на себе си в избора на цвят и кое ще подхожда най-добре на вашата спалня. Сменете лампите с подходяща по цвят и сила светлина и готово – имате нова спалня.

източник modazadoma.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, идеи, за дома, интериор,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot