Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Какво е добре да знаем, когато купуваме мебели за детската стая

5
гласа
Когато очаквате дете е от особена важност избора на качествени мебели за детската стая, за да се почувства удобно вашето бебче при пристигането си.
Какво е добре да знаем, когато купуваме мебели за детската стая-1 Какво е добре да знаем, когато купуваме мебели за детската стая-2

Преди да купите мебелите е необходимо да обновите детската стая – почистване, поядисване, смяна на старите тапети или латекс. Дори може да се консултирате в палнирането на стаята с професионален дизайнер. Хубаво е мебелите в стаята да се допълват, като запазват цялостен стила на стаята. Ако не ви достига място, може да използвате дори сгъваеми мебели.

Една добре детска стая трябва да има легла, места за сядане, шкафове и чекмеджета за съхранение на всички онези дребни и необходими неща за всяко бебе. Мебелите в стаята ще имат многобройни приложения, както и трябва да са лесно достъпни. Масички, канапета и столчета с регулируема височина са особено подходящи. Препоръчително е да използвате дървени мебели вместо PVC или метал, като особено важно е да са със заоблени ръбове и ъгли.

 Подходящо е използването на пъстроцветна мебелировка. Напоследък все повече родители търсят мебели за детската стая, които да са практични, но и да са безопасни. На пазара вече се предлагат и антибактериални покрития. Особено внимание се отделя и на детайлите в стаята от гледна точка на безопасност и издръжливост. Капачки за контакти и подсигурени кабели са сред нещата, на които трябва да се обърне внимание не само в детската стая, но и в целия апартамент. Все пак вашето бебче расте, а с него расте и любопитството м у.

източник modazadoma.com

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: мебели, обзавеждане, детска стая,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot