Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Как да подредим стая за близнаци

7
гласа
Ще имате близнаци?! Честито! Но трябва доста добре да организирате нещата, за да растат доволни и щастливи вашите деца без да ви побелеят косите. Почти всяко семейство би избрало да отглежда близнаците в обща стая, но биха имали проблем с подредбата й.
 Как да подредим стая за близнаци-1

Надяваме се тази статия да ви наведе на някои идеи за подреждането на стаята за близнаците, за да бъде тя удобна и функционална. Най-доброто, което може да направите е да поставите две креватчета в срещуположни страни на стаята.

 

1.    ще ви трябва едно място за сменяне на пелени – може би шкафче или масичка с повечко чекмеджета, където да съхранявате пелените, за да са ви под ръка. Разположете масичката посредата между двете легла.

2.      кошче за мръсните пелени – ще ви трябва, определено. Поставете го до масичката с пелените. Поставяйте торба за смет в него, преди всяка смяна на пелени. Така бързо и лесно ще се отървете от тях, премахвайки неприятната миризма от детската стая .

3.      Повечето близнаци споделят един и същи гардероб, но понякога се случва да растат с различни темпове. Добра идея е да разделите гардероба с дрехите им на две, за да не се лутате излишно. Една временна преграда е добро решение за подобна ситуация и не изисква голяма инвестиция от време и пари.

4.      Обръщайте внимание при инсталирането на климатик или овлажнител за въздуха в детската стая. Климатикът не бива да духа директно към никое от леглата, а овлажнителя трябва да се монтира по средата между двете легла.

5.      декорирането на стаята също е от особено значение. Имайте впредвид, че макар и еднакви на външен вид, всеки един от близнаците има своя индивидуалност и е уникален в интересите и влеченията си. Това не означава, че те са коренно различни, може на първо време да им направите възглавнички с техните имена. Общият декор на стаята може да е еднакъв, когато порастнат, те сами ще я променят по свои начин.

Грижите за близнаци могат да бъдат доста тежки, но ако предварително помислите и отделите малко време за организация и подредба на детската им стая, ще си спестите в последствие доста нерви. Всяка майка е различна, има свой стил и начин на вършене на нещата. Не е необходимо да следвате, която и да е от препоръките в тази статия. Основното е на вас да ви е удобно, практично и децата да растат здрави и щастливи.

 

източник modazadoma.com

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: мебели, обзавеждане, интериор, детска стая,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot