Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Подредете бързо, лесно, изкусно

8
гласа
Подредете бързо, лесно и изкусно Вашата стая
Подредете бързо, лесно, изкусно-1

Шкафовете – един от най-лесните начини да промените интериора е като промените дръжките на шкафовете и вратите. Облепянето на старите и надраскани мебели с фолио може да направи чудеса.

Завеси и постелки – махнете старите завеси и постелки и ги заменете с такива по ваш вкус. Щорите са практични, но не внасят топлината на текстила във вашия дом. Комбинация от алуминиеви щори със завеси е добро решение, съчетаващо декорация и практичност.

Банята – огледалата могат да се почистят с топъл оцет (постига се невероятен ефект, тествано е). Същото средство помага за почистване на отлаганията от варовик по чешмите и душовете. Не на последно място можете просто да ги замените с нови. Инвестицията не е толкова голяма, а ефекта от нея е удивителен.

Полилей и лампи – изберете си красиво осветително тяло. Не подценявайте влиянието на светлината за домашния уют или за приятната работна атмосфера. На пазара се предлагат от обикновени лампи до изящни произведения на изкуството. И помнете, че каквото и да изберете – най-важното е на вас да ви харесва.

източник modazadoma.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, интериор, за дома,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot