Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Нов стил за старата баня

7
гласа
Денят, за повечето хора, започва в банята. Затова е важно тя да изглежда добре. Често обаче пренебрегваме банята, защото тя е предимно функционално помещение, скрито в някой ъгъл на дома. Ето как можем да внесем разнообразие в ежедневието си и да придадем нов стил на старата баня.
Нов стил за старата баня-1 Нов стил за старата баня-2

Морска баня
раковини В банята тече вода, затова мотивите на тема "Плаж и океан" са изключително подходящи. Може искрено да се забавлявате, докато постигнете този ефект. Започнете, като боядисате стените в ярко жълто или светло синьо, а след това добавете няколко морски раковини и аксесоари, които навяват асоциации с океан. Подходящи са мебели от ракита. Ако изберете този стил за вашата баня, бледозелените и бледосините цветове създават усещане за море, затова са подходящ цвят за аксесоарите в банята.


Тропическа баня
тропическа баня Ако не ви допада този стил, помислете за "тропическа" баня. Светлокафяво и тъмнозелено са добър избор за този стил. Няколко аксесоара в червено ще добавят искри във вашата "джунгла" в банята.
Ратановите мебели изглеждат великолепно в такава баня, а килимче от сизал е идеалният заместник на традиционната постелка за баня.


Италианска баня
Какво ще кажете за италианска баня? Темата е богата и луксозна, перфектна за бани с големи вани. Традиционните италиански бани са с мозайка.
За максимален ефект цветовата схема трябва да съчетава златно, наситено синьо или тъмно червено.


Рустикална баня
Рустикални елементи Не на последно място е банята с рустикални мотиви - изключително ефикасна за релаксация. Подходящи са цветовете на природата - зелено, червено, синьо, жълто или светлокафяво. Мебели от бор се съчетават много добре с този стил.

След като завършите с реформите в банята, ще се чудите защо ви отне толкова дълго да се решите на тази стъпка. В крайна сметка, ако денят ви наистина започва в банята, защо да не започнете веднага с нейното преобразяване?

източник comfort.bg

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: баня, обзавеждане, мебели, аксесоари,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot