Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Направи си сам пейка-шкаф за антрето

Направи си сам пейка-шкаф за антрето

Тази очарователна пейка за антрето на дома Ви можете да направите сами по показаната по-долу схема. Тя е не само много елегантна, но е и наистина функционална – както като място за сядане, така и като мебел за съхранение на вещите.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли9510 Видяно Харесали6 Гласа
Красиви дървени поставки за свещи

Красиви дървени поставки за свещи

Добавете към дома си един интересен и лесен за направа аксесоар – дървени свещници, направени от парчета дървесен пън. Тази декорация е едновременно красива и функционална, тъй като освен да държи свещите, тя внася в интериора топлина, уют и акцент от природата. Вие трябва да изберете само диаметъра на пънчето, което ще използвате и размера на свещите, които ще използвате.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7168 Видяно Харесали6 Гласа
Поставяне на тапети

Поставяне на тапети

Ето още начини за поставяне на тапети.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли5730 Видяно Харесали11 Гласа
Място за картината

Място за картината

Днес присъствието на живопис в дома се смята за изискан вкус. Картината е класически вариант на украсяване на стената, способна е да оживи и изпълни със смисъл всеки интериор. Тя говори за собственика си. Често картината се заменя с репродукция или принтирано копие, но това не е важно от гледна точка на дизайна на интериора. Важно е картината да е уместна, палитрата и да вдъхва положителни емоции
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли7791 Видяно Харесали8 Гласа
Тенденции при хладилници, мивки и смесители

Тенденции при хладилници, мивки и смесители

Освен с иновативни енергоспестяващи характеристики, съвременните хладилници се отличават и с модерен дизайн. Креативността в тази посока се проявява в най-голяма степен по отношение на вътрешното оформление, изработено от висококачествени материали - бели фризерни чекмеджета, с фини сребърни линии, прозрачни отделения за зеленчуци, рафтове за яйца, отделни подразделения за масло и кашкавал, както и поставки за бутилки и консерви.
категорияБяла техника коментари0 Коментара видяли6041 Видяно Харесали7 Гласа
Малките пространства

Малките пространства

Обзавеждането на таванското помещение е много сериозна и отговорна задача. Чрез умело съчетание на подходящи мебели и цветови решения малките и тесни помещения могат да се превърнат в светли и приветливи пространства.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли9111 Видяно Харесали8 Гласа
Торби за събиране на прането

Торби за събиране на прането

Добавете в дома си още един атрибут, който ще Ви помогне в борбата с безпорядъка – удобна и практична торба за събиране на дрехите за пране. Можете да закачите на стената в пералното помещение по една такава торба за всеки член от семейството или за разделно поставяне на дрехите (по цвят, по материя и прочее) – така ще си спестите събирането на всяка дреха из всички помещения и всичко ще Ви бъде да една ръка разстояние за поставяне в пералната машина.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли5740 Видяно Харесали5 Гласа
Интериорни бои

Интериорни бои

Условията в помещенията са променливи и понякога агресивни към боите – висока влажност, променлива температура, развитие на микроорганизми, реагенти, използвани и отделяни в ежедневието, и други. Следват няколко практични идеи, които да Ви насочат в избора на надеждни интериорни бои за постигане на качествен и траен ефект от боядисването в помещения с висока влажност.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли13134 Видяно Харесали6 Гласа
Есенни багри в дома

Есенни багри в дома

Колкото и да ни е тъжно, че лятото си отиде – това е вече факт.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4095 Видяно Харесали6 Гласа
Професионални перфоратори и къртачи

Професионални перфоратори и къртачи

Неотменна част от строителството на нови сгради е прокарването на инсталациите - ВиК, отоплителна, електрическа, комуникационна, охранителна. Всички те изискват пробиване на отвори в стените, оформяне на канали и на места за монтаж на елементите (радиатори, бойлери, ел. табла, розетки, разклони-телни кутии и т.н.).
категорияИнструменти коментари2 Коментара видяли4700 Видяно Харесали7 Гласа
Часовник за интериора

Часовник за интериора

В нашето хилядолетие хората изведнъж са си спомнили за това, колко са важни традициите и в нашия живот отново се завръщат скъпите интериорни часовници, станали както и по-рано, атрибут от работния кабинет или хола.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли5944 Видяно Харесали5 Гласа
Полезни съвети за кухнята

Полезни съвети за кухнята

Всеки готвач се е сблъсквал с ужасната бъркотия в кухнята. Понякога е трудно бързо и евтино да почистим след готвене. Ето няколко съвета, как може да стане това без излишни разходи:
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли9013 Видяно Харесали7 Гласа
Освежете вашите мебели

Освежете вашите мебели

Мебелното фолио е един много интересен, лесен и ефективен начин да прикриете някои дефекти по старите си мебели или просто да освежите или развеселите дома си и да му придадете един нов и свеж облик.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7129 Видяно Харесали10 Гласа
Четири стъпки за ориентиране на непознат водоем

Четири стъпки за ориентиране на непознат водоем

Успехът на риболова в непознати води до голяма степен зависи от избора на място. Изследвайте в четири етапа новия водоем - едва тогава вие бързо ще установите и съставите мнение за хищните риби, които го обитават.
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли14607 Видяно Харесали8 Гласа
Коледна украса с плодове

Коледна украса с плодове

За разлика отпреди 2 десетилетия, в момента пазарите и супермаркетите предлагат неизброими количества и видове свежи плодове, които да сложите на празничната трапеза. Ако имате възможност, можете да използвате част от плодовете и в празничната декорация на своя дом – освен, че ще добавят към интериора цвят и аромат, след това винаги можете да изядете декорацията.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9392 Видяно Харесали5 Гласа

Реклама

Идеи

ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.

Клип

Как да запалим огъня в камината?
Play
коментари0 Коментара Видяно6282 Видяно Харесали Харесали

Реклама

Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди