Реклама

Статии

Триножник-статив за рисуване

Триножник-статив за рисуване

Един от най-добрите начина за насърчаване на вашите деца в началото на тяхното творчество е да им се даде място за практикуване на техните таланти.Този здрав,преносим художник е компактен,но също така притежа и цветни бои,четки,моливи,маркери и други.И тъй като има две страни,децата ви могат да се насладят на рисуването заедно с приятели и роднини. Рамката е евтина да се направи,но тези за сухо-избърсване дъски могат да покачат малко вашите разходи.За да запазите вашите разходи,използвайте 0,64см шперплат,вместо да я покриете с черна или магнитна боя. След като сте готови сложете статива в ъгъла на спалнята или стаята за игри,за създаване на кът за дейците на изкуството и запазете всичката бъркотия на едно място.Това е идеалният начин за вашите деца да открият своя вътрешен Пикасо!
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли10272 Видяно Харесали6 Гласа
Двоен валяк – система две в едно

Двоен валяк – система две в едно

След като бъде обработена неутрална основа с валяк или четка, може с помощта на двойния валяк едновременно да нанесете наведнъж два цвята. Този начин на боядисване води до търсения ефект на неравномерност на цветовете.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12942 Видяно Харесали9 Гласа
Малка фабрика за зеленчуци

Малка фабрика за зеленчуци

еленчуковият контейнер представлява висока леха, чиито стени са направени от тухли, греди и камък. Широчината й е примерно един метър, а дължината – по избор. Височината трябва да е по възможност от 30 – 40 до 70 – 80 см. Поставени направо върху тревната площ или цветната градина, обградени от тротоарни плочи, лехите изглеждат просто изумително.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли10653 Видяно Харесали10 Гласа
Как да си направите сами каменни контейнери за растенията

Как да си направите сами каменни контейнери за растенията

Ако харесвате естествените материали и обичате да майсторите сами необходимите Ви неща, този проект ще Ви бъде не само полезен, но и приятен. Той ще Ви помогне да си направите сами контейнери за растенията с различна форма, големина и цвят, наподобяващи на външен вид масивен камък.
категорияОзеленяване и екстериор коментари2 Коментара видяли25127 Видяно Харесали17 Гласа
Няколко съвета при избор на интериорни врати

Няколко съвета при избор на интериорни врати

Целта на всеки ремонт е да се преобрази дома, да се създаде оригинален интериор, който да осигурява уютна атмосфера.
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли12484 Видяно Харесали12 Гласа
Градински фонтан

Градински фонтан

Какво ви трябва,тихо място на което да поседнете и да слушате звуците на природата:чуроликащи птички,подухващ бриз,ромоленето на поточетата...Какво-нямате поток в задния си двор?Това не е проблем.Само построете сам следващото най-добро нещо,с нежно ромолене градински фонтан.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли15274 Видяно Харесали8 Гласа
Бяла дървена ограда

Бяла дървена ограда

Съчетание на бяла дървена ограда с цветя.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли11541 Видяно Харесали9 Гласа
Особености на обучението на гонче за лов на диво прасе

Особености на обучението на гонче за лов на диво прасе

След като се спряхме на някои методи за създаване на добра работеща група гончета, необходима за този лов, логично стигаме и до настървяването по прасе.
категорияЛов и риболов коментари3 Коментара видяли21996 Видяно Харесали16 Гласа
Алпинеуми и скални кътове

Алпинеуми и скални кътове

Алпинеумите или скалните кътове са едни от най-атрактивните елементи на дворното пространство.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли22794 Видяно Харесали20 Гласа
Великденски кошници за козунак

Великденски кошници за козунак

Вече сме намерили рецепта за вкусен козунак, набавили сме продуктите или просто имаме намерение да отскочим до близката фурна и да се сдобием с топъл и ухаещ Великденски козунак. Каквото и да сме намислили, ясно е, че Великден не може да мине без козунак.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли10334 Видяно Харесали8 Гласа
Как да си изберем правилната раница?

Как да си изберем правилната раница?

За да могат да задоволят различните телосложения, дейности и условия на времето, производителите предлагат раници в различни дизайни и размери.
категорияСпорт и Туризъм коментари0 Коментара видяли8399 Видяно Харесали9 Гласа
Бормашина

Бормашина

Може да се използва и за завиване и развиване на винтове, шлайфане, бъркане на строителни смеси или премахване на стара боя, според различните приставки, които се произвеждат и предлагат масово на пазара
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли10815 Видяно Харесали8 Гласа
Направи си сам навиващи се щори

Направи си сам навиващи се щори

Предлагаме Ви "направи си сам' проект, с чиято помощ да си направите сами красиви и практични навиващи се щори, украсени с панделки.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли13552 Видяно Харесали6 Гласа
Винаги по ръба

Винаги по ръба

Алтернативен начин тапетите Ви да изглеждат шарени е да използвате шаблони при боядисването. Шаблоните може да закупите готови, или пък да изработите сами по модел от списание или детска книжка. За домашните майстори е най-подходящ здрав картон, който да се изреже с на макетен нож.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5047 Видяно Харесали5 Гласа
Направи си сам кокетна градинска пейка - шкаф

Направи си сам кокетна градинска пейка - шкаф

Във всеки дом или градинска барака има предмети, които са необходими, но непрегледни – такива са например градинските инструменти, маркучът или пък различните малки приспособления за двора, градината и верандата. С тази направи си сам идея ще им намерим подходящо място.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли14101 Видяно Харесали13 Гласа

Реклама

Идеи

ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.

Клип

Направи си сам зарядно за телефон
Play
коментари0 Коментара Видяно4447 Видяно Харесали Харесали

Реклама