Реклама

Статии

Малка, но стилна бебешка стая

Малка, но стилна бебешка стая

Когато се появи така дългоочакваното малко човече, за него трябва да се приспособи отделно помещение. В стандартните жилища това обикновено е най-малката стая, която е едновременно светла, уютна и в близост до спалнята на родителите. Заради малките мащаби на помещението, често се налага в него да се натрупат всички необходими мебели и аксесоари за бебето. Така помещението не само става претрупано от естетическа гледна точка, но е и много по-трудно за почистване.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12115 Видяно Харесали7 Гласа
Поставяне на паркет

Поставяне на паркет

Най-голямо влияние оказва основата, върху която се поставя дървения под. Тя трябва да е достатъчно твърда, добре нивелирана и гладка.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли7783 Видяно Харесали7 Гласа
Изборът на Коледна елха

Изборът на Коледна елха

Въпреки странните напоследък изблици на криворазбрана етническа толерантност, украсата по Коледа е позитивно преживяване.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5281 Видяно Харесали8 Гласа
За предварителния договор за строителство върху недвижими имоти срещу обезщетение

За предварителния договор за строителство върху недвижими имоти срещу обезщетение

Предварителен договор със строител се разваля писмено. В много случаи собствениците на терени, подходящи за строителство, предпочитат вместо да ги продадат и след това да бъдат изправени пред въпроса къде да инвестират парите, да ги предоставят на инвеститор срещу обезщетение.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли5213 Видяно Харесали6 Гласа
Зазимяване на градински растения

Зазимяване на градински растения

Зазимяването обхваща всички дейности, свързани с опазването на почвата, корените, плодовете и листата на растенията от измръзване. Към това спада полагането на задържащи топлината материали като тор и мулч или покриването със слама и чували.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли4578 Видяно Харесали5 Гласа
Да направим малката стая да изглежда по-голяма

Да направим малката стая да изглежда по-голяма

Всеки, който живее в малък апартамент, несъмнено трябва много внимателно да подходи при обзавеждането и декорирането на дома, да организира много добре пространството, защото не разполага с излишно такова.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7168 Видяно Харесали6 Гласа
Съндък за играчки-съхранение

Съндък за играчки-съхранение

Трудно е да изградите железопътна линия,когато можете да намерите само четири релси.Разделните „съндъчета за играчки“ могат да помогнат.Шаблони на лицевата страна на всяко чекмедже помога на децата бързо да намерят своите играчки.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5249 Видяно Харесали5 Гласа
Сините спални

Сините спални

Спалнята трябва да е едно от най – уютните кътчета в дома, защото там си почиваме и се подготвяме за следващия ден. Всяка е различна – една е модерна, друга е спретната и топла, а нашите клиенти поискаха техните две да са сини.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4284 Видяно Харесали5 Гласа
Бои от природата за Великден

Бои от природата за Великден

Ако току-що се връщате от командировка, или сте имали изключително натоварена седмица в офиса, или просто по някаква причина не сте се сетили или не сте успели да си купите бои за голямото боядисване на Великденски яйца, може да поразровите шкафовете в кухнята и да намерите нещо подходящо за целта.
категорияГотварство коментари0 Коментара видяли4516 Видяно Харесали5 Гласа
Поставяне на спот-лампа

Поставяне на спот-лампа

Под бетонните плочи в новите сгради, при увредени или твърде високи тавани, окачените такива от гипскартон стават все по-популярни. Пространството над тавана позволява да си поставите спот-лампи чрез вграждане, които са един доста естетичен, ефикасен и дискретен вариант за осветление.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5725 Видяно Харесали6 Гласа
Koй цвят да изберем - и защо?

Koй цвят да изберем - и защо?

Цветовете влияят върху емоционалната и физическата нагласа, неприемането или предпочитането на дадена обстановка. Средата може да действа стимулиращо, уравновесяващо или успокояващо, в зависимост от цветовете, които преобладават в нея.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7127 Видяно Харесали6 Гласа
Уреди и машини

Уреди и машини

По долу са изброени инструменти, които можете да ползвате при ремонт на различни помещения.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли4694 Видяно Харесали5 Гласа
Лампите – неразделна част от интериорния дизайн

Лампите – неразделна част от интериорния дизайн

В наши дни, разнообразието от видове, модели и форми при лампите и осветителните тела е наистина огромно. И понеже лампата е не само източник на светлина, но и аксесоар в дома ви, то тук ще отделим малко време и ще ви запознаем накратко с няколко вида.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли14005 Видяно Харесали8 Гласа
Подмяна уплътненията на кранчетата на батерията

Подмяна уплътненията на кранчетата на батерията

Ако уплътненията на кранчетата не са били сменяни дълго време, ще прокапе вода. Подмяната на уплътнението ще спести вода и ще удължи живота на батерията.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли5369 Видяно Харесали7 Гласа
Коледни украси, които можете да направите сами II

Коледни украси, които можете да направите сами II

Изненадайте семейството и приятелите си с нестандартна декорация, направена от Вас самите. Освен задоволството от крайния резултат, неизменно остава и удоволствието, докато майсторите сами украсата, предвкусвайки тържествеността на коледните и новогодишни празници.
категорияДизайн и декорация коментари2 Коментара видяли17804 Видяно Харесали9 Гласа

Реклама

Идеи

ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.

Клип

Лепене на плочки
Play
коментари0 Коментара Видяно8844 Видяно Харесали Харесали

Реклама