Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Направи си сам: Закачалка за дрехи с огледало

Направи си сам: Закачалка за дрехи с огледало

Предлагаме Ви един простичък, но практичен проект как да си направите сами дървена закачалка за дрехи с вградено овално огледало – полезен и стилен аксесоар за антрето, коридора, дрешника или за което и да е друго помещение. За дизайн можете да използвате показаната на снимките форма, или да изработите своя собствена.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли11333 Видяно Харесали7 Гласа
Поправяне на тоалетни Смяна на изпускателната клапа

Поправяне на тоалетни Смяна на изпускателната клапа

Ако течът в тоалетната е причинен от клапан, чието гумено уплътнение пропуска, можем да го сменим с три лесни стъпки! Само следвайте съветите, изброени по-долу!
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли4944 Видяно Харесали5 Гласа
Страхотна баня в синьо

Страхотна баня в синьо

Когато става въпрос за преобразяване на интериора, най-важното нещо не са парите, с които разполагате, а въображението, с което ще пристъпите към трансформацията. Вижте как без излишни средства една скучна и безхарактерна баня придобива съвършено различен вид – интересен, нестандартен и впечатляващ.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8154 Видяно Харесали6 Гласа
Небесен мотив върху тавана и стените

Небесен мотив върху тавана и стените

Направете детската стая уникална и осигурете на децата си невероятни изживявания, само с помощта на малко боя и направи си сам умения. Разбира се Вие можете да приложите този проект и във всяка друга стая - няма нищо по-релаксиращо от това да лежиш върху удобното легло или канапе, а над главата ти да се „реят” белоснежни облачета.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9070 Видяно Харесали7 Гласа
Весели летни възглавнички

Весели летни възглавнички

Какво да правим под дебелата сянка на лозницата в горещите летни дни? Да четем книжка, да сърфираме из интернет..., а защо не да се занимаем и с ръкоделие?
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли3773 Видяно Харесали7 Гласа
Шпакловките на МАРИСАН - финишни покрития с идеални повърхности

Шпакловките на МАРИСАН - финишни покрития с идеални повърхности

Общоизвестно е, че финишните декоративни покрития като бои, тапети или мазилки, са важен инструмент на който архитектите в интериорния или екстериорен дизайн разчитат за постигането на ефектен и качествен завършек на своите идеи. Това обаче е немислимо без добрата подготовка на основата за последния щрих от дизайнерския проект.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли3261 Видяно Харесали7 Гласа
Направи си сам – почистващи препарати за дома

Направи си сам – почистващи препарати за дома

Настъпва пролетта, идва време за великото сезонно почистване. Пред много домакини стои дилемата чист дом или безопасна среда за семейството, която препаратите за почистване със сигурност не осигуряват.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли10017 Видяно Харесали6 Гласа
12 необичайни употреби на алуминиевото фолио

12 необичайни употреби на алуминиевото фолио

Вижте няколко идеи за употреба на алуминиевото фолио в ежедневните домашни дейности и в домакинството – евтини и практични приложения, за които вероятно никога не Ви е идвало на ум.
категорияЗа любопитните коментари1 Коментара видяли15527 Видяно Харесали12 Гласа
Подгответе дома си за пролетта

Подгответе дома си за пролетта

Пролетта дойде и тя сякаш ни призовава за промяна. Освен всички присъщи на сезона промени обаче, можете да се замислите и за своя дом, който също се нуждае от щипка ново настроение. Ако не планирате ремонт тази година, можете да внесете тази промяна дори само в декора на дома си. За тази цел можете да използвате фини материи, флорални мотиви и природни елементи. Ние Ви предлагаме няколко начина да внесете така чаканата пролет в домашната атмосфера.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли4886 Видяно Харесали6 Гласа
Как да освежите стълбището в дома си

Как да освежите стълбището в дома си

Направете антрето си по-внушително и стилно с помощта на ефектни цветни ленти върху стълбището, които можете да направите сами. Предлагаме Ви да се запознаете с този бърз и лесен проект за освежаване на интериора.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7965 Видяно Харесали7 Гласа
Великденска украса

Великденска украса

Преди Великден всички се ентусиазират да почистят дома, да измият прозорците, да излъскат всичко и най-накрая да сложат великденска украса.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9351 Видяно Харесали16 Гласа
Магия за сняг

Магия за сняг

Какво е Коледа без сняг? И дали блестящият, искрящ сняг с белотата си и чистотата си не ни омагьосва да бъдем по-добри? Може би затова ни липсва по Коледа?...
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли4109 Видяно Харесали5 Гласа
Пространствено решение на жилището

Пространствено решение на жилището

Има ли човек, който да не желае домът му да бъде удобен, свeтъл, добре подреден?Това е естественият стремеж на всеки човек. Как обаче да се осъществи това?
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли4370 Видяно Харесали5 Гласа
Светлина и композиция

Светлина и композиция

Опитвате се да подредите всекидневна, да осигурите максимално място за своите деца и да подслоните всички ваши роднини, решили внезапно да ви посетят?!
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли5225 Видяно Харесали6 Гласа
Отстраняване на проблемите в градината

Отстраняване на проблемите в градината

Формулирайте проблемите и намерете решение как да направите градината си идеалното убежище за отдих. Например, за да си осигурите уединение, трябва да се научите как да направите хубава градинска ограда. Трудности се срещат на всеки метър. Ето няколко начина да ги преодолеете някои от тях.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли8509 Видяно Харесали6 Гласа

Реклама

Идеи

В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.

Клип

Как да поправим счупена тухла
Play
коментари0 Коментара Видяно2475 Видяно Харесали Харесали

Реклама

Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди