Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Елементи за тревни площи и затревени паркинги

Елементи за тревни площи и затревени паркинги

Градинската Решетка „МОДИ” представлява модулна система от устойчив на УВ лъчи, рециклируем HDPE (полиетилен висока плътност), проучена, ПАТЕНТОВАНА (Промишлено изобретение и Конструкция) и създадена от „Клаудиофореси” АД. Градинската Решетка „МОДИ” може да бъде използвана и на нови и съществуващи тревни площи, на пясъчни основи или за създаване на чакълени повърхности.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли8096 Видяно Харесали25 Гласа
Календар на витамините

Календар на витамините

Календар на плодовете и зеленчуците, които можем да ядем през годината. Всеки месец си има своя набор от витаминозни вкуснотии.
категорияГотварство коментари1 Коментара видяли8353 Видяно Харесали6 Гласа
Свежи съвети за втръснали манджи

Свежи съвети за втръснали манджи

Забързана, задъхана, поне с две торби в ръцете и почти изплезила език от тичане, отключвате вратата, събувате обувките и се втурвате право в кухнята. Като насън вадите нужните продукти и напълно машинално приготвяте до болка познатата манджа.
категорияГотварство коментари0 Коментара видяли4155 Видяно Харесали5 Гласа
Добри и лоши комбинации на храните

Добри и лоши комбинации на храните

Добри и лоши комбинации на храните
категорияСпорт и Туризъм коментари0 Коментара видяли4547 Видяно Харесали7 Гласа
Паркет

Паркет

Няма друг материал използване в строителството, който да се харесва повече от дървото. Дървото е жива материя с изключителни технически качества и потенциал за творческа изява. То създава много приятна атмосфера в помещението, излъчва топлина и уют. Можете да го закупите в различни цветове, шарки и нюянси.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4290 Видяно Харесали5 Гласа
Защита от студа при вечнозелените дървета

Защита от студа при вечнозелените дървета

Когато в средата и края на есента вали малко дъжд, опасността от зимни увреждания на вечнозелените иглолистни и широколистни дървета е особено голяма.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли6402 Видяно Харесали6 Гласа
Шкафове - монтиране на стенни шкафове

Шкафове - монтиране на стенни шкафове

Следвайки стъпките, които са описани по-долу и с малко помощ от друг човек, вие можете да монтирате нашите стенни шкафове за кухнята.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли5567 Видяно Харесали7 Гласа
Риболов на шарани с мач

Риболов на шарани с мач

Чист адреналин - с такива думи любителите на риболова на мирни риби описват ваденето на средни шарани с тегло 3-5 кг с лека мачова въдица. Когато вадите с мач, дори средни по размер риби ви се струват големи.
категорияЛов и риболов коментари3 Коментара видяли18981 Видяно Харесали15 Гласа
Коледни украси, които можете да направите сами

Коледни украси, които можете да направите сами

Изненадайте семейството и приятелите си с нестандартна декорация, направена от Вас самите. Освен задоволството от крайния резултат, неизменно остава и удоволствието, докато майсторите сами украсата, предвкусвайки тържествеността на коледните и новогодишни празници.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12069 Видяно Харесали8 Гласа
Плетени топки за приказни аранжировки

Плетени топки за приказни аранжировки

Изящно изплетените от гъвкави клонки кълба могат да бъдат идеален акцент за украсата на офиса, верандата или заведението ви.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6125 Видяно Харесали6 Гласа
 Какво е добре да знаете когато поставяте теракот

Какво е добре да знаете когато поставяте теракот

Подмяната на теракотни и фаянсови плочки трябва да започне със премахване на старите, ако има такива и подготовка на повърхността за залепване. Разбиването на стари теракотни и фаянсови плочки става обикновенно със чук и шило или с разбиваща машина - хилти, канго и др.
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли19688 Видяно Харесали12 Гласа
Пердетата - красота и уют

Пердетата - красота и уют

Пердетата – един детайл, който може да “затопли” дома и да създаде бързо и лесно уют и добро настроение.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5551 Видяно Харесали8 Гласа
Пластмасови тръби за бърз монтаж

Пластмасови тръби за бърз монтаж

Има много причини, които говорят за пластмасовите тръби. Тъй като са безупречно хигиенични и свободни от чужди вещества или оксиди, те не повлияват нито мириса нито вкуса на водата.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли6142 Видяно Харесали10 Гласа
Направи си сам чаено рафтче

Направи си сам чаено рафтче

Ако сте почитатели на чая и превръщате пиенето му в своеобразна церемония, добавете към нея щипка функционалност с помощта на това специализирано "чаено“ рафтче. Дори обаче да не сте чак такива почитатели на топлата напитка, чарът на рафтчето вероятно ще събуди у Вас желание да я приготвяте и консумирате по-често (което е същевременно полезен за здравето ритуал), а защо не и да смените част от ежедневните чаши кафе с нещо по-полезно.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7871 Видяно Харесали5 Гласа
Какъв е цветът на вашия дом?

Какъв е цветът на вашия дом?

Често на страниците на нашия вестник, а и в изказвания на водещи дизайнери, все по-често се говори за значението на цветовете в интериора и как те влияят на настроението ни. Ще прибавим някои от новите трактовки по тази тема.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5491 Видяно Харесали6 Гласа

Реклама

Идеи

ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.

Клип

Видове бургии
Play
коментари0 Коментара Видяно4416 Видяно Харесали Харесали

Реклама

Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди