Реклама

Статии

Монтаж на климатик

Монтаж на климатик

Правилният монтаж на климатика е от основно значение за продължителността и ефективността му на работа.
категорияБяла техника коментари0 Коментара видяли7355 Видяно Харесали5 Гласа
Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение в кабинета

Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение в кабинета

Когато подреждате (или преподреждате) мебелите в помещенията в дома си, обикновено се водите в голяма степен от начина си на живот. Така например важен фактор е това дали обичате да каните гости често, предпочитате да гледате телевизия или пък да четете в леглото. Ето защо ние Ви предлагаме да разгледате няколко идеи за разпределение на мебелите в домашния кабинет (който може да се превърне и в стая за гости), в зависимост от Вашите предпочитания и нужди.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7221 Видяно Харесали5 Гласа
Всекидневна, спалня, кухня и трапезария в малък апартамент

Всекидневна, спалня, кухня и трапезария в малък апартамент

Предизвикателството на малките апартаменти е истински изпит за дизайнерските умения. Голямата трудност произлиза от факта, че на сравнително ограничена площ искаме да разположим с всекидневна, спалня, кухня и трапезария, без помещенията да изглеждат ограничени и нефункционални.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли10036 Видяно Харесали5 Гласа
Боядисване с латекс

Боядисване с латекс

Добре е предварително да се купят всички необходими материали, за да не се окаже в последния момент, че нещо не достига.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли36184 Видяно Харесали16 Гласа
Вдъхновение от Азия

Вдъхновение от Азия

Ако харесвате стила на Изтока и искате да внесете частица от него в интериора си, този проект вероятно ще Ви хареса. Техниката, наречена "grass cloth" (от англ. grass – трева и cloth – плат, тъкан), ще внесе в дома Ви атмосферата на азиатската традиция и богатата текстура на естествена трева.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли10446 Видяно Харесали7 Гласа
Магия за сняг

Магия за сняг

Какво е Коледа без сняг? И дали блестящият, искрящ сняг с белотата си и чистотата си не ни омагьосва да бъдем по-добри? Може би затова ни липсва по Коледа?...
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли5275 Видяно Харесали5 Гласа
Идеи за малката детска стая

Идеи за малката детска стая

Ако детската стая в дома Ви е твърде малка, за да побере всички вещи, опитайте някоя от тези идеи. Те са функционални, забавни и стилни. Така ще спестите част от свободното пространство, което ще можете да ползвате за игра или за поставяне на нова и полезна мебел.
категорияМебели и обзавеждане коментари1 Коментара видяли12236 Видяно Харесали6 Гласа
Дантелено ангелче

Дантелено ангелче

Някои хора вярват, че ангелите ни наблюдават от небето, че ни помагат в трудни моменти, че винаги са до нас, но просто ние нямаме очи да ги видим. И най-тъжното е, че в забързаното ежедневие ние честно нямаме очи да видим и ангелчетата, с които Бог ни е дарил, за да се грижим за тях – нашите деца.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4717 Видяно Харесали5 Гласа
Обзаведете банята си с дъх на лято

Обзаведете банята си с дъх на лято

Независимо че лятото вече отмина, лятната атмосфера и плажните емоции могат да Ви съпътстват през цялата година. Помисляли ли сте например да обзаведете банята в дома си в "плажен" стил? Тази промяна може да включва смяна на цветовете в помещението с нюансите на лятото, морето и плажа, както и избор на аксесоари, които се асоциират с всички тези "летни" неща. Стига да имате желанието, ние ще се опитаме да Ви помогнем да се справите с тази толкова приятна задача с помощта на няколко идеи.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли9784 Видяно Харесали5 Гласа
МЕКОНГСКИ БОБТЕЙЛ - сиамка със счупена опашка

МЕКОНГСКИ БОБТЕЙЛ - сиамка със счупена опашка

МЕКОНГСКИТЕ БОБТЕЙЛИ са една от оживелите легенди на котешкото царство. И в същото време една от най-новите съвременни породи котки, призната за първи път едва през 2004. Как е възможно ли? Точно това ще ви разкажем...
категорияДомашни любимци коментари2 Коментара видяли13554 Видяно Харесали17 Гласа
Коледни щори от ангелчета

Коледни щори от ангелчета

Обзети от ентусиазъм да създадем коледна атмосфера, ние се стремим да украсим всяко кътче от дома. И разбира се най-големите ентусиасти не забравят да покажат на света, че са готови да празнуват.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6702 Видяно Харесали5 Гласа
Теракота

Теракота

Теракота е общо название за голям набор от продукти, които се различават по качество, характеристики, външен вид и цена.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли6017 Видяно Харесали7 Гласа
Пролет у дома

Пролет у дома

Пролетта наближава, а желанието ни за нея е толкова голямо след дългата зима, че ни се иска да ускорим пристигането й.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5653 Видяно Харесали5 Гласа
Да измием прозорците лесно и бързо

Да измием прозорците лесно и бързо

Пролетта е време да направите голямо почистване у дома. Особено преди Великден – а той наближава! Как може да мине голямо почистване без измиване на прозорците? Ето няколко практични съвета.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли6644 Видяно Харесали5 Гласа
Бързи направи си сам идеи за интериора: Декорация – ветрило

Бързи направи си сам идеи за интериора: Декорация – ветрило

Прибавете към кухнята или трапезарията си щипка цвят с помощта на тази лесна направи си сам декорация. С помощта на този десен можете да подчертаете високия таван в дома си, като Вие сами избирате дали ще го използвате само една щампа или поредица от тях, за да направите цял фриз. Ако желаете можете да използвате и нюанси, различни от показаните, но трябва да изберете цветове, които се съчетават добре помежду си и с цялостния интериор.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли20488 Видяно Харесали6 Гласа

Реклама

Идеи

ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.

Клип

Направи си сам зарядно за телефон
Play
коментари0 Коментара Видяно4447 Видяно Харесали Харесали

Реклама