Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Шкафове - монтиране на стенни шкафове

Шкафове - монтиране на стенни шкафове

Следвайки стъпките, които са описани по-долу и с малко помощ от друг човек, вие можете да монтирате нашите стенни шкафове за кухнята.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли5141 Видяно Харесали7 Гласа
Мавритански стил лампа

Мавритански стил лампа

Бихме искали да споделим с Вас тази вдъхновена лампа в Мавритански стил.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4659 Видяно Харесали6 Гласа
Завеса от мъниста

Завеса от мъниста

Завеси от мъниста понякога се продават в магазина. Но може да се направи и самостоятелно. За това ще са необходими мъниста (по желание те могат да бъдат с различна форма или цвят), релса и корда.
категорияДизайн и декорация коментари2 Коментара видяли12137 Видяно Харесали14 Гласа
Сблъсъка на два свята

Сблъсъка на два свята

Ако трябва да определим дизайна на този ресторант думата е еклектичен.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли3799 Видяно Харесали5 Гласа
Врати

Врати

Качествените и подходящи материали, правилните конструктивни решения и привлекателният вид са еднакво важни за вратите. Ще разгледаме най-често използваните материали за производство на врати - техните свойства и качествата, които придават на продукта. Знаете, че в зависимост от предназначението им, вратите трябва да отговарят на различни изисквания. Кой материал е най-удачен във всеки конкретен случай? Отговор ще намерите тук.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4609 Видяно Харесали6 Гласа
Готово езеро

Готово езеро

Това е една добра алтернатива, преди всичко, когато няма достатъчно място, освен това се монтира лесно и стабилно. Дупките за растения улесняват засаждането. Възможна е също комбинация от няколко готови езера, евентуално на различни нива (A).
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли4325 Видяно Харесали5 Гласа
Пчелен мед, Гликоза, Захар

Пчелен мед, Гликоза, Захар

Медът е натрупана резервна храна на пчелите, приготвена от нектар и други сладки сокове. Човечеството го е използ­вало за храна още от началото на своето съществуване. Голя­мата хранителност на меда, приятният му вкус, финият аро­мат и лечебните му свойства са били ценени от хората още от най-дълбока древност.
категорияГотварство коментари0 Коментара видяли7954 Видяно Харесали8 Гласа
Лепене на спукана гума

Лепене на спукана гума

Пукането на гума по принцип е нещо обичайно и затова е добре да носите със себе си комплект за залепяне и да знаете как да го използвате, за да не Ви се налага да прекъсвате удоволствието от карането и да търсите сервиз за гуми.
категорияСпорт и Туризъм коментари0 Коментара видяли4781 Видяно Харесали5 Гласа
Ремонт на апартамент за сметка на наема

Ремонт на апартамент за сметка на наема

За наематели
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли991 Видяно Харесали6 Гласа
Избор на цветовете

Избор на цветовете

При избор на цветове за жилищни или работни помещения се изисква да се спазят известни закономерности, които произтичат от необходимостта за хармония на цветовете, от големината и изложенията на помещенията, както и от тяхното предназначение. Трябва да се има предвид различното въздействие на цветовете върху настроението и самочувствието на хората, които живеят или работят в новобоядисаните помещения.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7817 Видяно Харесали7 Гласа
Градински пътеки

Градински пътеки

Благодарение на градинските пътеки градината Ви ще бъде достъпна по всяко време на годината и по този начин ще предпазите растенията от нараняване. Определете пътеките по такъв начин, че да направите естествена връзка между различните части на градината.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли15609 Видяно Харесали13 Гласа
Направи си сам коледен венец за украса на дома

Направи си сам коледен венец за украса на дома

Няколко направи си сам идеи, традиционни и екстравагантни, за празнична украса на дома за коледните и новогодишни празници. Украсете дома си сами.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли16767 Видяно Харесали20 Гласа
Кошница-подарък

Кошница-подарък

Често се чудим какво да подарим – на приятел, на роднина или колега, за кръщене, рожден ден, годишнина, сватба, друг повод. Искаме да сме оригинални, а това не е лесно. Тривиалните избори – козметика, книга, цвете не вършат работа.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли3924 Видяно Харесали5 Гласа
Абажури от буркани

Абажури от буркани

Във века на свръх-предлагането и на свръх-изхвърлянето ежедневно говорим за щадящото природата домакинство.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8072 Видяно Харесали6 Гласа
Подредбата в дома създава усещането

Подредбата в дома създава усещането

Едно жилище може да бъде просторно и без да е голямо по квадратура
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли6368 Видяно Харесали8 Гласа

Реклама

Идеи

ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.

Клип

Как да спрем скърцането на вратата?
Play
коментари0 Коментара Видяно6267 Видяно Харесали Харесали

Реклама

Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди