Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Страхотна баня в синьо

Страхотна баня в синьо

Когато става въпрос за преобразяване на интериора, най-важното нещо не са парите, с които разполагате, а въображението, с което ще пристъпите към трансформацията. Вижте как без излишни средства една скучна и безхарактерна баня придобива съвършено различен вид – интересен, нестандартен и впечатляващ.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8818 Видяно Харесали6 Гласа
Сухо строителство на подови настилки

Сухо строителство на подови настилки

При прекалено неравни подове сухото строителство може да положи идеална основа за под.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4202 Видяно Харесали6 Гласа
Да си изберем добра кухня

Да си изберем добра кухня

Когато желаем да обзаведем кухнята си, най-добре е да започнем от проектирането и, да добием представа за бъдещата и визия. Точно трябва да знаем размерите на помещението и добре да си дадем представа как в този интериор ще се разположат кухненските мебели, електроуреди, аксесоари и всичко останало.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли9981 Видяно Харесали6 Гласа
Няколко съвета за банята

Няколко съвета за банята

Съвети, които ще Ви помогнат да планирате ремонта на банята.Ремонтът на старата баня може да я превърне от неугледно и скучно място в рай за релаксация, ще я освежи и ще ви даде нови функции, които старата баня няма.
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли9325 Видяно Харесали9 Гласа
Декорация с тампон

Декорация с тампон

Тази техника е отдавна познат и разпространен начин за изработка на покритие върху стената. Тя се базира на т. нар. "sponging" (sponge от английски език – гъба, тампон, сюнгер).
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли10529 Видяно Харесали6 Гласа
Лепене на плочки

Лепене на плочки

Важно е да се избере правилното лепило при съблюдаване на пространствените условия и термалните влияния. Обърнете внимание на указанията на производителя.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли6597 Видяно Харесали5 Гласа
Оранжевото у дома

Оранжевото у дома

Когато дойде време за ремонт и трябва да се избира цвят на тапетите, какъв цвят да се боядисат стените или какъв цвят да са фотьойлите и табуретките може да се стигне дори до конфликт, защото всеки предлага своя любим цвят.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7739 Видяно Харесали8 Гласа
10 най-често използвани декорации за прозорците

10 най-често използвани декорации за прозорците

Искате да освежите интериора си, но не знаете как? Един от най-лесните и евтини начини да направите това е да обновите прозорците и тяхната декорация – независимо дали ще смените старите завеси или ще поставите нова, коренно различна декорация, изборът понякога може да е доста труден. Ако не се стремите към някакъв нестандартен дизайн, може би най-лесно би било да изберете от списъка с няколко от най-разпространените декорации за прозорците, който Ви предлагаме.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли11864 Видяно Харесали8 Гласа
Пробиване в стъкло, керамика, камък и бетон

Пробиване в стъкло, керамика, камък и бетон

Формата на свредлото за стъкло наподобява повече върха на стрела, отколкото на обикновено свредло. Резачите са шлифовани с диамант и се справят освен със стъкло безпроблемно и с порцелан и плочки. Острото свредло е за чисто въртеливо пробиване при ниски обороти.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли5476 Видяно Харесали6 Гласа
Водоотвеждащи системи за покрива

Водоотвеждащи системи за покрива

Водоотвеждащите системи за покриви или иначе казано улуците и водосточни тръби са жизнено необходими за всеки покрив по нашите географски ширини. Благодарение на тази система попадналата вода на покрива се улавя и отвежда далеч от сградата, като по този начин се предпазва фасадата, стените, фундамента и всички други подпокривни и фасадни елементи от прекомерно овлажняване. В същото време водоотвеждащите системи могат да бъдат умело използвани и като декоративен елемент, подчертаваш или дооформящ аритектурата на дадена сграда.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли8088 Видяно Харесали9 Гласа
Гимнастика у дома

Гимнастика у дома

Много жени водят динамичен и изпълнен с напрежение живот и не могат да намерят и 10 минути за гимнастика, но тайната на здравото тяло се състои именно в движението, чистия въздух и здравия сън.
категорияСпорт и Туризъм коментари0 Коментара видяли5189 Видяно Харесали5 Гласа
Почистване и поправка на тръбата на мивката

Почистване и поправка на тръбата на мивката

С времето по тръбите се натрупват сапун и други замърсявания. Те задръстват мивката и причиняват лоша миризма. Затова трябва да ги сваляме на всеки няколко месеца и да ги почистваме, както е описано в следните стъпки.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли4666 Видяно Харесали5 Гласа
Съвети за малкото жилище

Съвети за малкото жилище

Малките помещения не търпят претрупване с мебели. Затова се стремете да се придържате към санитарния минимум.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли14719 Видяно Харесали7 Гласа
Градински пътеки

Градински пътеки

Благодарение на градинските пътеки градината Ви ще бъде достъпна по всяко време на годината и по този начин ще предпазите растенията от нараняване. Определете пътеките по такъв начин, че да направите естествена връзка между различните части на градината.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли16948 Видяно Харесали13 Гласа
Пещ в градината и двора

Пещ в градината и двора

Битовата пещ отдавна е загубила основното си предназначение – изпичане на хляб. Тук-там са се запазили все още стари пещи, в които майстори хлебари произвеждат вкусен ръчен хляб. Срещу скромна сума изпичат и месо. Но поради трудоемкостта на занаята са обречени на изчезване. През последните десетина години все повече финансово състоятелни българи предпочитат да изградят подобни съоръжения в домовете или дворовете си.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли34311 Видяно Харесали22 Гласа

Реклама

Идеи

В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.

Клип

Как да спрем скърцането на вратата?
Play
коментари0 Коментара Видяно6267 Видяно Харесали Харесали

Реклама