Реклама

Статии

Пердетата - красота и уют

Пердетата - красота и уют

Пердетата – един детайл, който може да “затопли” дома и да създаде бързо и лесно уют и добро настроение.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6483 Видяно Харесали8 Гласа
Въведение в науката за цветовете

Въведение в науката за цветовете

Цветовете омагьосват от край време човечеството. Те правят нашия живот по-жив и по-приятен. Или както в един цитат се казва: “Цветовете са усмивката на природата“ (Хунт).
категорияЗа любопитните коментари5 Коментара видяли7256 Видяно Харесали8 Гласа
Всичко, което сте искали да знаете за подранката

Всичко, което сте искали да знаете за подранката

Начинът на овлажняване на захранката е също толкова важен, колкото и самата рецепта. Действително, в зависимост от количеството вода, добавяна към сухата смес, механическите свойства на захранката варират значително. Вие можете да използвате във вашата захранка най-лепкавите смеси в света, но ако не ги овлажните недостатъчно, на дъното те могат да се разпаднат бързо!
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли8633 Видяно Харесали5 Гласа
Шпакловките на МАРИСАН - финишни покрития с идеални повърхности

Шпакловките на МАРИСАН - финишни покрития с идеални повърхности

Общоизвестно е, че финишните декоративни покрития като бои, тапети или мазилки, са важен инструмент на който архитектите в интериорния или екстериорен дизайн разчитат за постигането на ефектен и качествен завършек на своите идеи. Това обаче е немислимо без добрата подготовка на основата за последния щрих от дизайнерския проект.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли4402 Видяно Харесали7 Гласа
Модерна фреска за стената

Модерна фреска за стената

Един бърз и лесен, но много ефектен проект, който ще превърне стената в истинско произведение на изкуството. За целта можете да използвате дадения тук десен или да направите (намерите) Ваш собствен.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли15804 Видяно Харесали18 Гласа
Поксипол - уплътняване на дюбели

Поксипол - уплътняване на дюбели

Много често се изправяме пред проблема как да закачим стойката за телефона или малките колони на домашната уредба на стената. Да, дюбелите са добро решение. Но с времето се разклащат и могат да излязат от стената.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли5351 Видяно Харесали5 Гласа
Направи си сам красиви декоративни възглавници за интериора

Направи си сам красиви декоративни възглавници за интериора

Декоративните възглавници са един от най-лесните и ефектни начини да украсите дома си и да му придадете индивидуален завършек. Чрез тях можете да съчетавате текстура, материи и цвят – независимо дали те са част от цялостния дизайн или пък искате да внесете повече цвят и контраст в интериора. Понякога няколко декоративни възглавнички в ярък нюанс може да освежи един неутрален интериор, без да го прави твърде агресивен и да нарушава неговата красота.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли15317 Видяно Харесали7 Гласа
Характерът на холната масичка

Характерът на холната масичка

Холната масичка е един от елементите на обзавеждането, на който трябва да обърнем особено внимание. Тя заема централно място в дневната и е първият асоциативен елемент, чрез който гостите добиват макар и на пръв поглед, представа за нас и нашия стил и начин на живот.
категорияМебели и обзавеждане коментари1 Коментара видяли10060 Видяно Харесали5 Гласа
Идеи за интериорен дизайн – изберете подходящите мебели и аксесоари за вашия дом

Идеи за интериорен дизайн – изберете подходящите мебели и аксесоари за вашия дом

Всеки от нас е искал да промени нещо във вида на своя дом – тапети, мебели, килими и т.н. Каквото и да променяте, хубаво е да се съобразявате с някои дребни неща, които ще ви спестят големи главоболия.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12713 Видяно Харесали5 Гласа
Вълшебница в кухнята

Вълшебница в кухнята

Съвременния ритъм на живот не ни оставя много време да бъдем заедно със семействата си.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли4944 Видяно Харесали6 Гласа
Ярката пролетна градина се залага отсега

Ярката пролетна градина се залага отсега

С настъпване на есенните дни ще трябва да се подбере подходящ срок, за да се засадят всички луковични култури, цъфтящи през пролетта.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли8744 Видяно Харесали5 Гласа
Малки тайни при риболова на муха

Малки тайни при риболова на муха

Какво да правим в ситуации, когато кефалите отказват да вземат неподвижно лежащата на повърхността суха муха? Как да ги провокираме към атака?
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли8651 Видяно Харесали5 Гласа
Входът - и вече сме у дома

Входът - и вече сме у дома

Във входното антре не прекарваме толкова време, колкото в кухнята или хола. Но от това, какъв е той зависят не само минутите преди да излезем или след като се върнем от работа, а и част от настроението ни за целия ден. Как да направим дома още от входа по-приветлив, подреден и красив. Това зависи от нас и от това как ще успеем да организираме това малко, но така важно място.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли9647 Видяно Харесали8 Гласа
Основни проблеми на асфалтовите покриви

Основни проблеми на асфалтовите покриви

Един от най-разпространения и практичен вид покриви са асфалтовите. Въпреки, че са доста добър вариaнт и те, както и всички други видове покриви имат слаби точки, които могат да доведат до проблеми, ако не им обръщаме необходимото внимание.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли5838 Видяно Харесали8 Гласа
Грил-камина

Грил-камина

Грил-камината представлява изключително красива гледка в градината Ви и може да се изгради от глина и цимент, бетон или друг материал.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли6501 Видяно Харесали10 Гласа

Реклама

Идеи

ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.

Клип

Как да запалим огън с батерия
Play
коментари0 Коментара Видяно5250 Видяно Харесали Харесали

Реклама