Реклама

Статии

Как да си направим японска градина

Как да си направим японска градина

Съвършенството на градината в източен стил е постигнато благодарение на традиция, която датира отпреди 3 000 години.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли6911 Видяно Харесали5 Гласа
Приказка в лилаво

Приказка в лилаво

Ако Вашия любим цвят е лилавото това е вашата статия за вашия дом и идеи как да вмъкнете любимия си цвят в дома.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли11661 Видяно Харесали10 Гласа
Коледно пано от дантела и канела

Коледно пано от дантела и канела

Колкото и да ни харесва топлата есен, с Коледата по нашите земи обикновено идват снеговете и студовете. Тази година снежната украса се позабави, но може да импровизираме с едно Коледно пано от бели топки сняг, което да окачим на прозореца, над камината или просто на стената.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7077 Видяно Харесали6 Гласа
Как се избира дограма

Как се избира дограма

Захванете ли се да строите или да правите основен ремонт на жилището си, едно от най-важните решения, които трябва да вземете, е изборът на дограмата. Правилният избор е изключително важен за външния вид на сградата, комфорта в помещенията, от него в голяма степен ще зависи сметката ви за отопление и не на последно място колко ще ви струва самата дограма – в момента на покупката и с натрупване през годините в резултат на нейната поддръжка.
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли7416 Видяно Харесали7 Гласа
Поправяне на теч от тоалетното казанче

Поправяне на теч от тоалетното казанче

Ако имате теч в тоалетната, може би ще се наложи да притегнете промивното казанче или да смените уплътнението между него и чинията. Просто следвайте стъпките, изброени по-долу, и лесно можете да поправите теча в тоалетната със собствени сили!
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли10160 Видяно Харесали9 Гласа
3 начина да обновим обстановката у дома

3 начина да обновим обстановката у дома

Ако вашата стая има нужда от сериозни промени, но бюджета ви не позволява да си купите нови мебели и покритие за пода, опитайте да използвате нови огледала, тапети и промяна на дизайна на прозорците. Така вашата стая ще се промени напълно, но мебелите и пода ще си останат същите.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12115 Видяно Харесали9 Гласа
Необичайни употреби на обичайните неща

Необичайни употреби на обичайните неща

Полезното в обичайните неща
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли9349 Видяно Харесали8 Гласа
Как да си направите сами каменни контейнери за растенията

Как да си направите сами каменни контейнери за растенията

Ако харесвате естествените материали и обичате да майсторите сами необходимите Ви неща, този проект ще Ви бъде не само полезен, но и приятен. Той ще Ви помогне да си направите сами контейнери за растенията с различна форма, големина и цвят, наподобяващи на външен вид масивен камък.
категорияОзеленяване и екстериор коментари2 Коментара видяли25607 Видяно Харесали17 Гласа
Няколко практични съвета за осветлението в градината

Няколко практични съвета за осветлението в градината

Светлината означава живот. Присъствието й в дома и двора създава уют и жизнерадост. Какво трябва да знаем преди да решим да поставим лампи сред градината?
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли9761 Видяно Харесали7 Гласа
Поправяне на мивката в банята Сваляна на старата мивка

Поправяне на мивката в банята Сваляна на старата мивка

Просто сваляме старата мивка в банята и я заменяме с нова, като следваме показаните стъпки.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли6525 Видяно Харесали5 Гласа
Защита на ценни вещи

Защита на ценни вещи

Вашите ценни вещи може да пазите по следния начин
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли4495 Видяно Харесали6 Гласа
Дизайнерски идеи за дома

Дизайнерски идеи за дома

Без значение колко голяма е жилищната площ, добрият дизайн може да се въплъти във всички размери и форми.
категорияМебели и обзавеждане коментари1 Коментара видяли13058 Видяно Харесали5 Гласа
Аранжиране на цветя

Аранжиране на цветя

Във всяка цветна aранжировка следва да има баланс на форма, цвят и използвани материали, независимо от повода - ежедневен или празничен.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли10589 Видяно Харесали9 Гласа
Облаци върху стената

Облаци върху стената

Векове наред азиатските майстори художници са запечатвали красотата на природата по един уникален и невероятен начин. Тези природни елементи са стилизирани така, че образите са по-скоро сюрреалистично отражение на реалността, обагрено в ярки цветове. Азиатското изкуство очарова все повече хора, които търсят начин да го внедрят в своя дом. Предлагаме Ви един подобен проект, вдъхновен от азиатското изкуство, който можете да приложите и в своя интериор.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12317 Видяно Харесали6 Гласа
Направи си сам шкаф от стари колони

Направи си сам шкаф от стари колони

Помислете пак преди да изхвърлите старите си колони на боклука. Имаме идея как от тях да направите интересен шкаф за дискове или защо не алкохол или друго…
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12368 Видяно Харесали10 Гласа

Реклама

Идеи

ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.

Клип

Как да поправим счупена тухла
Play
коментари0 Коментара Видяно2475 Видяно Харесали Харесали

Реклама