Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Мокети

Мокети

Под мокет се разбират всички текстилни настилки, които покриват цялата стая, т.е. от стена до стена или дори повече помещения. Има най-различни видове мокети според начина на производство и производителя, ето защо те са много приложими (с изключение на мокрите помещения). Предлагат се в ширина от 70 до 500 см.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4522 Видяно Харесали6 Гласа
От А до Я за гранулите

От А до Я за гранулите

Гранулите или още т.нар. пелети вече отдавна са в риболовната практика. Аз започнах да използвам пъстървови гранули при риболова на шаран още в края на 70-те години на миналия век. По онова време главният проблем се заключаваше в тяхната доставка.
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли11460 Видяно Харесали9 Гласа
Детски стаи с детски тапети

Детски стаи с детски тапети

Децата обичат да разглеждат книжки с картинки – весели, забавни, шарени, но също така обичат и хубавите цветни картинки по стените.
категорияДизайн и декорация коментари4 Коментара видяли33181 Видяно Харесали25 Гласа
Характерът на холната масичка

Характерът на холната масичка

Когато говорим за обзавеждане на дома, модните дизайнери залагат на простите форми и истинските материали. По този начин мебелите лесно се комбинират, постигайки хармония.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли2979 Видяно Харесали5 Гласа
Декоративните възглавнички - нов дом всеки сезон

Декоративните възглавнички - нов дом всеки сезон

Завършващият акцент, за да се усмихва домът ви - това са аксесоарите. Аксесоарите в дома ни - това са всички декорации, които привнасят уникален и интересен стил, също както аксесоарите, които съчетаваме с дрехите, които носим.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7860 Видяно Харесали6 Гласа
Топлоизолация през есенния сезон

Топлоизолация през есенния сезон

Старт на икономията за отопление през зимата. Усещате ефекта веднага! Алпсофия продължава с отличните си ценови предложения към своите клиенти и през есенния сезон. С изпълнение на топлоизолация или цялостно саниране получавате така желания и търсен ефект на икономия и то веднага.
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли4067 Видяно Харесали7 Гласа
Триизмерни ефекти

Триизмерни ефекти

В много южни страни се срещат класическите, груби мазилки и стени, боядисани в ярки тонове.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6729 Видяно Харесали10 Гласа
Трансформация на нишата за хранене

Трансформация на нишата за хранене

Това малко слънчево кътче е превърнато в място, където цялото семейство се събира за сутрешната закуска. Интериорът е светъл и приятен, но му липсва нещо важно – индивидуалност. В 3 лесни стъпки обаче, малката трапезария е трансформирана в коренно различно помещение, в което се съчетават уют, индивидуалност и красота. И всичко това с помощта на малко цвят, подбрани мебели и няколко кокетни аксесоара.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7714 Видяно Харесали5 Гласа
Букет от разноцветни яйца

Букет от разноцветни яйца

Когато ни обземе празничната еуфория и желаем да украсим всичко за празника.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4392 Видяно Харесали6 Гласа
Жила

Жила

По правило жилата свързват ръчките на спирачките със спирачните челюсти. Съществуват два начина за свързването им: със споен нипел или с винтова клема. Често се използва и комбинацията от споена и винтова клема, като винтовата клема се намира най-често на спирачните челюсти.
категорияСпорт и Туризъм коментари0 Коментара видяли3945 Видяно Харесали5 Гласа
Техники с печат

Техники с печат

За простите техники с печат не са необходими скъпи инструменти, тъй като и саморъчно направен печат може да свърши работа.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4274 Видяно Харесали6 Гласа
Идеи за пролетна украса и свежо настроение

Идеи за пролетна украса и свежо настроение

Пролетта пробужда живота, събужда и желанието ни за творчество. Да направим сами мартеници, да изчистим и подредим пролетно къщата.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли8132 Видяно Харесали10 Гласа
BONITA - Таваните на бъдещето

BONITA - Таваните на бъдещето

Опънатите тавани се адаптират чудесно за всякакви частни, обществени (търговски, спортни и др.) помещения - там, където желанието за красиво, чисто и дълговечност е голямо.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли6277 Видяно Харесали11 Гласа
Идеи за допълнително място за съхранение на вещите мазе - таван

Идеи за допълнително място за съхранение на вещите мазе - таван

Идеи за съхранение на вещите във вашия дом. Как лесно можете да организирате инструменти, дрехи, стари играчки, стара техника и т.н.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли13022 Видяно Харесали8 Гласа
Тапетите - полезни или комфортни?

Тапетите - полезни или комфортни?

Може би една страхотна комбинация от двете ще донесе естетично и практическо задоволство на всеки
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли4230 Видяно Харесали7 Гласа

Реклама

Идеи

ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.

Клип

Видове бургии
Play
коментари0 Коментара Видяно4416 Видяно Харесали Харесали

Реклама