Реклама

Статии

Лумбална възглавничка за гърба

Лумбална възглавничка за гърба

Ако се налага да работите дълго време у дома или просто обичате да разполагате със специално място, където да организирате нещата си, то този проект е специално за Вас. Той е подходящ не само за възрастни, но и за ученици – за да оборудвате с няколко полезни неща техния учебен кът. Вече Ви показахме как да си направите сами възглавница за сядане – сега е време да Ви покажем как да направите и показаната до нея лумбална възглавничка, за да бъде седите пред компютъра по-удобно, ергономично и здравословно.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли7537 Видяно Харесали5 Гласа
Билкова градина

Билкова градина

Ако обичате благоуханията и искате да се наслаждавате на ароматна и разноцветна градина почти през цялата година, този проект е идеален за Вас. Той не изисква много пространство и е изключително гъвкав откъм организация и избор на растения и разположение. Изборът на билки е направен така, че във всеки един сезон (освен през зимата) да разполагате с разнообразие от цъфтящи растения. По този начин Вашата билкова градина ще бъде различна през различните месеци и ще Ви радва със своето разнообразие.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли6556 Видяно Харесали6 Гласа
Лазерни нивелири

Лазерни нивелири

Нивелирът, служил вярно на десетки поколения, си има своите недостатъци. Например, за да се направи равна една голяма площ, е необходим много дълъг нивелир, какъвто просто няма. Майсторите избягват това с използването на мастари, а при поставянето на плочки - и на “майки”, но това решение е за разстояния до не повече от 4-5 метра. Съвременно средство, лесно за използване и подходящо за разстояния дори над 10 метра, са лазерните нивелири.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли9300 Видяно Харесали6 Гласа
Декоративно градинско осветление

Декоративно градинско осветление

Слънчевата светлина е най-важният фактор на живота на Земята.Нищо чудно,че човекът от най-древни времена се е стремил да имитира магията на слънцето и да удължава светлата част на денонощието посредством огньове,свещи,фосфоресциращи камъни и в по-модерни времена - електрически лампи.Светлината означава живот. Присъствието в дома и двора създава уют и жизнерадост.Какво трябва да знаем преди да решим да поставим лампи сред градината?
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли8733 Видяно Харесали6 Гласа
Гипсови плоскости като стенни облицовки

Гипсови плоскости като стенни облицовки

С гипсовите плоскости стените могат да се измажат сухо. При това могат да се използват методи като директно лепене върху стените или монтаж на конструкция. В съчетание с изолиращи материали се постига ефективно подобряване на звуковата и топлинна защита. Различават се следните работни методи:
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли6960 Видяно Харесали8 Гласа
Направи си сам закачалка за антрето

Направи си сам закачалка за антрето

Направете си сами тази елегантна закачалка за антрето, която не заема много място, но ще Ви бъде от особена полза за съхранението на всички връхни дрехи, чанти и чадъри.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12437 Видяно Харесали7 Гласа
При избора на хладилник

При избора на хладилник

Всяка нова покупка изисква известни познания. Дали ще е телевизор, хладилник или тостер, преди да отидете в магазина, трябва да сте си отговорили на няколко основни въпроса – какво точно ви трябва, имате ли претенции за марката, за класа на електроуреда, за това какви функции и екстри може да ви предложат различните модели и марки. И, разбира се, не на последно място, с каква сума пари разполагате, за да направите покупката. Или пък дали не сте готови да вземете харесания от вас уред на лизинг.
категорияБяла техника коментари3 Коментара видяли8188 Видяно Харесали7 Гласа
 Аранжирани осветени шишарки

Аранжирани осветени шишарки

Шишарката цветя с ярки центрове придава на обикновенната ваза,този изискан стил.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9860 Видяно Харесали9 Гласа
Да си направим сами - коледен венец

Да си направим сами - коледен венец

Искате да си направите коледен венец сами.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5992 Видяно Харесали8 Гласа
Яйца на очи по панагюрски

Яйца на очи по панагюрски

Продукти: яйца 10 бр., сирене 400 г, масло 125 г, сол и червен пипер, кисело мляко около 1 кг, малко оцет.
категорияГотварство коментари0 Коментара видяли7673 Видяно Харесали9 Гласа
Пердетата - красота и уют

Пердетата - красота и уют

Пердетата – един детайл, който може да “затопли” дома и да създаде бързо и лесно уют и добро настроение.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6788 Видяно Харесали8 Гласа
Подложки за чаши

Подложки за чаши "Снежинка"

Една лесна, но ефектна идея за зимна декорация - собственоръчно направени подложки за чаши със "снежна" декорация. Проектът е лесен и евтин за изпълнение, но ще направи всяко празнично парти или вечеря у дома уникални и интересни.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7330 Видяно Харесали6 Гласа
Необходима ли е топлоизолацията?

Необходима ли е топлоизолацията?

С настъпване на първите есенни дни се замисляме за отоплителния сезон и високите сметки за парното.
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли5014 Видяно Харесали5 Гласа
Малки тайни при риболова на муха

Малки тайни при риболова на муха

Какво да правим в ситуации, когато кефалите отказват да вземат неподвижно лежащата на повърхността суха муха? Как да ги провокираме към атака?
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли9243 Видяно Харесали5 Гласа
При избора на телевизор

При избора на телевизор

Битката на технологиите за домашния екран Големият и хубав телевизор става все по-достъпен, но инвестицията спрямо семейния бюджет е сериозна. Plasma, LCD или все още класическият кинескоп? Какво си заслужава парите и какво не... Кой не е мечтал по коледните и новогодишните празници да се отпусне пред телевизора и да гледа, да гледа филми, предавания, спортни състезания. За целта удоволствието ще е пълно с по-нов и по-големичък телевизор. Падащите цени и нови Hi Tech модели допълнително гъделичкат консуматорската страст. Отиваме в хипермаркета и се заглеждаме в чудесата на съвременната техника. Плазмен, LCD или изпитаният кинескопен телевизор?
категорияЧерна техника коментари0 Коментара видяли5901 Видяно Харесали7 Гласа

Реклама

Идеи

ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.

Клип

Фокус левитираща чаша
Play
коментари0 Коментара Видяно3547 Видяно Харесали Харесали

Реклама