Реклама

Статии

Салфетната техника преобразява обикновените неща

Салфетната техника преобразява обикновените неща

Със салфетната техника може да украсите и различни по размер и цвят дървени кутийки, в които да поставите великденския подарък за любимите хора. Технологията е същата, която описахме при украсата на прозрачните яйца, но не пречи да я споменем отново, за онези които директно са се насочили към изящните кутийки.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5206 Видяно Харесали5 Гласа
Пукнатини в сградите – доколко опасни са те

Пукнатини в сградите – доколко опасни са те

Пукнатините в стените и основите обикновено се получават от дребни вибрации или движение в структурата на сградите.
категорияСухо строителство коментари0 Коментара видяли13565 Видяно Харесали5 Гласа
Поставяне на подова настилка

Поставяне на подова настилка

Можете да опитате да поставите меката подова настилка сами (от PVC или килимена (мокетена)), като следвате простите стъпки, описани по-долу. За повече и по-подробна информация посетете най-близкия магазин Практикер.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли6739 Видяно Харесали5 Гласа
5 начина да улесните работата си в кухнята

5 начина да улесните работата си в кухнята

Експерти съветват как да реорганизирате своята кухня, за да я направите по-удобна за работа и да намалите стреса, докато работите в помещението.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли8402 Видяно Харесали7 Гласа
Малките пространства

Малките пространства

Обзавеждането на таванското помещение е много сериозна и отговорна задача. Чрез умело съчетание на подходящи мебели и цветови решения малките и тесни помещения могат да се превърнат в светли и приветливи пространства.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли10089 Видяно Харесали8 Гласа
10 най-често използвани декорации за прозорците

10 най-често използвани декорации за прозорците

Искате да освежите интериора си, но не знаете как? Един от най-лесните и евтини начини да направите това е да обновите прозорците и тяхната декорация – независимо дали ще смените старите завеси или ще поставите нова, коренно различна декорация, изборът понякога може да е доста труден. Ако не се стремите към някакъв нестандартен дизайн, може би най-лесно би било да изберете от списъка с няколко от най-разпространените декорации за прозорците, който Ви предлагаме.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12352 Видяно Харесали8 Гласа
Засаждане на дръвчета и храсти

Засаждане на дръвчета и храсти

По принцип дръвчетата и храстите е добре да се сеят през пролетта или есента, като есента е за предпочитане, за да може малките корени да се образуват още през есента, а на пролет да се развият и заздравят.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли6045 Видяно Харесали5 Гласа
Украсяване на мебелите с цветни орнаменти

Украсяване на мебелите с цветни орнаменти

Белите мебели с розови орнаменти са идеални за детска стая на момиче.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли10004 Видяно Харесали5 Гласа
Имитация на каменна стена

Имитация на каменна стена

Ако обичате експериментите в интериора, можете да опитате тази интересна идея, която ще Ви помогне да превърнете голата и едноцветна стена в истинско произведение на изкуството. Описаната техника създава имитация на стена, създадена от каменни блокове. Основният похват при нея е да се създадат разнородни правоъгълници в различни цветове, които да създадат илюзията за истински зид. Крайният резултат е интересна акцентна стена в стилизиран вид, която е запазила красотата на естествения материал (камъка), без да изглежда твърде груба или откъсната от общия интериор.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли14652 Видяно Харесали6 Гласа
Млечни продукти

Млечни продукти

Бялото саламурено сирене се получава чрез подсирване на мля­тото с последваща обработва на образувалата се сиренина. То е един от най-разпространените у нас видове сирене. Отличава се с висока хранителна стойност главно поради високото съдържание на пълноценни белтъчини (17-18 %) и млечни мазнини (22-25 %). Богато е на минерални вещества, особено на Са и с раз­нообразни витамини (най-вече А и D).
категорияГотварство коментари3 Коментара видяли6350 Видяно Харесали6 Гласа
Топлоизолация през есенния сезон

Топлоизолация през есенния сезон

Старт на икономията за отопление през зимата. Усещате ефекта веднага! Алпсофия продължава с отличните си ценови предложения към своите клиенти и през есенния сезон. С изпълнение на топлоизолация или цялостно саниране получавате така желания и търсен ефект на икономия и то веднага.
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли4555 Видяно Харесали7 Гласа
Бормашина

Бормашина

Може да се използва и за завиване и развиване на винтове, шлайфане, бъркане на строителни смеси или премахване на стара боя, според различните приставки, които се произвеждат и предлагат масово на пазара
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли11091 Видяно Харесали8 Гласа
Защо плетени мебели?

Защо плетени мебели?

В различни страни хората отдавна използват плетени изделия, защото почти навсякъде по света растат растения, частите на които могат да се използват за плетене (клони, корени и листа). При това брането и обработването им не са тежки и трудни, даже жени и деца се занимават с плетене на кошници, сандъци, кутии и др., които се използват в домакинството.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли13807 Видяно Харесали8 Гласа
Рисувани бутилки – поразителен ефект

Рисувани бутилки – поразителен ефект

Винаги подходящ подарък, когато отиваме на гости е бутилка алкохол. Но по Коледа дори традиционната бутилка трябва да е една идея по празнична. Как да постигнем това.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12614 Видяно Харесали8 Гласа
Великденски яйца, боядисани с люспи от лук

Великденски яйца, боядисани с люспи от лук

Навремето великденските яйца са ги боядисвали с природни бои. И аз се научих да го правя (не е никак сложно) не защото не харесвам съвременните оцветители, а защото боядисаните с люспи от лук яйца стават изключително красиви и неповторими.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли10938 Видяно Харесали9 Гласа

Реклама

Идеи

ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.

Клип

Монтиране на вградено казанче
Play
коментари0 Коментара Видяно3095 Видяно Харесали Харесали

Реклама