Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Какво е японска градина?

Какво е японска градина?

На въпроса "Какво е японска градина?" някой може да ви отговори "Отпадъците на средновековен строител" - пример за това би била една от най-известните японски градини - каменната градина в Ryoanji в Киото, в която няма цветя, а само 15 скали, разположени сред загладен чакъл.
категорияОзеленяване и екстериор коментари1 Коментара видяли8593 Видяно Харесали7 Гласа
Тапетите - полезни или комфортни?

Тапетите - полезни или комфортни?

Може би една страхотна комбинация от двете ще донесе естетично и практическо задоволство на всеки
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли3964 Видяно Харесали7 Гласа
Мрежи против мухи и насекоми

Мрежи против мухи и насекоми

Мрежи против мухи и насекоми. Съвети и идеи
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли5620 Видяно Харесали9 Гласа
Боядисване на дървени врати

Боядисване на дървени врати

Етапи на боядисване на дървени врати.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли10537 Видяно Харесали12 Гласа
Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая

Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая

Рано или късно всяко дете иска да има свое собствено място за уединение и игри, а в нашия случай децата бяха две. Апартаментът на клиентите ни не разполагаше с излишно пространство и затова се наложи да направим известно преустройство.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4860 Видяно Харесали8 Гласа
Декорации с флорални мотиви

Декорации с флорални мотиви

Мотивите, които създават асоциация с цветна градина, винаги са представлявали интерес като част от интериорния дизайн. Това е така заради техните свежи цветове и жизнерадостното усещане, което прибавят към помещенията. Няма по-добър начин да изгоните от дома си студенината на зимата от това да седнете в стая, декорирана в свеж пролетен цвят и флорални елементи. С помощта на тези мотиви можете лесно да изградите цяла цветова схема. Освен това, повечето флорални мотиви съчетават в себе си широк кръг от нюанси и цветове, което ги прави лесни за съчетаване с разнообразие от шарки, карета и райета.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9573 Видяно Харесали7 Гласа
Ефектни хоризонтални линии

Ефектни хоризонтални линии

Необходимо: молив, връв, цветен тебешир, кабърчета, по 1л интериорна боя в подходящи 4 цвята, кулинарно фолио, сребърна акрилова боя, пластмасова чиния за еднократна употреба
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6030 Видяно Харесали7 Гласа
Триножник-статив за рисуване

Триножник-статив за рисуване

Един от най-добрите начина за насърчаване на вашите деца в началото на тяхното творчество е да им се даде място за практикуване на техните таланти.Този здрав,преносим художник е компактен,но също така притежа и цветни бои,четки,моливи,маркери и други.И тъй като има две страни,децата ви могат да се насладят на рисуването заедно с приятели и роднини. Рамката е евтина да се направи,но тези за сухо-избърсване дъски могат да покачат малко вашите разходи.За да запазите вашите разходи,използвайте 0,64см шперплат,вместо да я покриете с черна или магнитна боя. След като сте готови сложете статива в ъгъла на спалнята или стаята за игри,за създаване на кът за дейците на изкуството и запазете всичката бъркотия на едно място.Това е идеалният начин за вашите деца да открият своя вътрешен Пикасо!
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли9225 Видяно Харесали6 Гласа
Уют на всяка крачка

Уют на всяка крачка

При избора на правилната настилка трябва да се вземат предвид фактори като издръжливост, трайност, влиянието на настилката върху цялостното възприятие на къщата и акустиката както и доколко е възможно да се справите с поставянето им сами.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли3300 Видяно Харесали5 Гласа
Звънтящи чорапи

Звънтящи чорапи

Филц чорапи с пробити детайли и празнични звънчета прави висящите от полицата дълги чорапи да изглеждат весело.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4265 Видяно Харесали6 Гласа
Елхата - 101 варианта

Елхата - 101 варианта

Как да направим елхата – символ на Коледните празници, по-различна от миналата година, по-забавна и въобще – по-празнична. Ето много идеи ... “Жива” елха
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли3561 Видяно Харесали6 Гласа
Подредете бързо, лесно, изкусно

Подредете бързо, лесно, изкусно

Подредете бързо, лесно и изкусно Вашата стая
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7834 Видяно Харесали8 Гласа
Идеи за допълнително място за съхранение на вещите

Идеи за допълнително място за съхранение на вещите

Ако имате малко по-добри умения в областта на шиенето, този проект може да се превърне в истинско удоволствие. Можете да си направите сами римски щори, с които да украсите прозорците в дома си. Проектът никак не е сложен и изисква само малко усилия и желание.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8576 Видяно Харесали13 Гласа
Характерът на холната масичка

Характерът на холната масичка

Когато говорим за обзавеждане на дома, модните дизайнери залагат на простите форми и истинските материали. По този начин мебелите лесно се комбинират, постигайки хармония.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли2828 Видяно Харесали5 Гласа
Зърнени храни

Зърнени храни

Зърнените храни са основният продукт на селското стопанство. Те имат първостепенно значение за изхранването на населението. Зърнените храни са източник на 50% от въглехидтатите и на 70% от растителните белтъчини, които хората потребяват. Те са и основен фураж в животновъдството.
категорияГотварство коментари0 Коментара видяли4425 Видяно Харесали5 Гласа

Реклама

Идеи

ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи

Клип

Лепене на плочки
Play
коментари0 Коментара Видяно8844 Видяно Харесали Харесали

Реклама