Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Какъв е цветът на вашия дом?

Какъв е цветът на вашия дом?

Често на страниците на нашия вестник, а и в изказвания на водещи дизайнери, все по-често се говори за значението на цветовете в интериора и как те влияят на настроението ни. Ще прибавим някои от новите трактовки по тази тема.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5600 Видяно Харесали6 Гласа
Монтиране на Улуци

Монтиране на Улуци

Улуците и водосточните тръби са важна част от покупките,които правите за вашата къща,но ако са избрани внимателно и монтирани правилно,те спасяват красивата фасада на сградата от разруха,подземните етажи и мазета от наводняване.При неправилен монтаж,от друга страна,улуците и водосточните тръби ще допринесат за цикличното наводняване на стените и следователно до всички,произлизащи от това проблеми.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли9082 Видяно Харесали5 Гласа
Тониране на латекс

Тониране на латекс

Тонирането на латекс спестява време, а качеството на оцветената боя е много по-високо, в сравнение с това на ръчното оцветяване. Полезни съвети за какво да внимавате, когато избирате къде да тонирате латекс.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли1872 Видяно Харесали8 Гласа
Вентили и тръбопроводи за мръсна вода

Вентили и тръбопроводи за мръсна вода

Съвети, идеи и аккво трябва да знаем за вентили и тръбопроводи за мръсна вода
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4314 Видяно Харесали7 Гласа
Уплътнете прозорците!

Уплътнете прозорците!

До 70 на сто от топлината на дома изтича през луфтовете и пукнатините на прозорците. Затова още преди настъпването на големите студове бързо се занимайте с тях.
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли8815 Видяно Харесали9 Гласа
Други механични начини за защита

Други механични начини за защита

Тук може да видите други механични начини за защита против насекоми
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли4132 Видяно Харесали10 Гласа
Четири задължителни стъпки за ефективна топлоизолация

Четири задължителни стъпки за ефективна топлоизолация

Подобряването на топлоизолацията на жилищата преследва три основни цели: намаляване на разходите за отопление през зимата, респективно – за климатизация през лятото; постигане на здравословна и комфортна среда на обитаване; ограничаване на топлинното излъчване към околната среда – борба срещу глобалното затопляне на климата
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли7208 Видяно Харесали7 Гласа
Декорация с тампон

Декорация с тампон

Тази техника е отдавна познат и разпространен начин за изработка на покритие върху стената. Тя се базира на т. нар. "sponging" (sponge от английски език – гъба, тампон, сюнгер).
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли10135 Видяно Харесали6 Гласа
Модерна фреска за стената

Модерна фреска за стената

Един бърз и лесен, но много ефектен проект, който ще превърне стената в истинско произведение на изкуството. За целта можете да използвате дадения тук десен или да направите (намерите) Ваш собствен.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7552 Видяно Харесали7 Гласа
Тапетите - полезни или комфортни?

Тапетите - полезни или комфортни?

Може би една страхотна комбинация от двете ще донесе естетично и практическо задоволство на всеки
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли3961 Видяно Харесали7 Гласа
Обзавеждане на миниатюрна спалня

Обзавеждане на миниатюрна спалня

Винаги ми е било интересно как архитектите успяват да набутат толкова много мебели в скиците на малогабаритните апартаментчета съвременно строителство. Колкото и да меря и да размествам, никога не успявам да постигна резултат с толкова много въздух…
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12492 Видяно Харесали12 Гласа
Направи си сам - подвижен кухненски шкаф

Направи си сам - подвижен кухненски шкаф

Улеснете работата си в кухнята с помощта на този "направи си сам" подвижен шкаф – килерче, с чиято помощ достъпът до необходимите продукти и инструменти ще е много по-бърз и лесен. Голяма част от готовите кухненски шкафове съдържат поне едно такова отделение, което може да се издърпва напред, но и Вие сами можете да си направите подобно "килерче", в случай, че не разполагате с такова или пък искате още отделения в шкафа си.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12585 Видяно Харесали10 Гласа
Красиви декоративни цветя

Красиви декоративни цветя

Превърнете старата кувертюра в истинско произведение на изкуството, превръщайки го в букет ярки декоративни цветя. Изберете тъкан в ярки цветове и красиви мотиви, за да получите страхотна и същевременно евтина декорация за интериора.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли11113 Видяно Харесали11 Гласа
Пространството в Дома и Офиса - Офис Обзавеждане

Пространството в Дома и Офиса - Офис Обзавеждане

Средата, в която живеем и работим, определя начина ни на живот - защо да не се опитаме да я направим максимално добра чрез един функционален и елегантен дизайн?
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7187 Видяно Харесали5 Гласа
Интериорни бои

Интериорни бои

Условията в помещенията са променливи и понякога агресивни към боите – висока влажност, променлива температура, развитие на микроорганизми, реагенти, използвани и отделяни в ежедневието, и други. Следват няколко практични идеи, които да Ви насочат в избора на надеждни интериорни бои за постигане на качествен и траен ефект от боядисването в помещения с висока влажност.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли13222 Видяно Харесали6 Гласа

Реклама

Идеи

ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.

Клип

Полезни съвети при използването на бормашина
Play
коментари0 Коментара Видяно3957 Видяно Харесали Харесали

Реклама

Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди