Реклама

Статии

Всичко накратко

Всичко накратко

Ето някои от най- често използваните крепежни елементи.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли4693 Видяно Харесали6 Гласа
Как да си направите количка - бар от старата бебешка маса за повиване

Как да си направите количка - бар от старата бебешка маса за повиване

Когато детето порасне, останалите от неговите детски години мебели обикновено стават неизползваеми. Вместо да събират прах на тавана обаче, можете да ги преструктурирате така, че отново да Ви бъдат от полза. С малко усилия и въображение например можете да направите от старата маса за повиване стилна количка - бар.
категорияМебели и обзавеждане коментари1 Коментара видяли6353 Видяно Харесали6 Гласа
Класификация на стоките

Класификация на стоките

Общоприето, под класификация се разбира логически процес на последователно разпределение на множества от обекти в системи от подмножества, при спазване на общи правила на статистиката на всички класификационни равнища.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли6705 Видяно Харесали6 Гласа
Поставяне на системи нут - перо

Поставяне на системи нут - перо

Върху мазилки и особено при поставяне на подово отопление е много важно да се постави 0,2 мм дебело паронепропускливо ПЕ-фолио.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли5917 Видяно Харесали5 Гласа
 Луксозни килими реабилитират волската кожа в интериорните проекти

Луксозни килими реабилитират волската кожа в интериорните проекти

Есента чука на прозореца, а съвременните настилки от волска кожа, проектирани от Bunting Kyle са особено подходящи за студените сезони.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6583 Видяно Харесали7 Гласа
Садене на рози

Садене на рози

Садене на рози, как да, съвети и идеи
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли7749 Видяно Харесали5 Гласа
Детската стая - един малък свят

Детската стая - един малък свят

Детето прекарва значителна част от живота си в своята стая. За него тя е извор на спомени през целия му живот по-късно. Затова нейното обзавеждане е от изключителна важност, за да расте детето спокойно и да стане пълноценно човешко същество.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли6714 Видяно Харесали6 Гласа
Критерии при избора на облицовка на стени и тавани

Критерии при избора на облицовка на стени и тавани

С ламперии или дървени плоскости идеите за Вашия дом биха могли да станат доста по-художествени и творчески и по този начин да създадете хармония и уют във Вашето жилище.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4678 Видяно Харесали7 Гласа
Как да си направите кокетна масичка за кафе

Как да си направите кокетна масичка за кафе

Предлагаме Ви един лесен проект „Направи си сам”, за който не са нужни особено големи умения по дърводелство. С помощта на инструкциите по-долу ще можете да си направите сами красива и полезна масичка за кафе за всекидневната.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7505 Видяно Харесали7 Гласа
Три цвята оранжево

Три цвята оранжево

С този наш проект ще представим онова, което в момента е модерно в интериора – нещо мъничко тук, нещо мъничко там и домът се преобразява като с магическа пръчка.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4757 Видяно Харесали6 Гласа
Направи си сам кокетна градинска пейка - шкаф

Направи си сам кокетна градинска пейка - шкаф

Във всеки дом или градинска барака има предмети, които са необходими, но непрегледни – такива са например градинските инструменти, маркучът или пък различните малки приспособления за двора, градината и верандата. С тази направи си сам идея ще им намерим подходящо място.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли13789 Видяно Харесали13 Гласа
Какво трябва да знаем когато избираме естествен камък

Какво трябва да знаем когато избираме естествен камък

Основеният критерий при избора на камък е неговото предназначение. Природните продукти имат различно приложение в зависимост от харектеристиките си. Например: за покриването на фасада на открито, са необходими студоустойчиви и възможно по-леки плочи.
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли11784 Видяно Харесали7 Гласа
Функции на мазилката

Функции на мазилката

Всякакви атмосферни влияния, като слънце и дъжд, мръсотия и замърсяване на околната среда оказват лошо въздействие върху външната облицовка на Вашия дом. Като сръчен майстор можете сами да се погрижите за това, безупречната фасада дълго време да предпазва сградата и да краси Вашия дом. Мазилката е не само красотата на Вашия дом, но и защита на намиращата се отдолу зидария. От качеството на мазилката зависи функционалната ефективност на целия строеж.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли4467 Видяно Харесали5 Гласа
Подходящ инструмент

Подходящ инструмент

Гуми и всякакви надуваеми играчки и любителски уреди, надуваеми лодки и т.н. могат бързо и удобно да се напомпват с комплект за помпане на гуми. Чрез манометъра се избягва свръхналягане.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли4095 Видяно Харесали7 Гласа
Електрически бормашини

Електрически бормашини

Съвременните електрически бормашини са с прецизно електронно регулиране на скоростта на въртене между 0 и 3000 оборота/мин. и възможност за смяна посоката на въртене.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли4998 Видяно Харесали11 Гласа
ляво дясно

Реклама

Идеи

ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.

Клип

Как да монтираме брава на вратата?
Play
коментари0 Коментара Видяно3105 Видяно Харесали Харесали

Реклама