Реклама

Статии

Поставяне на подови плочки от корк и текстил

Поставяне на подови плочки от корк и текстил

Обърнете внимание на факта, че много често стените на една стая не са под прав ъгъл. Ето защо се препоръчва плочите винаги да се поставят така, че погледнато от вратата те да са „направо".
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли7739 Видяно Харесали5 Гласа
Тапети Украсяване с фризове

Тапети Украсяване с фризове

Ако пожелаем, можем да украсим тапетите с фризове. Те са като магически щрих, който ще придаде завършеност и елегантност на стаите ни.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8559 Видяно Харесали6 Гласа
Трева

Трева

Почти всички любители на градината искат да имат добре поддържана трева. От решаващо значение за хубавата трева е изборът на тревен сорт. А той на първо място зависи от това, как ще се ползва градината. За двора най-подходяща е тревата, устойчива на утъпкване, защото отговаря на нуждите на цялото семейство.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли4846 Видяно Харесали5 Гласа
Защо да изберем сглобяема къща от PVC панели?

Защо да изберем сглобяема къща от PVC панели?

Ако се нуждаете от дом ,изберете качеството.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли7413 Видяно Харесали9 Гласа
Направи си сам рафт за обувки

Направи си сам рафт за обувки

На всеки се е случвало да се чуди къде да си сложи обувките в дома. Предлагаме Ви едно интересно и лесно "направи си сам" решение. Освен всичко останало тази полица за обувки не заема много място, което я прави още по-подходяща за дома.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли15474 Видяно Харесали9 Гласа
Удобна и красива кухня

Удобна и красива кухня

Всяка домакиня си мечтае да има функционална и красива кухня. Защото, колкото и да си говорим, по-добре е, ако ще готвим за семейството и ще прекарваме по-голямата част от времето си в кухнята, то да я превърнем в едно наистина уютно място.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8722 Видяно Харесали7 Гласа
Направи си сам красиви хартиени гирлянди за елхата

Направи си сам красиви хартиени гирлянди за елхата

Направете си сами цяло "ято" белоснежни гълъби с маслинова клонка в човката. Тази лесна и красива направи си сам украса за елхата за коледните празници може да се превърне символ на надеждата за здраве и щастие и през новата година. С така получените хартиени гирлянди можете да украсите не само коледното дръвче, но и цялото помещение – стените, мебелите, прозорците и прочее.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли10595 Видяно Харесали6 Гласа
Елегантна стенна облицовка от фурнир

Елегантна стенна облицовка от фурнир

Ако харесвате вида на дървесината, но не искате да пръскате купища пари за дървени аксесоари за своя дом, то има и по-евтин начин да постигнете същия ефект.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли15234 Видяно Харесали14 Гласа
Великденски венец

Великденски венец

Здравейте! Великден наближава! Това е моята идея за великденски венец!
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5136 Видяно Харесали10 Гласа
Ангели : разперено-сгънати панделки

Ангели : разперено-сгънати панделки

Купете няколко красиви ленти с метални нишки и по-широки краища.Тя ще свърши по-добра работа при сгъването и няма да има проблем с телта да излезе навън в края.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5125 Видяно Харесали6 Гласа
Ваза с декорация от фурнир

Ваза с декорация от фурнир

Дали ще украсите стандартната стъклена ваза или пък ще превърнете обикновената чаша за вода в съд за цветя или декорация, този проект ще Ви помогне да го направите бързо и евтино. За целта са Ви необходими само подръчни материали и естествен фурнир на руло.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли8982 Видяно Харесали5 Гласа
Поставяне на тапети

Поставяне на тапети

Тапетите придават на жилището уют и топлина, изолират от студа и шума. Повредите по тях се поправят лесно. Облепените с тапети по-малки помещения изглеждат по-големи, ако се изберат по-светли тапети и с по-дребни фигурки. За по-големите помещения могат да се използуват тапети с по-едри шарки и по-плътни цветни тонове. Тапетите не трябва да се лепят направо върху голи стени, а върху пласт от предварително налепени вестници или върху подложка, която едноврменно служи и като изолация срещу студа и шума.
категорияДизайн и декорация коментари2 Коментара видяли14948 Видяно Харесали11 Гласа
Лесен рафт за обувки

Лесен рафт за обувки

На всеки се е случвало да се чуди къде да си сложи обувките в дома. Предлагаме Ви едно интересно и лесно за направа решение. Освен всичко останало тази полица за обувки не заема много място, което я прави още по-подходяща за дома.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли11796 Видяно Харесали12 Гласа
Пастелни тонове за спалнята

Пастелни тонове за спалнята

Важна предпоставка, за да се събуждаме с усмивка, ведри и отпочинали е както матракът, на който спим, така и самата спалня. Това е мястото за почивка, отмора, пълноценен сън.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли5422 Видяно Харесали5 Гласа
Красив поднос от... стара вратичка на шкаф

Красив поднос от... стара вратичка на шкаф

Сменили сте старите вратички на някой от шкафовете в дома си и се чудите какво да ги правите?
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7209 Видяно Харесали5 Гласа

Реклама

Идеи

ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.

Клип

Как да монтираме брава на вратата?
Play
коментари0 Коментара Видяно3105 Видяно Харесали Харесали

Реклама