Реклама

Статии

Планиране на градина

Планиране на градина

Кой не си мечтае за малка собствена полянка или градинка, където да може да се отпусне и отпочине както си пожелае? Дори и свързаната с това работа няма да попречи на удоволствието. За много градинарството се е превърнало даже в хоби. Подреждането на растенията в градината трябва да е добре обмислено. Най-добър резултат ще постигнете ако подходите по следния начин:
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли15812 Видяно Харесали9 Гласа
Четири стъпки за ориентиране на непознат водоем

Четири стъпки за ориентиране на непознат водоем

Успехът на риболова в непознати води до голяма степен зависи от избора на място. Изследвайте в четири етапа новия водоем - едва тогава вие бързо ще установите и съставите мнение за хищните риби, които го обитават.
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли15495 Видяно Харесали8 Гласа
Великденски кошници

Великденски кошници

Ако вече сте боядисали великденските яйца, вече ровите за нещо подходящо, в което да ги сложите. Ще ви се да имате някакъв наистина великденски съд, който да е подходящ за вашите пъстри и весели творения.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6589 Видяно Харесали7 Гласа
Поставяне на система click

Поставяне на система click

На който лепенето му се струва прекалено сложно и трудоемко, може в днешно време да си избере между различни видове паркети и ламинати, които се свързват помежду си само с едно кликване.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли5991 Видяно Харесали7 Гласа
Монтиране на кухненски шкафове

Монтиране на кухненски шкафове

Лесно можем да сменим старите вратички и предните табла на чекмеджетата.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7482 Видяно Харесали6 Гласа
Детето в кухнята

Детето в кухнята

В болшинството от съвременните кухни цари чистота, няма открит огън а миризмите се отстраняват от съвременни аспириращи системи. Струва ни се, че съвременната кухня ще ни избави завинаги от тревогите за нашите деца, докато са в кухнята. В същото време, горчивата статистика показва, че 80% от злополуките вкъщи се случват именно в кухнята.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли3987 Видяно Харесали5 Гласа
Значения на символите за грижа за дрехите

Значения на символите за грижа за дрехите

Символите за грижа за дрехите дават полезна информация, която може да ви спести време и пари.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли3630 Видяно Харесали6 Гласа
Кабинет у дома

Кабинет у дома

Световната тенденция е все повече дейности да могат да се извършват от вкъщи, затова все по-бързо се завръща старата традиция – кабинет у дома. Едно време писателите, банкерите, учените са работели от вкъщи. Като минаваме по по-старите улици в градовете можем да прочетем табелки с надписи – “Тук живя и твори”
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли6926 Видяно Харесали7 Гласа
Леглото на принцесата - Балдахин

Леглото на принцесата - Балдахин

С какво асоциирате думата "Балдахин"
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли10877 Видяно Харесали7 Гласа
Патина за стената

Патина за стената

За да създадете бързо и лесно ефекта на мазилка с патина върху стените, можете да използвате този лесен за изпълнение проект.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли10969 Видяно Харесали7 Гласа
Променете пропорциите в стаята

Променете пропорциите в стаята

С нашето разнообразие от тапети имате възможност да оформите стените точно по Ваш вкус.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4498 Видяно Харесали5 Гласа
Направете си сами ефектен настолен календар

Направете си сами ефектен настолен календар

Ако обичате да майсторите разни неща за дома си, ето една интересна и лесна идея за домашния офис или детската стая – вечен календар върху кутия за моливи, който ще бъде винаги актуален.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли6881 Видяно Харесали6 Гласа
Уреди за напояване

Уреди за напояване

Тук са изброени някои уреди за напояване.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли4358 Видяно Харесали6 Гласа
Ламинатът става и за сухата част от банята

Ламинатът става и за сухата част от банята

Ако констатирате, че подовото покритие на вашата баня е доста износено, а по повърхността на мозайката, теракота или бетоновите блокчета вече са се появили разрушения, цепнатини или вдлъбнатини - дошло е време за промяна.
категорияАрхитектурни решения коментари2 Коментара видяли5255 Видяно Харесали5 Гласа
10 (не)обичайни употреби на гаража

10 (не)обичайни употреби на гаража

Ако разполагате с гараж, но в момента нямате кола или пък колата заема само част от помещението, може би се чудите какво да правите със свободното пространство. Ето няколко идеи в тази насока:
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли6453 Видяно Харесали8 Гласа

Реклама

Идеи

ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.

Клип

Как да премахнем дъвка залепнала на дрехите ни
Play
коментари0 Коментара Видяно2688 Видяно Харесали Харесали

Реклама