Реклама

Статии

Отстраняване на проблемите в градината

Отстраняване на проблемите в градината

Формулирайте проблемите и намерете решение как да направите градината си идеалното убежище за отдих. Например, за да си осигурите уединение, трябва да се научите как да направите хубава градинска ограда. Трудности се срещат на всеки метър. Ето няколко начина да ги преодолеете някои от тях.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли9341 Видяно Харесали6 Гласа
Морски аплик за стенната лампа

Морски аплик за стенната лампа

Добавете вкус на лято и морски спомени в интериора си - тази "морска" лампа е лесен и евтин за направа проект, за който са Ви необходими подръчни средства и малко свободно време.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли8777 Видяно Харесали7 Гласа
Лесна направи си сам украса за Коледа

Лесна направи си сам украса за Коледа

Не е необходимо да прекарате цели дни и часове в направата на празничната декорация за Коледа и Нова Година – достатъчно е да проявите малко въображение, за да превърнете най-обикновените неща в елегантна и красива украса за дома. Ето и няколко идеи от нас.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли20336 Видяно Харесали13 Гласа
Жизненоважен комплект домашни инструменти

Жизненоважен комплект домашни инструменти

Когато пипкавата работа вкъщи трябва да се свърши, има няколко неща, които помагат, дори на неопитната ръка.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли5839 Видяно Харесали6 Гласа
Разносвач за дърва за огрев

Разносвач за дърва за огрев

Приспособление за компактно носене на дърва за огрев от парче плат,за лесно събиране на дървата през цялата зима.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли5361 Видяно Харесали7 Гласа
Интериор и декорация - симултанен контраст при обзавеждането

Интериор и декорация - симултанен контраст при обзавеждането

На почти всеки се е налагало да промени нещо в обзавеждането. Когато говорим за интериора в една стая, важно място при подготовката е цветът, в който мислим да обзавеждаме. Цялото помещение да е в един цвят е красиво и дава усещане за по-голямо пространство, но пък може да е прекалено делово за веселият Ви и закачлив нрав. Симултанният контраст тогава трябва да е Вашият избор...
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли10393 Видяно Харесали6 Гласа
Лесна декорация на шкафчето в банята

Лесна декорация на шкафчето в банята

Освежете шкафчето в банята с този лесен, но ефектен проект – използвайте красив тапет или плътна декоративна хартия, за да облицовате вътрешността му. Крайният резултат е наистина страхотен, особено ако вратата на шкафчето е от прозрачно стъкло. Същата техника можете да използвате и при шкафче с открити рафтчета.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7926 Видяно Харесали5 Гласа
Гоблените - красиво и занимателно

Гоблените - красиво и занимателно

Гоблените – за някои може би това е скука или пък занимание от стари времена, неадекватно за днес, но и в забързаното ни ежедневие не малко жени се отдават на бродирането и в частност – изработката на красиви гоблени.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли6105 Видяно Харесали11 Гласа
Въведение в науката за цветовете

Въведение в науката за цветовете

Цветовете омагьосват от край време човечеството. Те правят нашия живот по-жив и по-приятен. Или както в един цитат се казва: “Цветовете са усмивката на природата“ (Хунт).
категорияЗа любопитните коментари5 Коментара видяли7274 Видяно Харесали8 Гласа
Инструменти за боядисване

Инструменти за боядисване

Качественото боядисване зависи от няколко фактора
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли10290 Видяно Харесали10 Гласа
Тайните на Фън Шуй

Тайните на Фън Шуй

В превод Feng Shui означава “ вятър и вода”. За да внесете част от тайните на Фън Шуй във вашия живот и дом, трябва да направите някои промени в него, да разположите или разместите вашите мебели така, че да внесете повече спокойствие, хармония и щастие във вашия дом.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9571 Видяно Харесали9 Гласа
PVC облицовки

PVC облицовки

PVC облицовките са подходящи за изграждане на преградни стени, окачени тавани, скриване на кабели, тръби и други пространствено - конструктивни решения.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли7128 Видяно Харесали11 Гласа
Как се избира Дограма

Как се избира Дограма

Захванете ли се да строите, или пък да правите основен ремонт на жилището, си едно от най-важните решения който трябва да вземете, е изборът на дограмата. Правилният избор е изключително важен за външния вид на сградата, комфорта в помещенията, от него в голяма степен ще зависи сметката ви за отопление и не на последно място колко ще ви струва самата дограма – в момента на покупката и с натрупване през годините в резултат на нейната поддръжка.
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли9886 Видяно Харесали13 Гласа
Направи си сам декорация с яйчени черупки

Направи си сам декорация с яйчени черупки

Деликатните яйчени черупки могат да се превърнат в ефектен елемент от празничната украса за Великден. За целта е необходимо да запазите черупките на яйцата, които ще използвате за приготвянето на празничните ястия, за да ги използвате за миниатюрни саксийки за растения. С тях можете да украсите масата, перваза на прозореца или пък цялото помещение.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12876 Видяно Харесали9 Гласа
Вентили и тръбопроводи за мръсна вода

Вентили и тръбопроводи за мръсна вода

Съвети, идеи и аккво трябва да знаем за вентили и тръбопроводи за мръсна вода
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4908 Видяно Харесали7 Гласа

Реклама

Идеи

ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая

Клип

Как да запалим огън с батерия
Play
коментари0 Коментара Видяно5250 Видяно Харесали Харесали

Реклама