Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Идейно.comИдейно.com


Реклама

Статии

Водопровод

Водопровод

Течът от тоалетното казанче трябва да се отстрани незабавно. Един такъв теч може да се превърне в нещо повече от обикновена неприятност.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли4839 Видяно Харесали6 Гласа
Килимите

Килимите

Килимът е древно изобретени на човека. Още в антична Гърция и Древен Рим почти всяка жена е владяла изкуството на тъкачеството. През Средновековието са се загубили традициите на тъкането с вълна, но са се е съхранило изкуството на тъкани гоблени, които са украсявали стените и подовете на каменните замъци. Изготвяни от ръцете на знатни дами, това са били разкошни предмети. Представлявали са цели картини със сложни композиции от хералдически мотиви и военни сцени.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли6576 Видяно Харесали7 Гласа
Тапети - премахване на въздушни възглавнички

Тапети - премахване на въздушни възглавнички

След време нашите тапети могат да се издуят на места, поради грешки при лепенето. Не се тревожете. Ситуацията е лесно поправима.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли3680 Видяно Харесали7 Гласа
Боядисваме яйца по няколко начина

Боядисваме яйца по няколко начина

Ние боядисваме яйца по няколко начина:
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли3545 Видяно Харесали5 Гласа
Енергията Чи (Chi)

Енергията Чи (Chi)

Фън Шуй изхожда от това, че всичко, което ни заобикаля, произлиза от енергията Чи. Тук не се има предвид енергия под формата на електричество, а по-скоро онази универсална сила, която движи света и неговите феномени, които в днешно време са обект на изследване от науката във всичките й области.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли3452 Видяно Харесали7 Гласа
Небесен мотив върху тавана и стените

Небесен мотив върху тавана и стените

Направете детската стая уникална и осигурете на децата си невероятни изживявания, само с помощта на малко боя и направи си сам умения. Разбира се Вие можете да приложите този проект и във всяка друга стая - няма нищо по-релаксиращо от това да лежиш върху удобното легло или канапе, а над главата ти да се „реят” белоснежни облачета.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8319 Видяно Харесали7 Гласа
Люлякови облаци

Люлякови облаци

Условието беше лилаво – колкото повече, толкова по –добре; колкото различни нюанси, толкова по – интересно. Започнахме от кухнята, която беше преобразена в най – тъмното лилаво в целия апартамент. Съчетахме я с бяло и сиво за постигане на шик звучене. За допълнително удобство изградихме и бар с високи столове, подходящ за по едно вечерно питие.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли3287 Видяно Харесали5 Гласа
Боядисване на радиатори

Боядисване на радиатори

Ето някои съвети как можете да боядисате по най-лесен начин радиаторите във вашия дом.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли3667 Видяно Харесали5 Гласа
Водоотвеждащи системи за покрива

Водоотвеждащи системи за покрива

Водоотвеждащите системи за покриви или иначе казано улуците и водосточни тръби са жизнено необходими за всеки покрив по нашите географски ширини. Благодарение на тази система попадналата вода на покрива се улавя и отвежда далеч от сградата, като по този начин се предпазва фасадата, стените, фундамента и всички други подпокривни и фасадни елементи от прекомерно овлажняване. В същото време водоотвеждащите системи могат да бъдат умело използвани и като декоративен елемент, подчертаваш или дооформящ аритектурата на дадена сграда.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли7245 Видяно Харесали9 Гласа
Четири стъпки за ориентиране на непознат водоем

Четири стъпки за ориентиране на непознат водоем

Успехът на риболова в непознати води до голяма степен зависи от избора на място. Изследвайте в четири етапа новия водоем - едва тогава вие бързо ще установите и съставите мнение за хищните риби, които го обитават.
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли13640 Видяно Харесали8 Гласа
Предимствата на сухото строителство

Предимствата на сухото строителство

Решава едновременно проблемите звукоизолация, топлоизолация, акустика и пожароустойчивост; При това повърхността , която се обработва единствено в областта на фугите, е готова за боядисване, лепене на тапети или полагане на декоративни мазилки и облицовки.
категорияСухо строителство коментари0 Коментара видяли7505 Видяно Харесали9 Гласа
Нестандартен поднос за ядки

Нестандартен поднос за ядки

Ако обичате да експериментирате и да създавате сами част от аксесоарите в дома си, ето Ви една интересна идея – плато за ядки, бонбони и сушени плодове, което можете да си направите сами с подръчни средства. Най-интересната част от проекта е основата, която се прави от дървено клонче – свеж полъх от природата за Вашия дом. Ако пък не желаете да използвате платото за храна, можете да поставяте в купичките други неща – украса, бижута, офис консумативи (кламери, кабарчета, гумички), ключове и прочее.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли4706 Видяно Харесали7 Гласа
Направи си сам декорация с яйчени черупки

Направи си сам декорация с яйчени черупки

Деликатните яйчени черупки могат да се превърнат в ефектен елемент от празничната украса за Великден. За целта е необходимо да запазите черупките на яйцата, които ще използвате за приготвянето на празничните ястия, за да ги използвате за миниатюрни саксийки за растения. С тях можете да украсите масата, перваза на прозореца или пък цялото помещение.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли10690 Видяно Харесали9 Гласа
Как да изчистим черния дроб

Как да изчистим черния дроб

Ще ви предложим информация за прочистване на черния дроб, което не само ще запази здравето ви, но и ще при-даде по-добър цвят на лицето ви, ще предотврати преждевременното стареене.
категорияСпорт и Туризъм коментари1 Коментара видяли13886 Видяно Харесали12 Гласа
Как да изберем пералня

Как да изберем пералня

Има различни школи за избор на пералня, ние препоръчваме да се започва от размера на мястото, което е предвидено за пералнята. Стандартните размери на пералните с предно зареждане са височина 85 см, ширина 60см и дълбочина от 50 до 60см. Дълбочината е параметърът с най-голямо разнообразие.
категорияБяла техника коментари2 Коментара видяли10788 Видяно Харесали13 Гласа
ляво дясно

Реклама

Идеи

ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.

Клип

Фокус левитираща чаша
Play
коментари0 Коментара Видяно3547 Видяно Харесали Харесали

Реклама

DB 0.073019981384277s
Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди