Реклама

Статии

LED осветление

LED осветление

LED продукти за ефектно интериорно и екстерорно решение за вашето осветление, което определено ще намали разходите ви за енергия! Заповядайте в Магазини МЕТЕОР в Пловдив и София !
категорияМебели и обзавеждане коментари1 Коментара видяли9023 Видяно Харесали17 Гласа
Освежете вашите мебели

Освежете вашите мебели

Мебелното фолио е един много интересен, лесен и ефективен начин да прикриете някои дефекти по старите си мебели или просто да освежите или развеселите дома си и да му придадете един нов и свеж облик.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7706 Видяно Харесали10 Гласа
За котките породи СФИНКС

За котките породи СФИНКС

КОТКИТЕ СФИНКС са най-необичайните и екзотични представители на котешкото царство. Тяхната странна и даже мъничко „извънземна” външност не оставя никого равнодушен. Едно от двете – възторг или пълно отвращение. Средно положение като правило няма.
категорияДомашни любимци коментари14 Коментара видяли19409 Видяно Харесали21 Гласа
Поставяне на плочки

Поставяне на плочки

Още преди покупката трябва да помислите как искате да наредите плочките по пода и стените, за да можете да определите необходимото количество. Една повърхност въздейства атрактивно, когато хармонират плочки и фуги. Плочките трябва да са поставени по начин, който създава симетрия.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли7073 Видяно Харесали9 Гласа
Учението Багуа

Учението Багуа

Системата, която може най-много да Ви помогне за анализ на Вашето жилище, работно място или градина е т.нар. учение Багуа със своите осем външни отделения и вътрешното енергийно поле Тai Сhi (Тай Чи). Подобно на лекар, който надниква във вътрешността на тялото Ви, с помощта на рентген, Вие сами можете с помощта на тези растери да направите много разкрития за Вашата личност и Вашата съдба. Тъй като Вашата вътрешна същност се отразява и в обкръжаващата Ви среда, с помощта на Багуа анализ можете да направите интересни заключения за Вашите силни и слаби страни.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли5795 Видяно Харесали7 Гласа
Фенер от тиква

Фенер от тиква

На празника Вси светии – 31 октомври, традиционната украса е фенер от тиква.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5492 Видяно Харесали6 Гласа
Вентилация с помощта на слънцето

Вентилация с помощта на слънцето

Вентилация на помещения с помощта на слънчева енергия – това е естествен начин за използване конвекцията на въздуха, нагрят от слънцето.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли5570 Видяно Харесали11 Гласа
Тапети

Тапети "Закърпване" на тапет

Aко част от тапета ни се скъса или повреди, лесно може да се поправи.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4758 Видяно Харесали6 Гласа
Уреди и машини

Уреди и машини

По долу са изброени инструменти, които можете да ползвате при ремонт на различни помещения.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли4540 Видяно Харесали5 Гласа
Хол на две нива

Хол на две нива

В днешно време можете да проявите изобретателност и разчупеност на мисленето във всичко, дори в това как да построите дома си.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7170 Видяно Харесали6 Гласа
Справете се с алергените в дома си

Справете се с алергените в дома си

Алергените са навсякъде около на – особено в домовете ни, където прекарваме по-голямата част от времето си. Те могат да бъдат дразнител дори за хората, които не са алергични към нищо. Хората рядко имат алергия към нещата, които обикновено имаме вкъщи – например бои, дърво, стомана, пластмаса и прочее.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли6789 Видяно Харесали10 Гласа
Вашата градина

Вашата градина

Все повече хора намират в работата в градината отмора от стреса и напрежението в работното ежедневие. Дори съвсем малка площ както и един балкон или тераса могат да допринесат за по-добро настроение. Ако обичате растенията, тогава градинската работа като сеитба, поливане и грижи за тях няма да Ви тежи, а напротив ще я приемате като начин на почивка.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли7978 Видяно Харесали7 Гласа
Направи си сам коледно декоративно бурканче за сладки изкушения

Направи си сам коледно декоративно бурканче за сладки изкушения

Не се чудете къде да поставите купищата бонбони, които сте купили за празниците – това декоративно бурканче не само ще реши проблема Ви, но и ще играе ролята на красива декорация за масата.
категорияМебели и обзавеждане коментари1 Коментара видяли10361 Видяно Харесали9 Гласа
Практични съвети

Практични съвети

Тук можете да видите някои практични съвети за Вашия дом.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли5453 Видяно Харесали5 Гласа
Невероятен ефект с декупажна хартия

Невероятен ефект с декупажна хартия

Това е една много интересна и лесна техника за декориране на почти всички твърди повърхности: дърво, пластмаса, стъкло, керамика, метал. Посредством нея можете да обновите старите дървени столове или шкафове, кутиите за хранителни продукти, да освежите детската стая или да украсите коша за играчки. Можете да сътворите и уникален подарък.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли11075 Видяно Харесали8 Гласа

Реклама

Идеи

ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.

Клип

Защо плочките се лепят на гребен, а не на лапи?
Play
коментари0 Коментара Видяно4743 Видяно Харесали Харесали

Реклама