Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Кабинет у дома

Кабинет у дома

Световната тенденция е все повече дейности да могат да се извършват от вкъщи, затова все по-бързо се завръща старата традиция – кабинет у дома. Едно време писателите, банкерите, учените са работели от вкъщи. Като минаваме по по-старите улици в градовете можем да прочетем табелки с надписи – “Тук живя и твори”. Но на нито едно предприятие не съм видяла да пише “при нас работи поетът, писателят, изследователят, ученият”...
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли3653 Видяно Харесали5 Гласа
Подберете различен цвят за всяка стая в дома ви

Подберете различен цвят за всяка стая в дома ви

Подберете различен цвят за всяка стая в дома ви. За цвета и неговото въздействие днес говорят всички – лекари, учени, психолози. През втората половина на миналия век европейски учени установяват чрез експеримент, че добре оформеният интериор на заводските цехове увеличава производителността на труда с 10-15%.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12215 Видяно Харесали6 Гласа
Дълъг живот на пералната машина

Дълъг живот на пералната машина

Като всеки скъп домашен уред и пералнята трябва да се поддържа така, че да има по-дълъг живот.
категорияБяла техника коментари0 Коментара видяли6802 Видяно Харесали11 Гласа
Пространството на детето

Пространството на детето

То трябва да е функционално, с малко мебели и не на последно място - безопасно
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7321 Видяно Харесали5 Гласа
Сините спални

Сините спални

Спалнята трябва да е едно от най – уютните кътчета в дома, защото там си почиваме и се подготвяме за следващия ден. Всяка е различна – една е модерна, друга е спретната и топла, а нашите клиенти поискаха техните две да са сини.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли2901 Видяно Харесали5 Гласа
Релефна шаблонна украса

Релефна шаблонна украса

Като цяло шаблонният дизайн е един от най-бързите и лесни начини да освежите интериора си. Ефектът обаче е далеч по-силен, когато става въпрос за релефен шаблон. Резултатът е зашеметяващ, особено що се отнася до минималните усилия, които ще положите по време на работата.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9533 Видяно Харесали5 Гласа
Макраме с мидички – чудесен летен спомен

Макраме с мидички – чудесен летен спомен

Макрамето може да преобрази дома ни. А когато то е морско макраме, изработено с най-различни мидички и рапанчето, то тогава създава и едно лежерно морско настроение. Връща ни към безвремието и безгрижието на морето. А в забързания ден имаме нужда точно от това – да се откъснем от задачите и да се отнесем по вятъра с платната на мечтите.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли17360 Видяно Харесали21 Гласа
Красиви дървени поставки за свещи

Красиви дървени поставки за свещи

Добавете към дома си един интересен и лесен за направа аксесоар – дървени свещници, направени от парчета дървесен пън. Тази декорация е едновременно красива и функционална, тъй като освен да държи свещите, тя внася в интериора топлина, уют и акцент от природата. Вие трябва да изберете само диаметъра на пънчето, което ще използвате и размера на свещите, които ще използвате.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7095 Видяно Харесали6 Гласа
Възглавничка за стол

Възглавничка за стол

Ако се налага да работите дълго време у дома или просто обичате да разполагате със специално място, където да организирате нещата си, то този проект е специално за Вас. Той е подходящ не само за възрастни, но и за ученици – за да оборудвате с няколко полезни неща техния учебен кът. В 5 отделни части ще Ви представим проектите за пет различни елемента от домашния офис, който виждате на снимката – възглавничка за стол, лумбална възглавница за кръста, дъска за организиране (с джобчета), подвижен калъф за шкаф и кошнички с калъф за организация на документи, списания, книги и т.н.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли8836 Видяно Харесали6 Гласа
Направи си сам: Поднос за масата от мозайка

Направи си сам: Поднос за масата от мозайка

Лятото отмина, идват студените месеци, а какво са те без чаша горещ билков чай. Затова ние Ви предлагаме този забавен и разноцветен проект – мозаечен поднос за чай и напитки, който освен функционален е и много красив.
категорияЗанаяти коментари1 Коментара видяли7737 Видяно Харесали6 Гласа
Как да блесне паркета?

Как да блесне паркета?

Добрият външен вид изисква грижи. Това се отнася и за паркета. Цикленето и лакирането са необходими, ако искате да имате в дома си под като огледало. Топлината на дървото, която излъчва паркетът, го прави предпочитана подова настилка в много от съвременните домове.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4221 Видяно Харесали5 Гласа
Идеи за малката детска стая

Идеи за малката детска стая

Ако детската стая в дома Ви е твърде малка, за да побере всички вещи, опитайте някоя от тези идеи. Те са функционални, забавни и стилни. Така ще спестите част от свободното пространство, което ще можете да ползвате за игра или за поставяне на нова и полезна мебел.
категорияМебели и обзавеждане коментари1 Коментара видяли10313 Видяно Харесали6 Гласа
Ламинат и фурнир

Ламинат и фурнир

Основата на ламината са дъски, които се свързват със специална дървена свръзка. Отгоре са покрити с декоративен слой, който наподобява дърво или мрамор.
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли5339 Видяно Харесали6 Гласа
Поддържане на мебели от тиково дърво

Поддържане на мебели от тиково дърво

Мебелите от тиково дърво са много предпочитани за използване във външни площи поради издържливостта им на елементите на времето.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли6188 Видяно Харесали7 Гласа
Свещи във Форма-Дърво

Свещи във Форма-Дърво

Свещите във формата на дървo от пчелен восък създават пленителен зимен пейзаж на масата.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4939 Видяно Харесали5 Гласа

Реклама

Идеи

ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.

Клип

Монтиране на вградено казанче
Play
коментари0 Коментара Видяно3095 Видяно Харесали Харесали

Реклама

Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди