Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Зеленият грах като стръв за риболов

Зеленият грах като стръв за риболов

На всеки се е случвало да разпори лятно време стомаха на риба край водата. Спомняте ли си какъв цвят има съдържанието на стомаха й? Независимо дали ловите в езеро или река, съдържанието винаги е в зеленикав цвят. Лятно време повечето риби преминават на хранителен режим от водорасли. Ако през пролетта най-работещата стръв е торният и белият червей, през топлите дни на лятото растителната храна дава по-добри резултати.
категорияЛов и риболов коментари1 Коментара видяли8867 Видяно Харесали8 Гласа
Как да блесне паркета?

Как да блесне паркета?

Добрият външен вид изисква грижи. Това се отнася и за паркета. Цикленето и лакирането са необходими, ако искате да имате в дома си под като огледало. Топлината на дървото, която излъчва паркетът, го прави предпочитана подова настилка в много от съвременните домове.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4078 Видяно Харесали5 Гласа
Весели летни възглавнички

Весели летни възглавнички

Какво да правим под дебелата сянка на лозницата в горещите летни дни? Да четем книжка, да сърфираме из интернет..., а защо не да се занимаем и с ръкоделие?
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли3569 Видяно Харесали7 Гласа
Боядисване на дървени врати

Боядисване на дървени врати

Етапи на боядисване на дървени врати.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли9636 Видяно Харесали12 Гласа
Четири задължителни стъпки за ефективна топлоизолация

Четири задължителни стъпки за ефективна топлоизолация

Подобряването на топлоизолацията на жилищата преследва три основни цели: намаляване на разходите за отопление през зимата, респективно – за климатизация през лятото; постигане на здравословна и комфортна среда на обитаване; ограничаване на топлинното излъчване към околната среда – борба срещу глобалното затопляне на климата
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли6957 Видяно Харесали7 Гласа
Направи си сам: Римски щори от кърпите в банята

Направи си сам: Римски щори от кърпите в банята

Ако обичате проектите от типа "от нищо – нещо", вижте нашето предложение – лесен и ефектен проект, с чиято помощ можете да си направите стилни римски щори за банята.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли15448 Видяно Харесали13 Гласа
Всичко за Кухнята

Всичко за Кухнята

С много голяма доза категоричност може да се твърди, че кухнята е мястото в дома, където всеки член на семейството може да изяви и докаже по най-добрия начин своите таланти – жената да развихри кулинарните си умения, а мъжът да се прояви като творец и майстор, способен да направи по-удобни и функционални мебели, отколкото заводската конфекция.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли8565 Видяно Харесали6 Гласа
Риба под леда

Риба под леда

Да ловиш риба директно под краката си - това е то гъделът на риболова на лед. Възможностите са разнообразни: щука, смадок (бяла риба), костур, пъстърва. Бихме желали да ви представим някои риболовни трикове. Кога може да ви се удаде възможността на вашия си водоем да достигнете до най-удобните места, да застанете точно над рибите в близост до плувката си.
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли5708 Видяно Харесали5 Гласа
Монтаж на климатик

Монтаж на климатик

Правилният монтаж на климатика е от основно значение за продължителността и ефективността му на работа.
категорияБяла техника коментари0 Коментара видяли5078 Видяно Харесали5 Гласа
Невероятен ефект с декупажна хартия

Невероятен ефект с декупажна хартия

Това е една много интересна и лесна техника за декориране на почти всички твърди повърхности: дърво, пластмаса, стъкло, керамика, метал. Посредством нея можете да обновите старите дървени столове или шкафове, кутиите за хранителни продукти, да освежите детската стая или да украсите коша за играчки. Можете да сътворите и уникален подарък.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли9784 Видяно Харесали8 Гласа
Неприятните миризми

Неприятните миризми

Миризмата на цигарен дим можете да премахнете, след като добре проветрите и сложите в чинийка памук, полят обилно с оцет. Поставете я някъде на високо – на шкаф или гардероб за около едно денонощие.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли2588 Видяно Харесали7 Гласа
Всичко накратко

Всичко накратко

Ето някои от най- често използваните крепежни елементи.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли3987 Видяно Харесали6 Гласа
Поксипол - уплътняване на дюбели

Поксипол - уплътняване на дюбели

Много често се изправяме пред проблема как да закачим стойката за телефона или малките колони на домашната уредба на стената. Да, дюбелите са добро решение. Но с времето се разклащат и могат да излязат от стената.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли3662 Видяно Харесали5 Гласа
Ефектно осветление - При частни басейни или декоративни водоеми

Ефектно осветление - При частни басейни или декоративни водоеми

Ефектното осветление на различни водни съоръжения създава настроение и комфорт. За осветлението на басейни и други изкуствени съоръжения могат да се прилагат разнообразни дизайнерски решения.
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли8609 Видяно Харесали9 Гласа
Поставяне на спот-лампа

Поставяне на спот-лампа

Под бетонните плочи в новите сгради, при увредени или твърде високи тавани, окачените такива от гипскартон стават все по-популярни. Пространството над тавана позволява да си поставите спот-лампи чрез вграждане, които са един доста естетичен, ефикасен и дискретен вариант за осветление.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4605 Видяно Харесали6 Гласа

Реклама

Идеи

ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.

Клип

Топлоизолация
Play
коментари0 Коментара Видяно8358 Видяно Харесали Харесали

Реклама

Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди