Реклама

Статии

Водопровод Поправяне на тоалетни Смяна на поплавъка

Водопровод Поправяне на тоалетни Смяна на поплавъка

Старият поплавък може да причини теч. С цел да предотвратим това първо трябва да регулираме желаното ниво на водата чрез езичето на поплавъка.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли7800 Видяно Харесали8 Гласа
Лумбална възглавничка за гърба

Лумбална възглавничка за гърба

Ако се налага да работите дълго време у дома или просто обичате да разполагате със специално място, където да организирате нещата си, то този проект е специално за Вас. Той е подходящ не само за възрастни, но и за ученици – за да оборудвате с няколко полезни неща техния учебен кът. Вече Ви показахме как да си направите сами възглавница за сядане – сега е време да Ви покажем как да направите и показаната до нея лумбална възглавничка, за да бъде седите пред компютъра по-удобно, ергономично и здравословно.
категорияЗанаяти коментари0 Коментара видяли7583 Видяно Харесали5 Гласа
Шарени яйца!

Шарени яйца!

Шарените яйца са един от символите на големия християнски празник Великден. Те се шарят в четвъртъка от страстната седмица. Първото яйце следва да се сложи в червена боя преди изгрев слънце. Ако домакинята не успее да направи това в четвъртък, разрешено е да се боядисват яйцата и в събота.
категорияГотварство коментари0 Коментара видяли9246 Видяно Харесали5 Гласа
Бормашина

Бормашина

За пробиване на отвори в метал, дърво, пластмаси, стъкло, керамика подходящият инструмент е бормашината. С нея може и да се шлайфа, полира, а с по-мощните модели и да се разбъркват строителни разтвори.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли6484 Видяно Харесали9 Гласа
Стиловете в интериория дизайн и обзавеждане

Стиловете в интериория дизайн и обзавеждане

Плаши ли ви мисълта за посрещането на гости в дома ви? Мисълта, че нови хора ще дойдат в дома ви направо ви хвърля в паника, а причината за това е, че вие се притеснявате от факта, че жилището ви не притежава стил! Бихте желали да не е безлично. Може би е крайно време за един бърз урок по интериорен дизайн, за да разберете кои са основните течения в това изкуство и да ги използвате за подобряване на жилището си.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли1515 Видяно Харесали11 Гласа
Идеи за освежаване на старите мебели

Идеи за освежаване на старите мебели

Навярно всеки се е срещал с дилемата да изхвърли някоя стара мебел и да закупи нова или да я поднови, така че да добие нов различен, но стилен и съвременен вид. Тук ще ви представим няколко идеи за трансформация и преобразявания на стари етажерки, скринове и шкафове, които вместо да изхвърлите или приберете в мазето, може да освежите и да ги впишете в цялостния интериор на дома си.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли23627 Видяно Харесали9 Гласа
Пространството на детето

Пространството на детето

То трябва да е функционално, с малко мебели и не на последно място - безопасно
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли8985 Видяно Харесали5 Гласа
 Дървена рамка на камина

Дървена рамка на камина

Скромната камина измина дълъг път.Веднъж като средство за готвене и втори като поддържане на стаята топла,сега е официален център,който символизира уютен комфорт през зимата-и дървената рамка дава на сърцето още повече топлина.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7717 Видяно Харесали6 Гласа
Камини

Камини

Днес камините нямат нищо общо с това, което бяха допреди години. Те са от ново поколение с напълно различен, нестандартен и атрактивен дизайн. Запомнящ се и основен акцент във всеки интериор, висящите камини са напълно ново решение сред домашните камини.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли10536 Видяно Харесали12 Гласа
Настървяване на гончетата

Настървяване на гончетата

При избора на кученце преди всичко много внимателно трябва да се изучи родословието му. За да сте уверени, че от точно това кученце ще стане добро гонче, трябва да знаете как гонят майка му и баща му, как са гонили баби, дядовци и прародителите им. Но се случва и друго: редом с наистина добрите гончета в родословието има и други - с красива външност, но лошо работещи в полето. По-добре е да се съгласим с някои недостатъци в екстериора на предците на кученцето, от колкото с липсата на усет и вродена настойчивост.
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли6364 Видяно Харесали8 Гласа
Как да лакирате паркета си

Как да лакирате паркета си

Уютът и топлината на дървения паркет го правят предпочитан пред друг тип настилка. В дома или офиса той носи с нищо несравним комфорт. Но какъвто и да е паркетът, дъбов, буков, орехов или от друго дърво, той трябва да освежи поне веднъж на всеки 5 години.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9531 Видяно Харесали8 Гласа
9 идеи за рационално използване на пространството в дома и офиса

9 идеи за рационално използване на пространството в дома и офиса

Имате усещане, че мястото в дома ви не стига за всичките ви мебели и неща? Ето ви няколко идеи за рационално използване на пространството.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6944 Видяно Харесали5 Гласа
Уюта на малкото жилище

Уюта на малкото жилище

Ако помещенията в жилището ви са малки, сигурно сте се сблъскали с нелеката задача да ги обзаведете с всичко необходимо, като избегнете претрупването с мебели.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли9814 Видяно Харесали7 Гласа
Няколко техники за пъстри яйца

Няколко техники за пъстри яйца

Великден е християнски и български народен празник, свързан с представата за Христовото Възкресение. Празникът е с неопределена дата, от Източното Православие се чества в неделята след първото пролетно пълнолуние (може да бъде от 4 април до 8 май). Подготовката за празника започва в седмицата преди Великден, наричана Страстна.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли6140 Видяно Харесали11 Гласа
Въведение в науката за цветовете

Въведение в науката за цветовете

Цветовете омагьосват от край време човечеството. Те правят нашия живот по-жив и по-приятен. Или както в един цитат се казва: “Цветовете са усмивката на природата“ (Хунт).
категорияЗа любопитните коментари5 Коментара видяли7597 Видяно Харесали8 Гласа

Реклама

Идеи

ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.

Клип

Направи си сам зарядно за телефон
Play
коментари0 Коментара Видяно4447 Видяно Харесали Харесали

Реклама