Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

Идеи за допълнително място за съхранение на вещите - спалня

Идеи за допълнително място за съхранение на вещите - спалня

Идеи за съхранение на вещите във вашия дом. Как лесно можете да организирате инструменти, дрехи, стари играчки, стара техника и т.н.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли9800 Видяно Харесали6 Гласа
От А до Я за риболова на лин

От А до Я за риболова на лин

Линът е ендемит, тоест той е привързан към своя ареал и има доста специфичен начин на хранене. Това е пълен антипод на такива «домашни» риби като шарана, каракудата, платката, за лова на които подхранката и захранката са напълно необходими. Линът, по своята независимост, прилича на пъстървата и липана, макар и да обитава съвсем друга среда и да води скрит и затворен начина на живот като се придържа към строго определени участъци. Той слабо се поддава на «дресировка» и не се нуждае от прихранка. Неговото генетични кредо е независимостта!
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли14854 Видяно Харесали7 Гласа
Как да блесне паркета?

Как да блесне паркета?

Добрият външен вид изисква грижи. Това се отнася и за паркета. Цикленето и лакирането са необходими, ако искате да имате в дома си под като огледало. Топлината на дървото, която излъчва паркетът, го прави предпочитана подова настилка в много от съвременните домове.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4506 Видяно Харесали5 Гласа
Декорация върху щорите

Декорация върху щорите

Ако сте изморени от старите и скучновати щори в дома си, имате пред себе си две решения – едното е да ги смените, а другото е да ги освежите. Първият вариант разбира се е по-лесен, но пък най-често е и по-скъп. Вторият изисква малко повече време, но пък е по-евтин и е отражение на Вашата творческа енергия и ентусиазъм. Ние Ви предлагаме няколко проекта за декорация на щорите с помощта на щампи и малко боя. Ето и още 2 проекта, които можете да изпълните.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли11671 Видяно Харесали7 Гласа
Детската стая - един малък свят

Детската стая - един малък свят

Детето прекарва значителна част от живота си в своята стая. За него тя е извор на спомени през целия му живот по-късно. Затова нейното обзавеждане е от изключителна важност, за да расте детето спокойно и да стане пълноценно човешко същество.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли6560 Видяно Харесали6 Гласа
Няколко съвета за банята

Няколко съвета за банята

Съвети, които ще Ви помогнат да планирате ремонта на банята.Ремонтът на старата баня може да я превърне от неугледно и скучно място в рай за релаксация, ще я освежи и ще ви даде нови функции, които старата баня няма.
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли9088 Видяно Харесали9 Гласа
 Интериор с мъжки характер

Интериор с мъжки характер

Няма съмнение, че интериорът на дома отразява в пълна степен характера на неговите обитатели
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6599 Видяно Харесали5 Гласа
Стилно обзавеждане на дневна - съвети и идеи

Стилно обзавеждане на дневна - съвети и идеи

Дневната е огледало на нашата личност, затова всеки компромис по време на обзавеждането е недопустим. Ако Ви предстои ремонт или просто искате да освежите холното пространство, ето няколко практични и полезни съвета, които ще Ви предпазят от неточности.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12500 Видяно Харесали8 Гласа
Съвети за безопастност

Съвети за безопастност

"Направи си сам" дейностите са интересно и полезно занимание за повечето хора. Да започнеш нещо от самото начало и да видиш как то се превръща в желания предмет или цел е изключително приятно. Има обаче някои опасности, които грозят всеки "направи си сам" майстор и затова е добре да спазвате някои предпазни мерки по време на работата. Ето някои съвети за безопасност при майсторенето у дома.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли5644 Видяно Харесали5 Гласа
 0% Комисиона за купувачите! Голяма лъжа или капан за наивници?

0% Комисиона за купувачите! Голяма лъжа или капан за наивници?

Надали някой в България все още вярва, че има”безплатен обяд”. В момент на криза фирмите от всички браншове измислят хиляди начини за привличане на клиенти. Такъв е и случая с национална агенция за недвижими имоти, която агресивно рекламира „0% КОМИСИОН ЗА КУПУВАЧИТЕ”.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли2888 Видяно Харесали5 Гласа
Ефекти в черно

Ефекти в черно

Черният цвят е класика в жанра. Знаем, че черният цвят е идеален за мебели в офиси, чакални, бизнес центрове и фоайета – първо защото лесно се поддържат и придават делова и официална обстановка. Той е идеален за комбинации и за различни интериорни стилове, но трябва да го използваме с мяра когато обзавеждаме дома си.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7189 Видяно Харесали7 Гласа
Коледни украси, които можете да направите сами

Коледни украси, които можете да направите сами

Изненадайте семейството и приятелите си с нестандартна декорация, направена от Вас самите. Освен задоволството от крайния резултат, неизменно остава и удоволствието, докато майсторите сами украсата, предвкусвайки тържествеността на коледните и новогодишни празници.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли12929 Видяно Харесали8 Гласа
Какво трябва да знаем когато избираме естествен камък

Какво трябва да знаем когато избираме естествен камък

Основеният критерий при избора на камък е неговото предназначение. Природните продукти имат различно приложение в зависимост от харектеристиките си. Например: за покриването на фасада на открито, са необходими студоустойчиви и възможно по-леки плочи.
категорияАрхитектурни решения коментари1 Коментара видяли11582 Видяно Харесали7 Гласа
Как да изберем климатик?

Как да изберем климатик?

Слушали сте много неща за ползите и вредите от използването на климатик и започвате да се двуумите дали да не монтирате една машина в една стая просто от любопитство или за да намалите сметката за тока, а може би за да си осигурите по-добър комфорт през лятото или през зимата, а защо не и през останалите сезони.
категорияБяла техника коментари1 Коментара видяли8276 Видяно Харесали11 Гласа
Колко знаем за сауната

Колко знаем за сауната

САУНАТА е единствената баня на света, в която по едно и също време има както сух така и влажен въздух. Тя е естествения за тялото начин да се прочисти чрез изпотяване. Високата температура (средно 80 градуса Целзий) и ниската влажност (около 25%) създават атмосфера, подпомагаща цялостно изпотяване и дълбоко прочистване на порите.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли5670 Видяно Харесали5 Гласа

Реклама

Идеи

ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВКак да направим външно огнище

Как да направим външно огнище

Дори и лятото външното огнище винаги е мястото, около което се събират всички, То не само ще топли вас и гостите ви, но и ще дапринесе за уюта в атмосферата.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.

Клип

Фокус левитираща чаша
Play
коментари0 Коментара Видяно3547 Видяно Харесали Харесали

Реклама