Реклама

Статии

Предимства на гипсокартона

Предимства на гипсокартона

Дълговечен, екологичен, лек, влагоустойчив, пожароустойчив, изолиращ материал - гипсокартона е оптималното средство за постигане на функционални и ефектни решения, бързо,лесно и най вече без мокри процеси.
категорияСухо строителство коментари1 Коментара видяли15258 Видяно Харесали22 Гласа
14 начина да изберете интериорен цвят

14 начина да изберете интериорен цвят

На пръв поглед изборът на цвят за помещенията изглежда най-лесната и приятна задача от целия процес на обзавеждане или ремонт. Това обаче не е точно така – да, тази част от обзавеждането е една от най-приятните, но тя съвсем не е толкова лесна. Това е така, тъй като цветовата схема на един интериор не е нещо единично и спонтанно, а сбор от елементи, които си взаимодействат един с друг по различни начини. Затова понякога първоначалната идея завършва като неочакван и разочароващ краен резултат. Ето защо, когато избирате цветовата схема на дадено помещение, е добре предварително да преосмислите цялостната картина. А ние ще Ви помогнем за тази цел с няколко съвета откъде да намерите вдъхновение.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12239 Видяно Харесали6 Гласа
Озеленяване на беседки

Озеленяване на беседки

Беседките като характерни паркови архитектурни елементи, които имат практическо значение и подчертано художествено въздействие и затова те често се изграждат в различните зидове зелени площи и ландшафта
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли9785 Видяно Харесали6 Гласа
Оформяне на алпинеум

Оформяне на алпинеум

В градината може да поставите акценти, за да изтъкнете и разкрасите определени места. Най-подходящи за по-дълъг период от време са храстите и дърветата.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли14094 Видяно Харесали9 Гласа
Декоративните мазилки в интериорния дизайн

Декоративните мазилки в интериорния дизайн

През последните години все по-голяма популярност и приложение придобиха декоративните мазилки. Често те са по - известни като италиански или венециански мазилки.
категорияСтроителство и ремонти коментари1 Коментара видяли9826 Видяно Харесали8 Гласа
Поставяне на нова батерия

Поставяне на нова батерия

Поставянето на новата батерия е лесно. Заедно ще я сложим на мивката като следваме стъпките по-долу.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли5193 Видяно Харесали6 Гласа
10 най-често използвани декорации за прозорците

10 най-често използвани декорации за прозорците

Искате да освежите интериора си, но не знаете как? Един от най-лесните и евтини начини да направите това е да обновите прозорците и тяхната декорация – независимо дали ще смените старите завеси или ще поставите нова, коренно различна декорация, изборът понякога може да е доста труден. Ако не се стремите към някакъв нестандартен дизайн, може би най-лесно би било да изберете от списъка с няколко от най-разпространените декорации за прозорците, който Ви предлагаме.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12599 Видяно Харесали8 Гласа
Учението Багуа

Учението Багуа

Системата, която може най-много да Ви помогне за анализ на Вашето жилище, работно място или градина е т.нар. учение Багуа със своите осем външни отделения и вътрешното енергийно поле Тai Сhi (Тай Чи). Подобно на лекар, който надниква във вътрешността на тялото Ви, с помощта на рентген, Вие сами можете с помощта на тези растери да направите много разкрития за Вашата личност и Вашата съдба. Тъй като Вашата вътрешна същност се отразява и в обкръжаващата Ви среда, с помощта на Багуа анализ можете да направите интересни заключения за Вашите силни и слаби страни.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли6199 Видяно Харесали7 Гласа
Обучение на гонче

Обучение на гонче

Дресировката на гончето е сравнително по-лека от тази на птичаря. Тя също така бива къщна и полска. Гончето е с по-независим характер от птичаря и поради това е нужно доста търпение, такт и твърдост.
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли9741 Видяно Харесали8 Гласа
Вакуумни стеги за плотове с гладка повърхност

Вакуумни стеги за плотове с гладка повърхност

В редица случаи се налага челно свързване и сглобяване на плотове за кухненски или други мебели, на плочи от гранит, мрамор, дебели листове плексиглас и др. Доброто съединение изисква плътно притискане един към друг, което поради голямата дължина на детайлите в повечето случаи е невъзможно да стане с обикновени стeги. Задачата допълнително се усложнява, ако двата детайла се съединяват под ъгъл, защото дори и да имате достатъчно дълга стeга, тя просто няма как да захване двата срещуположни детайла.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли5362 Видяно Харесали6 Гласа
Кредитното ви минало има значение

Кредитното ви минало има значение

Макар че отпускането на кредити, в телевизионните реклами изглежда доста лесно, всъщност трябва да имате предвид,че преди да ви дадат нужните средства, банките проверяват вашата лоялност и платежоспособност.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли4535 Видяно Харесали6 Гласа
Спестете пари с възглавничка от стари дънки.

Спестете пари с възглавничка от стари дънки.

Мебели и декорации, които са уникални и не могат да се купят от магазина винаги придават индивидуален почерк на интериора. А и тези "направи си сам" възглавнички излизат по-евтино.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли8471 Видяно Харесали8 Гласа
Мулчиране

Мулчиране

Една от най - важните градински задачи и за начинаещите и за по-опитните градинари, е мулчирането.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли6525 Видяно Харесали6 Гласа
Керамични саксии

Керамични саксии

Керамичните саксии са по-тежки, по-скъпи и нетрайни. Въздействието им обаче е по-силно, стилно и артистично.
категорияОзеленяване и екстериор коментари1 Коментара видяли11746 Видяно Харесали7 Гласа
Тапети Поставяне на тапети около прозорци и врати

Тапети Поставяне на тапети около прозорци и врати

Време е да залепим тапетите около прозорците и вратите. На пръв поглед изглежда трудно, но всъщност не е по-трудно от облепването на гладки стени. Просто трябва да следваме заедно необходимите стъпки.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8811 Видяно Харесали7 Гласа
ляво дясно

Реклама

Идеи

ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВНестандартни килими

Нестандартни килими

Модерните килими с преобладаващи кръгли форми и невероятни разцветки са изключетелно актуални на пазара.Те допринасят за така желания от всеки уют на дома.Връзват се както с модерния, така и с ретро стила на жилището.
ВОкачени тавани за детска стая

Окачени тавани за детска стая

Окачен таван със скрито осветление подходящ за детска стая
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.

Клип

Как да премахнем дъвка залепнала на дрехите ни
Play
коментари0 Коментара Видяно2688 Видяно Харесали Харесали

Реклама