Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Онлайн магазин - Да Знаеш КакОнлайн Магазин

Реклама

Статии

При избора на прахосмукачка

При избора на прахосмукачка

Най-замърсеният въздух не е по софийските улици, а в домовете ни! По експертни оценки домашният въздух е от 4 до 6 пъти по-мръсен и от 8 до 10 пъти по-токсичен от външния. В допълнение към “екстрите” от улицата получаваме домашни акари (микроскопични кърлежчета), парчета и екскременти от тях. Този комплект е основният причинител на алергиите от домашен прах.
категорияБяла техника коментари0 Коментара видяли4879 Видяно Харесали5 Гласа
Градински дебеланковци

Градински дебеланковци

sedumСедумите, наричани на български дебелец или тлъстига, са голяма група растения от семейство Дебелецови (Crassulaceae).
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли5340 Видяно Харесали5 Гласа
Погрижете се за моравата

Погрижете се за моравата

Една от най-важните грижи за тревата е поливането. Добре е това да е дъжд, но в периода май-юли резервите в почвата от вода не достигат и затова поливането е наложително за добрия й вид. Полива се чрез дъждуване.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли3738 Видяно Харесали5 Гласа
Подредба на стая

Подредба на стая

Разположението на предметите в стаята и създаването на приятна атмосфера може да бъде много лесно. Просто следвайте следните съвети:
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8084 Видяно Харесали6 Гласа
Монтаж на изкуствен камък

Монтаж на изкуствен камък

Инструкция за монтаж на декоративна облицовка.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли18893 Видяно Харесали122 Гласа
Боядисване на радиатори

Боядисване на радиатори

Ето някои съвети как можете да боядисате по най-лесен начин радиаторите във вашия дом.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли4481 Видяно Харесали5 Гласа
Как да поддържаме правилно дрехите?

Как да поддържаме правилно дрехите?

Два пъти в годината избърсвайте и проветрявайте гардероба, като изнасяте дрехите. Почистете дрехите от прахта и проверете дали по тях няма проядени от молци места. Никога не прибирайте поразените дрехи отново в гардероба.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли3858 Видяно Харесали7 Гласа
Поддържане на дървен стол

Поддържане на дървен стол

Покриването с декоративен кит за дърво (със/или без блясък) на стари дървени столове ги прави да изглеждат като нови. Добре е да изчакате около 2 дни след нанасянето, за да може предпазващият кит да изсъхне добре.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли4892 Видяно Харесали6 Гласа
Вентили и тръбопроводи за мръсна вода

Вентили и тръбопроводи за мръсна вода

Съвети, идеи и аккво трябва да знаем за вентили и тръбопроводи за мръсна вода
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4576 Видяно Харесали7 Гласа
Красиви стени и тавани

Красиви стени и тавани

Просто да боядисаш вече не е на мода. В днешно време се търсят креативни техники, които максимално изразяват индивидуалността на човека.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли11931 Видяно Харесали8 Гласа
Как да освежите стълбището в дома си

Как да освежите стълбището в дома си

Направете антрето си по-внушително и стилно с помощта на ефектни цветни ленти върху стълбището, които можете да направите сами. Предлагаме Ви да се запознаете с този бърз и лесен проект за освежаване на интериора.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли8800 Видяно Харесали7 Гласа
Спестете пари с възглавничка от стари дънки.

Спестете пари с възглавничка от стари дънки.

Мебели и декорации, които са уникални и не могат да се купят от магазина винаги придават индивидуален почерк на интериора. А и тези "направи си сам" възглавнички излизат по-евтино.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли7790 Видяно Харесали8 Гласа
Украса за маса

Украса за маса "Огън и лед"

Изненадайте своите гости с тази нестандартна и ефектна празнична украса за масата. Тя съчетава в себе си цветя и свежа зеленина и най-важното – събира на едно място две противоположни стихии, огън и лед. За още по-силен ефект можете да направите няколко такива украси и да ги поставите една до друга в голям поднос върху масата.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли8956 Видяно Харесали7 Гласа
Идеи за малката детска стая

Идеи за малката детска стая

Ако детската стая в дома Ви е твърде малка, за да побере всички вещи, опитайте някоя от тези идеи. Те са функционални, забавни и стилни. Така ще спестите част от свободното пространство, което ще можете да ползвате за игра или за поставяне на нова и полезна мебел.
категорияМебели и обзавеждане коментари1 Коментара видяли11260 Видяно Харесали6 Гласа
Как да транспортираме хладилник

Как да транспортираме хладилник

За да запазим качествата на новия хладилник и да удължим неговото ползване е добре да се съблюдават някои правила при пренасянето му
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли4162 Видяно Харесали5 Гласа

Реклама

Идеи

ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВДървена кутия за рецепти

Дървена кутия за рецепти

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.
ВГрадински люлки

Градински люлки

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.

Клип

Как да ремонтираме гипскартон?
Play
коментари0 Коментара Видяно10267 Видяно Харесали Харесали

Реклама