Мисия Моят ДомМисия Моят Дом Да Знаеш КакДа Знаеш Как Идейно.comИдейно.com


Реклама

Статии

Блестящи лули – елхови красоти

Блестящи лули – елхови красоти

Блестящите лули представляват тънки меки телчета, обвити в блестящ станиол в различни цветове. Името идва от приликата с четките за чистене на лули. Но за разлика от тях те са чисти, лесно огъващи се и много празнични. Може да ги откриете в различни цветове и с различна дължина.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7096 Видяно Харесали5 Гласа
Модерен апартамент като в Ню Йорк

Модерен апартамент като в Ню Йорк

Този ултрамодерен апартамент може да съществува навсякъде – Париж или Ню Йорк, но ние го създадохме на родна почва. Достоен да приюти холивудска звезда, известен музикант или просто бизнесмен с много стил и пари естествено.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли2613 Видяно Харесали5 Гласа
Параванът: Да отделяме без да разделяме

Параванът: Да отделяме без да разделяме

Параванът е създаден в Китай през VI век. Възникването му е повлияно отчасти от философията на разпространеното по това време учение за живот в хармония с околната среда фън шуй, според което изрисуваните с религиозни сцени и свещени надписи платна от хартия или коприна предпазват дома от зли сили и отрицателни енергии.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли8739 Видяно Харесали5 Гласа
Вакуумни стеги за плотове с гладка повърхност

Вакуумни стеги за плотове с гладка повърхност

В редица случаи се налага челно свързване и сглобяване на плотове за кухненски или други мебели, на плочи от гранит, мрамор, дебели листове плексиглас и др. Доброто съединение изисква плътно притискане един към друг, което поради голямата дължина на детайлите в повечето случаи е невъзможно да стане с обикновени стeги. Задачата допълнително се усложнява, ако двата детайла се съединяват под ъгъл, защото дори и да имате достатъчно дълга стeга, тя просто няма как да захване двата срещуположни детайла.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли3994 Видяно Харесали6 Гласа
Малка, но стилна бебешка стая

Малка, но стилна бебешка стая

Когато се появи така дългоочакваното малко човече, за него трябва да се приспособи отделно помещение. В стандартните жилища това обикновено е най-малката стая, която е едновременно светла, уютна и в близост до спалнята на родителите. Заради малките мащаби на помещението, често се налага в него да се натрупат всички необходими мебели и аксесоари за бебето. Така помещението не само става претрупано от естетическа гледна точка, но е и много по-трудно за почистване.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли10157 Видяно Харесали7 Гласа
Подготовка, създаване и поддръжка на тревна площ

Подготовка, създаване и поддръжка на тревна площ

Ако искате жизнената ви среда да е хармонична и изобилстваща от форми и багри, превърнете градината си в бижу. Но не е достатъчно да имате най- красивите дървесни и храстови растения, много цветя и скъпа паркова мебел. Колкото и пищна да е растителността във вашето кътче за отдих, с разкошни корони и листни текстури, ако тревният килим не е тучен и с равномерен свеж, зелен цвят, ефектът не би бил добър.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли6950 Видяно Харесали6 Гласа
Модерна фреска за стената

Модерна фреска за стената

Един бърз и лесен, но много ефектен проект, който ще превърне стената в истинско произведение на изкуството. За целта можете да използвате дадения тук десен или да направите (намерите) Ваш собствен.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли14313 Видяно Харесали18 Гласа
3 интересни идеи за спалнята

3 интересни идеи за спалнята

Спалнята е стаята, от която започва и свършва денят ви, тя е мястото, което определя по някакъв начин вашата личност. Ето защо е важно тя да е удобна, комфортна и обзаведена с вкус, който най-добре да пасва на вас.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли9363 Видяно Харесали9 Гласа
Подредбата в дома създава усещането

Подредбата в дома създава усещането

Едно жилище може да бъде просторно и без да е голямо по квадратура
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли6151 Видяно Харесали7 Гласа
Поправяне на смесителната батерия Сваляне на старата батерия

Поправяне на смесителната батерия Сваляне на старата батерия

С времето старата батерия ще се износи, ще протече или ще ръждяса. Когато това стане е важно да се смени от икономически и хигиенни съображения.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли4498 Видяно Харесали7 Гласа
Видове паркетни настилки

Видове паркетни настилки

Ето няколко вида паркетни настилки.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли4587 Видяно Харесали6 Гласа
Грижа и поддръжка на инструментите

Грижа и поддръжка на инструментите

Грижата за инструментите започва с правилното им съхранение в кутии и добра система на подреждане.
категорияИнструменти коментари0 Коментара видяли3709 Видяно Харесали5 Гласа
Ремонти през лятото

Ремонти през лятото

Слънце, плажове със златист пясък, ухание на море, харчене на пари... за някои. За други изречението започва със... смяна на дограма, избиране на теракота, лепене на тапети и завършва отново с харчене на пари.
категорияСтроителство и ремонти коментари1 Коментара видяли3295 Видяно Харесали5 Гласа
Направете си сами кухненски остров

Направете си сами кухненски остров

Кухненските островчета са важен елемент от съвременната кухня. Те не само разделят пространството визуално, но и създават допълнително място за съхранение на храната и принадлежностите. Предлагаме Ви един проект за създаване на кокетно островче, за който специалистите твърдят, че могат да се справят дори хора, които не са особено опитни в обработката на дървесина.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли9006 Видяно Харесали7 Гласа
Дарън Кокс - за куките

Дарън Кокс - за куките

Все още има доста водоеми, на които куки с контра или с микроконтра са позволени. Oсвен на търговски водоеми, куките с контра широко се използват на реки, за лов на платика и на канали. При някои обстоятелства, например в моята отборна зимна лига в Castle Ashby Fisheries, е позволено да използваме куки с микроконтра единствено и само ако са с размер по-малък от 18.
категорияЛов и риболов коментари1 Коментара видяли6591 Видяно Харесали6 Гласа
ляво дясно

Реклама

Идеи

ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВИнтересни завеси от стара кувертюра

Интересни завеси от стара кувертюра

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза. През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.
ВРеновация на помощна масичка

Реновация на помощна масичка

Вместо готова странична масичка,за проекта е използвано старо столче – стълба и стара кръгла рамка за картини. Добавена е и шперплатова плоскост, срязана по размер, за да пасне във вътрешността на рамката.Всички части са пребоядисани в свеж розов цвят, а плотът на масичката, предварително закован с пирончета към рамката, е боядисан в бананово. Върху него с подходящ шаблон е оформена декорация в розово. Двете съставни части на масичката са залепени здраво една към друга, а като допълнение е поставена мека облицовка върху рамката.
ВРеновация на стол от всекидневна

Реновация на стол от всекидневна

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВДиван от пиксели

Диван от пиксели

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
В10 съвета за лепенето на тапети

10 съвета за лепенето на тапети

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.
ВПокривни системи

Покривни системи

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВФонтани за градината

Фонтани за градината

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.

Клип

Почистване на четките
Play
коментари0 Коментара Видяно3028 Видяно Харесали Харесали

Реклама

DB 0.060315132141113s
Партньори: Svatbata.bg Метални Керемиди