Реклама

Статии

Как да инсталирате сами ламперия в дома си

Как да инсталирате сами ламперия в дома си

Придайте на помещението мигновена текстура и вертикален акцент с помощта на красива ламперия върху стената.
категорияДизайн и декорация коментари1 Коментара видяли18226 Видяно Харесали18 Гласа
Кухненски организационен кът

Кухненски организационен кът

Кухненските шкафове обикновено трябва да съберат огромен брой разнообразни прибори, аксесоари и продукти, които накрая никога не можете да намерите на мястото, където сте ги оставили. Направете работата си по-лесна, организирайки кухнята си с помощта на малък кът с килерче, пригодено за целта.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли8176 Видяно Харесали7 Гласа
Облаци върху стената

Облаци върху стената

Векове наред азиатските майстори художници са запечатвали красотата на природата по един уникален и невероятен начин. Тези природни елементи са стилизирани така, че образите са по-скоро сюрреалистично отражение на реалността, обагрено в ярки цветове. Азиатското изкуство очарова все повече хора, които търсят начин да го внедрят в своя дом. Предлагаме Ви един подобен проект, вдъхновен от азиатското изкуство, който можете да приложите и в своя интериор.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли12517 Видяно Харесали6 Гласа
Тръбни системи

Тръбни системи

Днес може да изберете сред огромно разнообразие от метални и пластмасови тръби. Най-често се използват тръби от мед, благородна стомана и полиетилен.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли6962 Видяно Харесали5 Гласа
Букет от разноцветни яйца

Букет от разноцветни яйца

Когато ни обземе празничната еуфория и желаем да украсим всичко за празника.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4968 Видяно Харесали6 Гласа
Идеи за интериорен дизайн – изберете подходящите мебели и аксесоари за вашия дом

Идеи за интериорен дизайн – изберете подходящите мебели и аксесоари за вашия дом

Всеки от нас е искал да промени нещо във вида на своя дом – тапети, мебели, килими и т.н. Каквото и да променяте, хубаво е да се съобразявате с някои дребни неща, които ще ви спестят големи главоболия.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли13538 Видяно Харесали5 Гласа
 Как с плъзгащи врати можеш да спечелиш пространство

Как с плъзгащи врати можеш да спечелиш пространство

Един от вариантите за ефективно свързване и разделяне на помещенията е поставянето на плъзгащи врати. В общоприетата представа те са хитрост за “разширяване” – особено при балконите, баните и кухните.
категорияИзолация и отопление коментари0 Коментара видяли10720 Видяно Харесали8 Гласа
Направи си сам рафт за обувки

Направи си сам рафт за обувки

На всеки се е случвало да се чуди къде да си сложи обувките в дома. Предлагаме Ви едно интересно и лесно "направи си сам" решение. Освен всичко останало тази полица за обувки не заема много място, което я прави още по-подходяща за дома.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли16065 Видяно Харесали9 Гласа
Облицовка на стени - подготовка

Облицовка на стени - подготовка

Обновяването на вашата кухня и баня с плочки не е така сложно, както може би ви изглежда. Добрата подготовка е ключът към сполучливото поставяне на плочките. Тук ще ви демонстрираме необходимите стъпки, които трябва да предприемете за поставяне на плочките.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли6099 Видяно Харесали5 Гласа
 Душ кабини

Душ кабини

Душ кабините вече предлагат редица функции, превръщащи компактното пространство на кабината в пълноценно място за релакс
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли9632 Видяно Харесали5 Гласа
Грижа за тревата

Грижа за тревата

Съвети за поддържане на тревата в градината:
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли5385 Видяно Харесали7 Гласа
Весели летни възглавнички

Весели летни възглавнички

Какво да правим под дебелата сянка на лозницата в горещите летни дни? Да четем книжка, да сърфираме из интернет..., а защо не да се занимаем и с ръкоделие?
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4824 Видяно Харесали7 Гласа
 Как ефективно да използваме домашното пространство

Как ефективно да използваме домашното пространство

Имате ли чувството, че няма къде да сложите нищо?! Всеки един от нас го е изпитвал. Ето няколко интересни идеи, как да използваме максимално ефективно наличното пространство.
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли5890 Видяно Харесали5 Гласа
Функционално перално помещение

Функционално перално помещение

Пералното помещение не е задължителна част от всеки дом, но определено представлява значително удобство. Ако винаги сте искали да имате такова помещение, но нямате достатъчно свободно място, можете да се спрете на компромисен вариант – вместо цяла стая, отделете само част от помещението, кътче или ниша, в която да поставите основните елементи
категорияМебели и обзавеждане коментари0 Коментара видяли8533 Видяно Харесали7 Гласа
Арките в модерния интериор

Арките в модерния интериор

нес, не е изненада арката в интериора. На всеки човек поне веднъж, при ремонт в апартамента през последните десет години,му е минавала мисълта за това, как да се направи малка арка между пространства в дома. Много архитекти са противници на интериорните врати. Арките за тях са само инструмент, който ви позволява да се отървете от вратите и да получите ценна възможност за обединяване на цялото пространство.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли8308 Видяно Харесали7 Гласа

Реклама

Идеи

ВКокетна градинка пред дома

Кокетна градинка пред дома

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВМодерните строителни материали

Модерните строителни материали

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВИнтериор в тъмни цветове

Интериор в тъмни цветове

Използвани по правилния начин, тъмните цветове могат да бъдат едно стилно дизайнерско решение.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВМултифункционални контакти

Мултифункционални контакти

Контакти с 5 гнезда за зареждане както на едни така и на повече уреди без да бъде необходимо използването на разклонител.
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВМебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Мебел за баня с принт стъкло и стъклено огледало

Представяме ви уникален мебел за баня, окачен долен шкаф с чекмедже с плавно прибиране, принт стъкло по поръчка и стъклено огледало. Изработен от влагоустойчив MDF, с бяло гланцово покритие. Порцеланова мивка без смесител. Принт стъклото в комбинация с дизайнерско стъклено огледало превръщат този мебел в истинско бижу, което прави вашата любима баня неповторима.

Клип

Монтиране на вградено казанче
Play
коментари0 Коментара Видяно3095 Видяно Харесали Харесали

Реклама