Реклама

Статии

Супер ефекти с обикновени помощни средства

Супер ефекти с обикновени помощни средства

Изкусната комбинация от широки и тънки ленти е лесна за прилагане и определено ще привлече вниманието.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли6671 Видяно Харесали7 Гласа
Как да си направим японска градина

Как да си направим японска градина

Съвършенството на градината в източен стил е постигнато благодарение на традиция, която датира отпреди 3 000 години.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли7355 Видяно Харесали5 Гласа
Настървяване на гончетата

Настървяване на гончетата

При избора на кученце преди всичко много внимателно трябва да се изучи родословието му. За да сте уверени, че от точно това кученце ще стане добро гонче, трябва да знаете как гонят майка му и баща му, как са гонили баби, дядовци и прародителите им. Но се случва и друго: редом с наистина добрите гончета в родословието има и други - с красива външност, но лошо работещи в полето. По-добре е да се съгласим с някои недостатъци в екстериора на предците на кученцето, от колкото с липсата на усет и вродена настойчивост.
категорияЛов и риболов коментари0 Коментара видяли6729 Видяно Харесали8 Гласа
Хол на две нива

Хол на две нива

В днешно време можете да проявите изобретателност и разчупеност на мисленето във всичко, дори в това как да построите дома си.
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли7912 Видяно Харесали6 Гласа
Подови настилки

Подови настилки

Видове подови настилки
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли7657 Видяно Харесали6 Гласа
Лесни направи си сам идеи за коледна украса

Лесни направи си сам идеи за коледна украса

Има множество направи си сам идеи и начини да направите дома си по-уютен, празичен и тържествен по време на Коледните и Новогодишните празници. Някои обаче са доста трудоемки и изискват време за осъществяването си. Затова Ви предлагаме няколко начина за украса, които са лесни и не изискват много време.
категорияДизайн и декорация коментари5 Коментара видяли52056 Видяно Харесали19 Гласа
Как да изберем палатка?

Как да изберем палатка?

При избор на палатка се водим от няколко основни параметри: ВОДЕН СТЪЛБ, ЛЕПЕНИ ШЕВОВЕ, ДАЛИ Е ДВУСЛОЙНА, МАТЕРИАЛ НА РЕЙКИТЕ, ТЕГЛО, КОМФОРТ, ЦЕНА
категорияСпорт и Туризъм коментари0 Коментара видяли10591 Видяно Харесали10 Гласа
Бяла дървена ограда

Бяла дървена ограда

Съчетание на бяла дървена ограда с цветя.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли12446 Видяно Харесали9 Гласа
Създаване на цветни композиции

Създаване на цветни композиции

Цветята и растенията във Вашия дом не са просто един декор. Те поглъщат негативите донесени отвън, създават атмосфера на уют и ред. Жизнените растения се явяват мощни източници на жизнена сила, която напълва всичко живо с енергия. При създаването на цветните композиции използвайте растения , които изискват еднакви условия на отглеждане.
категорияОзеленяване и екстериор коментари0 Коментара видяли10280 Видяно Харесали8 Гласа
Поставяне на подова настилка и нанасяне на фугиращата смес

Поставяне на подова настилка и нанасяне на фугиращата смес

След като сме изчакали 24 часа да изсъхне разтворът под плочките, започваме да нанасяме фугиращата смес. Тя допринася за стабилното положение на плочките и има естетически ефект. Предпазва от проникване на влага, вода и мръсотия под плочките.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли5998 Видяно Харесали5 Гласа
Светлината у дома

Светлината у дома

Аранжирайте пространствата с възможностите, които ни дава изкуството на светлината. Изберете правилно подходящите източници за осветление във всяка стая.
категорияАрхитектурни решения коментари0 Коментара видяли8680 Видяно Харесали6 Гласа
Яйца - плодове

Яйца - плодове

Идеи как да декорираме великденските яица
категорияДизайн и декорация коментари0 Коментара видяли4533 Видяно Харесали5 Гласа
Подмяна уплътненията на кранчетата на батерията

Подмяна уплътненията на кранчетата на батерията

Ако уплътненията на кранчетата не са били сменяни дълго време, ще прокапе вода. Подмяната на уплътнението ще спести вода и ще удължи живота на батерията.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли5764 Видяно Харесали7 Гласа
Вътрешна топлоизолация с панели

Вътрешна топлоизолация с панели

Системата за топлоизолация на стени и тавани от вътрешната страна се състои от: АЛФА ГКМ - Топлоизолационни панели, които представляват топлоизолационни плоскости от стабилизиран експандиран пенополистирен МОНОДУР с различни дебелини, каширани с плочи от гипскартон 9.5 мм; АЛФА ФИКС - Специално бързо свързващо Гипсполимерно лепило , за залепване на панелите към стената; АЛФА ФУГА - Специална фугираща смес на гипсполимерна основа, за запълване и оформяне на фугите между панелите.
категорияСтроителство и ремонти коментари0 Коментара видяли11449 Видяно Харесали15 Гласа
Лично послание върху личната чаша

Лично послание върху личната чаша

Понякога обикаляме за подарък и все не намираме онова, което ни трябва. Това се случва тогава, когато искаме да направим много личен подарък. Понякога спонтанно искаме да кажем нещо на някого, да го насърчим, да му пожелаем нещо, което да помни дълго.
категорияЗа любопитните коментари0 Коментара видяли4678 Видяно Харесали7 Гласа

Реклама

Идеи

ВКонтакт с функция на разклонител

Контакт с функция на разклонител

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.
ВИдейни купи за плодове

Идейни купи за плодове

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.
ВРязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска на пластмасови тръби

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби - две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти ... Нашият нов уникален по рода си продукт - Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска - Ви спестява време и пари !
ВПреди и След: Детска стая в сребристо

Преди и След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.
ВИдеи за малък офис вкъщи

Идеи за малък офис вкъщи

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.
ВАлуминиеви парапети

Алуминиеви парапети

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре - за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.
ВЛуксозни кухни

Луксозни кухни

Мечтата на всеки готвач. Разположението на уредите и обзавежданет винаги е направено така, че да отговаря на операциите при приготвяне на храната.
В8 красиви идеи за огнище

8 красиви идеи за огнище

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.
ВМодерна спалня

Модерна спалня

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.
ВДизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.
ВДекоративни камъни - THERMOSTONE

Декоративни камъни - THERMOSTONE

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята "арт декоративна" стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил - край басейна или на барбекюто в градината - не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават: - високи якостни характеристики - ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят - ниска хигроскопичност - екологичност - широк асортимент от цветове и дизайн - лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес - намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи
ВМасичката за кафе: Преди трансформацията

Масичката за кафе: Преди трансформацията

Няколко стратегически направени изрязвания са в състояние да превърнат тази старинна мебел в модерна масичка за кафе. Краката са скъсени с около 1/3, а страничните сгъваеми части на плота са изрязани наполовина, като са оформени красиви декоративни извивки.Масичката е пребоядисана в свеж оранжев нюанс, а плотът й е декориран с декупаж в ярки цветове и едри шарки. Интериорът е допълнен и от ажурен метален поднос върху холната масичка, както и от ваза с цветен букет.
ВКак да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.
ВИздигане на покрив

Издигане на покрив

Как се издига покрив стъпка по стъпка.
ВЕфектни дизайнерски полилеи

Ефектни дизайнерски полилеи

Ръчно изработени лампи,които са подходящи както за феновете на домашната ретро декорация така и за елегантния модерен интериор.

Клип

Как да спрем скърцането на вратата?
Play
коментари0 Коментара Видяно6267 Видяно Харесали Харесали

Реклама