Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Нестандартна рамка от... тръби

8
гласа
Ако обичате да майсторите разни неща у дома, защо не пробвате този интересен и нестандартен проект – рамка за снимки или картини, направена от обикновена pvc тръба.
Нестандартна рамка от... тръби-1 Нестандартна рамка от... тръби-2 Нестандартна рамка от... тръби-3

Освен забавен, проектът е и евтин, защото за него се използват подръчни материали. На пръв поглед това изглежда по-скоро странно, но крайният резултат е наистина вдъхновяващ.

Материали

Нужни са Ви само обикновени pvc тръби с различен диаметър, инструмент за нарязване на тръбите, рамка-образец и лепило за pvc без мирис (то трябва да може да се измива с вода).

Нарязване

Използвайте избрания инструмент за рязане, за да нарежете напречно тръбите на парчета с дебелина 4- 7 см. Тук са използвани тръби с два различни диаметъра, за да се получи по-нестандартен резултат, но Вие можете да използвате само един вид тръба или пък да съчетаете повече от два вида.

Оформяне

Прецизното поставяне и групиране на парчетата pvc тръба оформя цялостната визия на бъдещата рамка. Използвайте рамката образец, за да зададете границите и размерите. Освен това така ще се сигурни, че Вашата рамка няма да бъде крива или несъразмерна.


Залепване

На местата, където отделните парчета pvc тръба имат досег със съседните парчета, поставете малко от лепилото. Оставете да изсъхне и вече можете да използвате рамката по предназначение.

 

 

 

 

 

източник comfort.bg

Категория Категория: Занаяти

Категория Тагове: направи си сам, за дома, аксесоари,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot