Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Жизненоважен комплект домашни инструменти

6
гласа
Когато пипкавата работа вкъщи трябва да се свърши, има няколко неща, които помагат, дори на неопитната ръка.
Жизненоважен комплект домашни инструменти-1

Молив
Дръжте един молив при инструментите. Изключително ценен е, когато окачвате картини или рафтчета. Тогава е важно да се маркира внимателно.

Чук „кози крак”
На пазара има много разновидности на чука. Предимството на козия крак, че с него могат да се вадят и пирони. Когато го купувате, тествайте теглото му. Ако ви се струва неудобен и твърде тежък, вземете по-лек.

Винтов гаечен ключ
Използва се за развиване на затегнати винтове и болтове, както и за прости водопроводни задачи като сменяне на старата пералня с нова и чистене канала на мивката.

Пирони и винтове
Добре е да разполагате с кутия пълна с различни размери. Приложенията им са безбройни, дори само в един малък апартамент.

Комбинирани клещи
Има клещи, които стават както за сменяне на бушони, така и за срязване на жици. Ако се сдобиете с такива, ремонтът вкъщи ще бъде значително по-лесен.

Отвертка със сменящи се накрайници
Така в един и същи инструмент имате права и кръстата отвертка без които ремонтът е невъзможен.

Рулетка
За измерване дължината на пердетата, проверяване дали новото канапе ще мине през вратата и още много други случаи, без рулетка, трудно ще внесете значителна промяна в интериора. Вземете си такава с блокиране на лентата. Така ще можете да мерите и без чужда помощ. Ако практикувате НАПРАВИ СИ САМ, ще ви трябва метална рулетка, а за шиене – платнена с PVC покритие. Тя ще ви улесни като приляга плътно по тъканите.

Лепенки и риванол
Е, и на опитния майстор му се случват дребни инциденти от време на време.

източник interior-scena.bg

Категория Категория: Инструменти

Категория Тагове: инструменти,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot