Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Как да открием теч от покрива?

7
гласа
Локализирането на теч от покрива не е толкова трудно, колкото си мислите. Първата задача е да огледате вътрешната част от къщата си за следи от вода. Първия и най-забележим знак са водни петна или плесен. Източникът на теча може да бъде открит много лесно, ако го проследите от вътрешността на вашия дом.
Как да открием теч от покрива?-1

Ако мястото на теча не е очевидно ще ви се наложи да проверите най-вероятните зони, където може да се образува. Това са ниските точки на покрива, зоната около комините или липсващи керемиди. Колкото по-дълго оставим един теч непоправен, той става все по-голям. Имайте предвид, че ако е в начален стадий не винаги можете да го видите след външен оглед.

По време на търсенето почистете всякакви боклуци от покрива си, които могат да задържат вода или сняг и да предизвикат течове.

Не отстранен теч ще навреди както на структурата на покрива ви, така и на личните ви вещи, за това трябва да се отнесем сериозно към този проблем. Ако не можете да се справите сами и течът продължава е най-добре да се консултирате със специалист за ремонт на покрива.

източник remontiranenapokrivi.com

Категория Категория: Строителство и ремонти

Категория Тагове: покрив, теч, хидроизолация,

5 Коментара

nkirova
ЗНАМ ЗА ЕДНА ФИРМА,КОЯТО ОТКРИВА МНОГО ТОЧНО МЯСТОТО НА теча с инфраяервена камера buildinspect.eu
Hexagon-Build
А аз знам една фирма която не е лицензирана......и няма сертификат. Изисквайте международен сертификат по Термография. Колеги как се открива теч на покрив само с Термокамера или вашата е специална?????
inspect
buildinspect.eu са супер професионалисти!!!!
Hexagon-Build
Колеги осъзнайте се, заблуждавате клиентите и опорочавате термографиията и не лъжете за сертификата си, защото никой от Вас няма дори първо ниво!

Добави коментар

друга картинка

antibot