Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Идеи за допълнително място за съхранение на вещите - баня

7
гласа
Идеи за съхранение на вещите във вашия дом. Как лесно можете да организирате инструменти, дрехи, стари играчки, стара техника и т.н.
Идеи за допълнително място за съхранение на вещите - баня-1

1. Кошница за хавлиените кърпи
Ако разполагате със свободен ъгъл в помещението, запълнете го с помощта на голяма декоративна кошница, в която можете да държите навити на руло хавлиените си кърпи. Тази подредба не само е красива, но и функционална, защото оставяте повече свободно пространство в шкафа под мивката.

2. Отделени, но по равно
Ако няколко човека споделят една и съща баня, определете на всеки от тях по един или повече шкафчета за личните тоалетни принадлежности. Тази мярка ще намали безпорядъка, защото всеки ще се грижи само за неговите собствени неща.


3. Пространство над главата
Увеличете полезното пространство в банята като поставите система от рафтове над тоалетната чиния (системата е направена така, че да не пречи на изправянето и сядането). Съществуват множество сравнително евтини модели от дърво, ратан, пластмаса или метал, които са особено подходящ избор за хавлиените кърпи и козметичните продукти.

4. Всичко по закачалките
Голяма част от съвременните електроуреди за банята – сешоари или пък самобръсначки, са пригодени за закачване на стената. Ако намерите начин да ги закачите на подходящо безопасно място, Вие ще спестите пространство в шкафовете и чекмеджетата.

5. Складирайте играчките
Ако споделяте една и съща баня с малки деца, вероятно из цялото помещение са разпръснати водни играчки и аксесоари. Съберете ги на едно място в мрежеста торба с шнур и я закачете над душа – така водата от тях ще се стича директно в канала.

източник comfort.bg

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: да знаеш как, идеи, пространство, баня, тоалетна, разположение,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot