Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение във всекидневната

5
гласа
Когато подреждате (или преподреждате) мебелите в помещенията в дома си, обикновено се водите в голяма степен от начина си на живот. Така например важен фактор е това дали обичате да каните гости често, предпочитате да гледате телевизия или пък да четете в леглото. Ето защо ние Ви предлагаме да разгледате няколко идеи за разпределение на мебелите във всекидневната, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди.
Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение във всекидневната-1 Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение във всекидневната-2 Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение във всекидневната-3

Проблем: Разполагате с квадратно помещение – всекидневна (в случая то е с размери около 4 х 4 м и без архитектурни детайли).

Решение: Ако Вие сте...

... ЛЮБИТЕЛ НА КНИГИТЕ.
Това разпределение е идеално за хората, които предпочитат спокойствието и уединението. Тук не е предвидено място за телевизор. Килимчетата разделят визуално пространството на 3 отделни сектора, всеки от тях подходящ за уединение за четене. Разпределението дава възможност да подредите книгите си така, че те да се виждат от пръв поглед. Голямата маса до двата прозореца може да послужи за поставянето на купчини с книги, а двете столчета предоставят допълнително място за сядане. Канапето и удобният фотьойл предразполагат към прекарване на свободното време с книга в ръка.


... ЛЮБИТЕЛ НА МЪРЗЕЛУВАНЕТО.
Разпределението предлага удобно място за излежаване и прекарване на свободното време в приятно мързелуване. Модулното канапе дава възможност за дрямка или гледане на филм чрез системата за домашно кино, разположена отсреща. Кръглата масичка за кафе омекотява ъгловите контури и дава допълнително удобство. Другата масичка, поставена в ъгъла, дава възможност за складиране на книги и други предмети, а ниската тапицирана пейка дава допълнително място за сядане, без да пречи на гледката към екрана.


...  ЛЮБИТЕЛ НА РАЗГОВОРИТЕ.
Това разпределение е направено така, че да способства комуникацията. Неговата симетричност провокира разговорите със семейството и приятелите. Двете ниски канапета са насочени едно към друго, а между тях е поставена масичката за кафе – достатъчно дискретна, за да не пречи на разговора, но и достатъчно практична, за да играе ролята на поставка за напитки, списания, храна и прочее. Зад всяко канапе е поставено по едно огледало, което прави помещението да изглежда по-просторно и въздушно. Тапицираната пейка дава допълнително място за сядане, без това да означава пренаселване на мястото за разговори.

източник comfort.bg

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: дневна, всекидневна, дизайн, интериор, обзавеждане, идеи, да знаеш как,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot