Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Идеи за интериора: 3 идеи за разпределение в спалнята

6
гласа
Когато подреждате (или преподреждате) мебелите в помещенията в дома си, обикновено се водите в голяма степен от начина си на живот. Така например важен фактор е това дали обичате да каните гости често, предпочитате да гледате телевизия или пък да четете в леглото. Ето защо ние Ви предлагаме да разгледате няколко идеи за разпределение на мебелите в спалнята, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди.
Идеи за интериора: 3 идеи за разпределение в спалнята-1 Идеи за интериора: 3 идеи за разпределение в спалнята-2 Идеи за интериора: 3 идеи за разпределение в спалнята-3

Проблем: Разполагате с голо помещение – спалня (в случая то е с 2 прозореца и размери около 4 х 4 м)

Решение: Ако Вие сте...

... ДВОЙКА, ОБИЧАЩА ДОМАШНИЯ УЮТ.
Това изчистено разпределение е идеално за двама. Голямото легло с чудесен поглед към екрана на телевизора осигурява удобство в спокойните вечери, когато искате да погледате филм. Двете самостоятелни нощни лампи на стената осигуряват възможност за четене на книга на всеки от двамата партньори, без това да пречи на другия. Върху стената с прозорците може да се постави огледало или картина, а кокетното канапе и фотьойлът дават възможност за съвместно пиене на сутрешното кафе и гледане на новините, докато се приготвяте за излизане. Килимът представлява обикновен квадрат (или правоъгълник), който обобщава пространствено двете обособени области – за сън и за сядане.

... НОЩНА ПТИЦА.
Подвижно легло в средата на помещението и голямо бюро (150 х 50 см.), което го "закотвя" на мястото му – това прави стаята да изглежда повече като ателие, отколкото като място за сън. Въздушният ефект е допълнен от вграденото осветление, голия под (с изключение на едно малко килимче под леглото) и свободно стоящите нощни шкафчета, които могат да бъдат преместени под бюрото, за да се осигури повече свободно пространство. Голямото писалище осигурява място за съхранение, а свобосно стоящата закачалка за дрехи добавя акцент в помещението. В единия ъгъл е поставен параван, който създава дълбочина на пространството и прекъсва твърде ъгловатия вид на помещението.

... РАБОТЕЩО МОМИЧЕ.
Поставянето на леглото директно срещу прозорците отваря пространството в останалата част на помещението, за да се осигури по-голяма мобилност. Това улеснява движението из стаята, когато Ви се налага да бързате за офиса или вечерното парти. Тоалетката пък е мястото, което ще Ви осигури необходимото спокойствие и време за себе си в забързаната сутрешна програма, а на вечерната подготовка придава щипка лукс. Масичката (90 х 65 см.) може да се разгъва до размерите на бюро или поставка за телевизор. Дългото шкафче – библиотечка (150 х 50 см.) е място за подреждане на книгите и списанията, или на други предмети. Килимът покрива плътно цялата стая, което създава усещане за уют и мекота при стъпване.

източник comfort.bg

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: дневна, всекидневна, дизайн, интериор, обзавеждане, идеи, спалня, да знаеш как,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot