Стопяеми лепила и пистолети
82.4 K
14:06

Как се използват стопяемите лепила и пистолети? Топлото лепене има много предимства, от които най-голямото е бързината. Със стопяемо лепило се лепят различни материали за много кратко време. Съществуват различни стопяеми патрони за различни приложения. Добрите пистолети за...

Силикон или монтажно лепило?
64.8 K
5:14

Основната разлика между лепилата и уплътнителите е, че уплътнителите обикновено имат по-ниска якост и по-голяма гъвкавост в сравнение с лепилата. Тъй като основната цел на уплътнителя е да запечата фугите, той трябва да имат достатъчно сцепление към основите и устойчивост...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.

Бъркалки и миксери Collomix
76 K
11:37

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на...

Как да скрием грозните тръби от парното, тънкости при боядисването
72.5 K
23:11
Предаване 3 / 2021

Ще ви покажем как бързо и лесно да скриете грозните тръби от парното или друго нещо, което ви дразни и не искате да ви се набива в очи всеки ден. Лепиш газобетона, върху него гипскартон и си готов за 2 часа с целия ремонт.
После ще си говорим и за боядисването - как...

Ударен винтоверт
84.8 K
6:00

Този тип ударни завиващи инструменти имат ударна функция, която е доста по-различна от ударната функция на перфоратора. Когато ударния винтоверт достигне определено натоварване,  той започват да съхраняват енергия във въртеливото движение на един елемент в машината и...

Автомат за врата, аквариум – рязане и лепене на стъкло
71.2 K
23:46
Предаване 2 / 2021

Днес ще ви покажем как да монтирате затварящия автомат на входната врата, така че да не се тряска всеки път след вас като влизате и излизате.  И не си мислете, че е толкова сложно. 
Ще ви покажа как се прави и резба. И това вече не е майсторска работа.

...
Видове накрайници и битове, изграждане на вентилиран покрив
73.9 K
23:36
Предаване 9 / 2020

Днес ще говорим за нещо дребно, но изключително важно, което свързва всички тях. Всички тези инструменти разчитат на правилния накрайник, който да предаде въртящия момент на машината към съответния винт или болт. 
Дори някои отвертки са направени за работа с...