Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Уютен малък апартамент

7
гласа
Кой казва, че само големите апартаменти са хубави? С интериора и дизайна на този апартамент ще докажем, че и малките апартаменти могат да бъдат също толкова стилни и модерни, и не на последно място функционални.
Уютен малък апартамент-1 Уютен малък апартамент-2 Уютен малък апартамент-3 Уютен малък апартамент-4

Представяме ви една шикозна всекидневна. Квадратурата с която разполагахме за нея не бе голяма, но това не пречеше да я раздвижим и направим удобна и красива. Започнахме от тавана. С окачени тавани, вградено осветление и комбинацията от бял и охра латекс се получи много свежа и слънчева стая. За да не затворим оптически помещението продължихме да следваме светлата гама и за обзавеждането.

Кухнята  поместихме в малко кътче, за което, взаимствахме молко място и от коридора. Побрахме всичко необходимо за домакинството и дори намерихме място и за поместването на маса за хранене.  За да изглежда всичко това просторно, за врати се спряхме на изцяло стъклен вариант.

Спалнята е другата стая за която трябваше да създадем пълна идилия и комфорт. Тук отново наблегнахме на светлите цветове. Раздвижихме тавана с орнаменти от гипсокартон, а за стената над леглото избрахме фигурален тапет. Мебелите ги направихме специално по поръчка за да бъдат съобразени с мястото и размерите на стаята.

Банята е истинско цветово торнадо от синьо и кафяво. Плочките веднъж следват някаква линия, а в следващият момент я нарушават безразборно. В комбинация с бялата санитария, тази баня е истински шедьовър.

източник http://acherno.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: апартамент, дневна, интериор,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot