Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

ГА-05 ЕООД

адрес: Банкя ул. Янтра 19

тел: +359 884 43 50 32

факс: 997 32 42

e-mail:

URL:http://www.ga05.com/index.html

Фирма ГА 05 ЕООД е вносител на диамантени дискове за рязане и шлайфане и диамантени боркорони от Германия.

Здравейте

Фирма ГА 05 ЕООД разшири дейността си от края на 2012 с внос на диамантени инструменти от Германия. Диамантените инструменти се произвеждат от немската фирма BT BAvaria Tools и са сертифицирани по ISO 9001 и Европейският стандарт за диамантени инструменти EN13236. Производителят е член на Немската Абразивна Асоциация (VDS), която е най-голямата Национална Асоциация в Европейската Абразивна Индустрия.

Диамантените дискове и боркорони се произвеждат в почти изцяло автоматизиран завод по последни технологии и постоянен контрол по качеството. Суровините с които се произвеждат диамантените продукти се закупуват от избрани доставчици, които имат високо ниво на контрол по качеството.

Диамантените инструменти които фирма ГА 05 ЕООД продава на българският пазар са диамантени дискове за рязане и шлайфане и диамантени боркорони.   Диамантените боркорони се тестваха в България от началото на 2012 г. и сега смело можем да кажем, че открихме видът диамантени сегменти които са най-подходящи за рязането на българският бетон като композитен строителен материал.

Повече за нашите продукти от началото на 2013 г. може да прочетете на: http://www.ga05.com/products.html

Повече информация за немският производител на диамантени инструменти           http://www.bt-bavariatools.com