Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Земно и красиво

6
гласа
Този интериор впечатлява със своята семплост и същевременно гарантира усещането за домашен уют и функционалност.
Земно и красиво-1 Земно и красиво-2 Земно и красиво-3 Земно и красиво-4 Земно и красиво-5

Земните цветове, които сме избрали за обзавеждането му, създават хармония и спокойствие – топло бежово, нежно кафяво, бледо оранжево. Място, в което да се върнеш след дългия работен ден и да се почувстваш у дома.
Голямата холна гарнитура, библиотеката и телевизора оформят приятно място за събиране с приятели, наслада с книга в ръка или просто почивка с хубав филм. Декоративните възглавници следват цветовата гама на помещението, разнообразена от по-шареното килимче пред дивана.
 
Кухнята е обособена в единия ъгъл на стаята. Избрали сме настилка от теракот с оглед по-лесното почистване и предотвратяване на намокрянето на пода, който в останалата си част е светъл ламинат. Вградените мебели спестяват място, а острова е удобен плот, снабден с допълнителни шкафове. Допълнителното осветление е гарантирано от луни, разположени непосредствено над мивката. Тапицерията на трапезарните столове допълва дамаската на канапето, а масата е изработена от същия материал като кухненските мебели.
 
За спалнята се спряхме на гълъбово сиво, подчертано от красив тапет на ивици. За удобство сме поставили меки табуретки, които играят ролята и на скринове. Двете нощни лампи и скритото осветление създават романтична обстановка, а цветовия ансамбъл е завършен с килим в сходна гама.
 
Това, което би впечатлило повечето жени, е дрешника, които се намира в непосредствена близост и замества нуждата от допълнителни гардероби.
 
Тъй като разполагахме с просторно помещение за банята, разположихме мивка с големи шкафове отдолу, над тоалетната обособихме ниши с няколко рафтчета, а душът затворихме зад стъклена конструкция. Цветовете отново са неутрални – бежаво и кафяво.
 
За да е пълен конфорта в дома, в антрето поставихме малък дрешник, допълнен от удобни възглавнички, закачалки и голямо огледало. Така гарантирахме удобство и приятна атмосфера още с отварянето на входната врата.

източник acherno.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, almero, кухня, спалня, антре,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot