Химически анкер в тухла
87.4 K
1:23

Химическият анкер е двукомпонентен епоксиден продукт за окачване на товари. Химическият анкер е един от най-ефикасните и здрави методи за закачане на тежки товари в материали с кухини каквито са тухлите.
За използване анкер в тухли е предвидена специална мрежеста...

Зареждане на акумулатор, стойка за стегите и чираците Wolfcraft
71.3 K
23:47
Предаване 1 / 2021

Днес ще отворим темата за това, как се зареждат акумулатори и защо правилното зарядно може да промени тенденцията на всеки 2 години да купуваме нов акумулатор. 
А след това съм решил да направя някои подобрения в работилницата. Ще направя специална стойка за...

Машина за мокро рязане на плочки
85.9 K
5:17

Когато имаме нужда от прецизен сряз на плорките се използва машина с мокро рязане. При машината за рязане на плочки с мокро рязане се възползваме от предимствата на точнота рязане на диамантения диск, без да се задушаваме в праха, образуван от триенето му в...

Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Видове накрайници и битове, изграждане на вентилиран покрив
73.9 K
23:36
Предаване 9 / 2020

Днес ще говорим за нещо дребно, но изключително важно, което свързва всички тях. Всички тези инструменти разчитат на правилния накрайник, който да предаде въртящия момент на машината към съответния винт или болт. 
Дори някои отвертки са направени за работа с...

Смяна на счупена плочка
104.7 K
5:12

На мострата, която сме подготвили, ще отстраним една от средните плочки, която  е спукана. Защо се е спукала, няма да уточняваме.
Ние ще премахнем и ще сменим спуканата и счупена плочка. Ще използваме многофункционален инструмент осцилатор, за да изстържем...

Винтоверт за гипскартон
78 K
1:36

Винтовертите за гипскартон са специализирани машини за завиване на винтове. Те имат специален съединител, който спира движението на накрайника, когато главата на винтоверта опре в гипскартона.
Винтоверти за гипскартон има с кабел или батерия. Друго, което ги отличава...

Работна маса за оберфреза и циркуляр Wolfcraft
54.7 K
3:07

На тази многофунционална маса на Wolfcraft ще монтирам първо циркуляра. Разполагането на инструмента от долната страна дава възможност за контролиране на детайла с две ръце.