Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Направи си сам коледен венец за украса на дома

20
гласа
Няколко направи си сам идеи, традиционни и екстравагантни, за празнична украса на дома за коледните и новогодишни празници. Украсете дома си сами.
Направи си сам коледен венец за украса на дома-1 Направи си сам коледен венец за украса на дома-2 Направи си сам коледен венец за украса на дома-3 Направи си сам коледен венец за украса на дома-4 Направи си сам коледен венец за украса на дома-5 Направи си сам коледен венец за украса на дома-6

1. Шишарки и зеленина
В свежите клончета от вечнозелено дръвче са вплетени сухи клонки с червени плодчета и шишарки, предварително напръскани със златиста боя.

2. Зелени ябълки
Този венец, съчетаващ тъмнозеления цвят на клонките с вибриращо зеленото на свежите ябълки, става още по-ефектен, ако се постави на керемиденочервен фон. Тъй като съдържа сочни плодове, венецът е доста тежък – затова при желание истинските ябълки могат да се заменят с изкуствени, които са далеч по леки.

3. Кедър и червени плодове
Свеж венец от кедрови клонки, в който са вплетени клончета с червени плодове, придаващи му повече текстура и цвят. В горната част на венеца е вързана лъскава червена панделка.

4. Венец от топки за елха
За основа на този нестандартен венец е използван обръч от плътен дунапрен (пяна), върху който са залепени лъскави топки за елха с различна големина и цветове.

5. Топки и ленти
Широката лента в този венец се превръща в основен елемент от декорацията – едновременно украса и разделител за вплетените във венеца червени топки.

6. Венец в златисто
Този нестандартен венец е създаден върху основа от сухи клонки, с вплетена в тях полупрозрачна панделка и няколко малки блестящи топки в бяло, златисто и сребристо.

7. Провинциален стил
Този иначе обикновен венец е придобил нестандартен и ефектен външен вид с помощта на няколко малки блестящи топки и голяма панделка от груба конопена материя в кафяво, поставена малко встрани от центъра на венеца.

8. Прозрачни мъниста
Върху основа от дунапрен са вплетени телени жички с множество прозрачни мъниста, оформяйки един изключително нестандартен, но много ефектен зимен венец.

9. Снежинки
Сребристите орнаменти (снежинки и звездички), вплетени в зелените клонки на венеца му придават един по-празничен и "снежен" външен вид.

10. Просто зелено
Този на пръв поглед съвсем обикновен венец от свежа зеленина е интересен заради съчетанието на различни видове дървесни клонки – всеки от които с различен нюанс на зеленото.

11. "Снежни" венци
Още един нестандартен, но ефектен венец за празниците – той е изграден върху дунапренен обръч, покрит с лента от изкуствени пера, лъскави сини панделки и няколко топки за елха в снежнобяло. При втория вариант се използват само бели топки и множество ленти в яркосин нюанс.

12. Свежо и червено
В този венец е заложено не толкова върху зеленината, която се явява само фон, а основно върху клонките с цели гроздове червени плодчета – свежа и нестандартна идея за празниците.

източник comfort.bg

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: декорация, да знаеш как, коледна украса, украса,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot