Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Три цвята оранжево

6
гласа
С този наш проект ще представим онова, което в момента е модерно в интериора – нещо мъничко тук, нещо мъничко там и домът се преобразява като с магическа пръчка.
Три цвята оранжево-1 Три цвята оранжево-2 Три цвята оранжево-3 Три цвята оранжево-4 Три цвята оранжево-5 Три цвята оранжево-6

С този наш проект ще представим онова, което в момента е модерно в интериора – нещо мъничко тук, нещо мъничко там и домът се преобразява като с магическа пръчка.


Искахме всичко в този апартамент да изглежда максимално натурално. Избрахме мебели, имитиращи дърво и естествен паркет за основните помещения – трапезарията и хола.


Във всекидневната е изградена камина, за да носи уют и спокойствие на обитателите на дома и техните гости. Облякохме стената, в която е вградена, с дърво, за да се впише в цялостния интериор.
Основен акцент се пада на вграденото осветление. То е поставено в допълнително изградени арки, както и в тавана. Напоследък то е особено предпочитано, защото дава ново звучене на помещенията и раздвижва линиите.


Преходът към кухнята е плавен. За нея е избрана друга настилка - плочки, за да може да се почиства по-лесно. Мебелите са издържани в същия стил с лека закачка в жълто под формата на две вратички, които да разчупят композицията. Същият цвят може да бъде открит във възглавничките на столовете и лампионите.


Много често тези съчетания са трудно постижими с мебелите, които могат да се намерят в магазините. Това налага индивидуално проектиране, но гарантира уникална визия на дома. В такъ в случай е най-добре да се обърнете към интериорен дизайнер, който ще може да предложи оптималното решение и същевременно ще преотврати появата на кич ако такава е тръгнала да се промъква в собствените Ви проекти


В кухнята е добавен един функционален плот, който може да се използва за бар или за работно място.
Ако имате съмнения относно цветовете, заложете на светлите тонове и ограничете комбинирането им до не повече от три. В настоящия проект основно е бялото, допълнено от жълто , бежово и цвета на естествено дърво. Както може да се види, нищо не е преувеличено и е наложена хармония във всичко.

източник Acherno.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: цветове, дизайн, декорация,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot