Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Вградено осветление, обзавеждане, хол, кухня и всичко в бяло

6
гласа
Вероятно мнозина от Вас желаят да имат красиви и функционални жилища, по последен писък на модата и създадени специално по поръчка. Интернет, списания, съвети на интериорните дизайнери неизменна част от постигането на тази мечта. Как да съчетаем цветовете, материите, да обърнем внимание на аксесоарите. А хрумвало ли Ви е да заложите единствено на бялото?
Вградено осветление, обзавеждане, хол, кухня и всичко в бяло-1 Вградено осветление, обзавеждане, хол, кухня и всичко в бяло-2 Вградено осветление, обзавеждане, хол, кухня и всичко в бяло-3 Вградено осветление, обзавеждане, хол, кухня и всичко в бяло-4 Вградено осветление, обзавеждане, хол, кухня и всичко в бяло-5 Вградено осветление, обзавеждане, хол, кухня и всичко в бяло-6 Вградено осветление, обзавеждане, хол, кухня и всичко в бяло-7

Вероятно някой ще възкликне „Напомня ми за болница но не бързайте да отхвърлите идеята с лека ръка. Ще ви предложим няколко варианта за обзавеждане на хол и кухня, които ще променят представите Ви.
Помещението, с което разполагаме, е преходно и естествено светло. За да покаже обаче бялото най-доброто от себе си, има нужда от допълнително осветление. Особено подходящо е вграденото, разположено в окачен таван. За постигане на още по-впечатляващи резултати препоръчваме мебели с гланцови повърхности. Така цялото помещение ще заблести.

Преходната трапезарна част е издържана в същата цветова гама и материали кръгла маса и четири стола с гланцово покритие.
Малкият бар с дизайнерски столчета придава завършек и същевременно е удобно място за всеки  - бил той домакин или гост.

Белият диван в хола изглежда изключително изискан и може бъде част от интериора дори на холивудска звезда. Допълнен е от етажерки, върху които да разположите снимки на любими хора или любима книга.

Задължително белият телевизор поставихме на пано, допълнително осветено от лампички, поставени между него и стената. Така постигнахме и един много романтичен акцент приглушената светлина вечер.

И за да бъде всичко съвършено, не забравяйте и подовата настилка бяла и изкряща като цялото помещение.

източник Acherno.com

Категория Категория: Архитектурни решения

Категория Тагове: бяло, вградено осветление, обзавеждане,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot