Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая

8
гласа
Рано или късно всяко дете иска да има свое собствено място за уединение и игри, а в нашия случай децата бяха две. Апартаментът на клиентите ни не разполагаше с излишно пространство и затова се наложи да направим известно преустройство.
Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая-1 Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая-2 Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая-3 Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая-4 Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая-5 Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая-6 Гардероб-стена, кухненски бокс, детска стая-7

Премахнахме тези стени, които представляваха пречка за осъществяването на проекта ни и създадохме допълнителна стая – така двустайния апартамент се превърна в тристаен.
Основното звучене в кухнята и всекидневната беше връщане назад във времето. Пресъздадохме уютна обстановка, благодарение на големите дървени шкафове, боядисани в бяло, камината, облицована с тухли и дамаската на столовете с нежни цветове на рози.

Разположихме кухненския бокс във вече съществуващата ниша и го скрихме с ред шкафове. Така обособихме къта за готвене, без да акцентираме на присъствието му в помещението.
Подсилихме осветлението и чрез дузина лампи, разположени в окачения таван, оформен само като корниз.
Усвоихме съществуващото пространство в близост до старата обща детска спалня и така съзадохме две. Разделихме ги една от друга чрез стъклена стена – така децата останаха близо едно до друго, но и самостоятелни.
Подбрахме мебели в зелената гама за едната стая и такива в червено и черно за другата.

За спалнята избрахме лилавото като водещ цвят. Леглото е украсено с уникални елементи, в които отново се долавя леко ретро звучене.

Наложи се да присвоим част от помещението, за да можем да създадем и две бани – една за родителите и една за децата.
За възрастните избрахме плочки в теракотен цвят и фризове в синьо. Добавихме голямо огледало и вана, в която да релаксират след натоварения ден.

За детската баня избрахме плочки с красиви закачливи картинки.

Това, което прави този апартамент уникален, оставихме за накрая. В дългия коридор скрихме един голям гардероб, който да играе ролята на дрешник и още нещо. На пръв поглед прилича на стена, но картините са дръжките на различните по големина вратички. Хем красиво, хем хитро, нали?

източник Acherno.com

Категория Категория: Архитектурни решения

Категория Тагове: детска стая, гардероб, кухненски бокс, ремонт,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot