Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Линейни сифони за баня

8
гласа
Най-добрата комбинация между визия и функционалност. Съвременните дизайнерски тенденции за обзавеждане на бани казват ясно - Колкото по-малко, толкова по-добре.
Линейни сифони за баня-1 Линейни сифони за баня-2 Линейни сифони за баня-3 Линейни сифони за баня-4 Линейни сифони за баня-5

В концепцията за проектиране на пода на банята стои идеята за цялостно чувство на простор, интериор от малко материали и избягване на реални и оптични прегради. Концепцията пресъздава визията на класическата ориенталска баня и съвременните луксозни спа салони.

 

ACO ShowerDrainе проектиран да осигури свобода и движение, като едновременно с това да поддържа много ясна граница между мократа и сухата зона във вашата баня.

 

Линейният душ-канал ACO ShowerDrain поставя графичен акцент там, където е необходимо: по стената, успоредно на преградата в зоната на душа или в средата на помещението. Стандартите дължини от 700, 800, 900, 1000 и 1200мм, както и вариантите по поръчка, дават свобода за проектиране без компромиси. Предлагат се осем варианта на дизайнерски решетки от неръждаема стомана. Вариантите със стъкло, минерално покритие или опцията за вграждане на подова настилка в решетката на душ-канал предлагат безброй възможности за интегрирани решения.

източник www.bg-maistor.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: линейни сифони, сифони за баня, лентови сифони, aco, showerdrain,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot