Шаблон за пробиване на отвори
52.8 K
2:04

Аз миналата седмица си поръчах от сайта на Ташев Галвин и една друга джаджа, тъй като трябваше да монтирам аксесоари в една баня.
Не бях сигурен какъв е размерът на винтовете за аксесоарите, но шаблонът има няколко размера - от 4 до 10 мм, така че се...

Избор на инструменти - акумулаторни или с кабел, MultiVolt, премахване на фуги
80.5 K
23:21
Предаване 11 / 2020

Какъв инструмент да изберем - акумулаторен или такъв с кабел? Какво са MultiVolt батерии и инструменти и какви са техните предимства?
Как да премахнем старите фуги между плочките без да се налага къртене?

Лепене на плочки с нивелираща система
83.1 K
3:25

За да залепим плочки абсолютно равно, ще използваме система за нивелиране на плочките на Rubi. Системите за нивелиране на плочки се използват все по-често, тъй като плочите стават все по големи. Плочи с размери 20х120, 60х120см, вече са нещо стандартно и не стряскат...

Видове твърдосплавни свредла, монтаж на ламинат с лостова ножица, рязане на первази с шаблон
82.1 K
23:42
Предаване 2 / 2020

Днес нашата основна тема е свързана с твърдосплавните свредла. В по-голямата си част твърдосплавните свредла за пробиване на тухли и бетон са с SDS захват и се използват с перфоратор.
След това ще монтираме ламинирания паркет с помощта на лостова ножица за ламинат на...

Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...

Как да изберем перфоратор
83.9 K
12:29

Каква е разликата между перфоратор и бормашина? Защо перфораторът може да пробива бетон, а бормашината не? Какви са принципите им на работа?
Ще разбере какви за предимствата на безчетковите перфоратори с кабел. Какво да гледаме като избираме перфоратор? Какви...

Противоположни Wago клеми
52.8 K
2:12

В магазина ми показаха и едни клеми, които не бях виждал до сега. Наричат се противоположни Wago клеми. 
Противоположните клеми използваме, когато трябва да свържем проводници в по-тесни пространства, където с клемите, които разполагат проводници само от едната...

Tвърдосплавни свредла - какво трябва да знаем
79.8 K
11:40

Какви видове твърдосплавни свредла има и какво ги отличава от останалите? Как да ги използваме и как да различим качествено от некачествено свредло?