Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Розово лилави мечти

8
гласа
Уютно местенце в розово и лилаво – типично женски и същевременно не по–малко изискан.
Розово лилави мечти-1 Розово лилави мечти-2 Розово лилави мечти-3 Розово лилави мечти-4 Розово лилави мечти-5 Розово лилави мечти-6 Розово лилави мечти-7

При този проект се сблъскахме с необходимостта да направим доста сериозно преустройство преди да подходим към уточняване на интериорния дизайн. Апартаментът, който искахме да преобразим, беше организиран в начупени и не особено практични форми, които ограничаваха пространството и пречеха на постигането на максималната му функционалност. За целта премахнахме излишните стени, обединихме двата коридора и успяхме да създадем допълнително място.
Визията на нашия клиент беше да превърнем апартамента в уютно местенце в розово и
лилаво – типично женски и същевременно не по–малко изискан.

След като се освободихме от пречките и организирахме пространството далеч по – добре, започнахме промяната. Прилежащата към хола тераса беше голяма и много подходяща за градина и място за релакс. Затова решихме да заменим обикновените прозорци с френски. Така позволихме светлината да влезе в помещението и същевременно акцентирахме върху озеленения балкон.

 

Съборихме и стената, разделяща хола от кухнята. Така успяхме да освободим достатъчно място за обособяване на малка трапезария и да премахнем усещането за скованост и ограниченост.
Избрахме приятни и свежи цветове – мебели в почти бял цвят с  червени нюанси. Използвахме вградени уреди , заменихме старата врата със стъклена, чиито апликации са съобразени с облегалките на столовете. Тъй като желаехме да осветим кухнята възможно най – много, поставихме лампи в тавана и над мивката.

 

Холът обзаведохме семпло и стилно с най – необходимото. И тук окачените тавани са „окичени” с  множество лампи.

В спалнята подходихме още по –творчески. Решихме да изрисуваме едната стена, като  ѝ придадем уникален и иновативен вид. Преобладаващият цвят е бледо розово, което донесе една специфична атмосфера със себе си. В ъгъла обособихме и работен кът, който да не се натрапва, а да може да се използва и като етажерка.

След преустройството, успяхме да сложим вана в банята, което много зарадва нашия клиент. Плочките с флорални мотиви допълнително разкрасиха помещението, издържано отново в меките и нежни цветове на целия апартамент.

 

източник Acherno.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, лилаво, декорация,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot