Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Сблъсъка на два свята

5
гласа
Ако трябва да определим дизайна на този ресторант думата е еклектичен.
Сблъсъка на два свята-1 Сблъсъка на два свята-2 Сблъсъка на два свята-3 Сблъсъка на два свята-4 Сблъсъка на два свята-5 Сблъсъка на два свята-6 Сблъсъка на два свята-7

 

Ако трябва да определим дизайна на този ресторант думата е еклектичен. Колебанието относно най – подходящия стил бе решено лесно  – спряхме се на два различни варианта, които се допълниха взаимно. Двете нива на ресторанта позволиха разгръщането модерната и интимната визия, което го превърна в уникално и притегателно място, което може да задоволи всеки вкус.

 

Горният етаж е с типично съвременно звучене – изчистена визия, метал и полирани повърхности. Всичко е много практично и удобно. Комбинацията бяло – черно придава едновременно строг и класически вид, раздвижен от декорациите по стените.

 

Място, много подходящо за бизнес среща или официален обяд. Коренно противоположен на  „долния” свят.

 

Той е толкова топъл и уютен, сякаш е твоят собствен дом. Всичко изглежда подредено с любов и желание. Тук белите столове и маси толкова приличат на бабините, а къта с възглавници е толкова интимен.
Стените са покрити с тапети, имитиращи стара мазилка, които идеално се допълват с полилеите в бароков стил. Белите капаци по  стените препращат към стила на Тоскана – романтичен и семпъл.

 

Цялата атмосфера, допълнена от приглушената светлина, превръща този етаж в едно магическо място, където можете да се отпуснете и да се насладите на всички невероятни усещания, които сетивата могат да доставят.

 

източник Acherno.bg

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, строителни, решения, ресторант, стил, визия, класически,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot