Инструменти за автомобила
36 K
10:23

Спомняте ли си едно време как неделя беше ден за колата. Ми те старите съветски автомобили искаха постоянна занимавка и фина настройка.
Едно време си беше голям кеф. Да слезеш пред блока, да разхвърляш инструментите в радиус 10 метра, да свалиш гумата. И така...

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...

Масичка за лаптоп
87.1 K
9:55

Ще изработим практична масичка за лаптоп. За поставката за латоптоп ще ни трябва една по-широка дъска от масивна дървесина. Ще пробием отвори за охлаждане на компютъра и ще фрезоваме краищата на масичката, за да е по-удобна.
Ще направим и поставка за телефона.

Рязане на стиропор с машина и лепене с полиуретаново лепило, избор на керемиди
94.1 K
23:56
Предаване 14 / 2020

В предаването ще режем стиропор с ръчна и настолна машина Stork. Ще покажем как се оформят пистолетни сглобки около прозорците и как да изрежем канали в EPS-а за кабели и тръби.
Ще залепим изолацията бързо и лесно с полиуретаново лепило на Soudal. След това ще...

Гъвкав водопровод с пресфитинги, боркорони за пробиване на отвори
65.9 K
23:18
Предаване 14 / 2021

Днес в предаването ще видите - колко гъвкав може да бъде гъвкавият водопровод. Как да си направим сами проект и как сами да го изпълним.
След това на фокус ще са боркороните. Боркороните не са короните на боровете. 
Кога и как най-безопасно да пробиете...

Лепило спрей
52.2 K
5:46

Цианакрилатните лепила след втвърдяване стават твърди и не са еластични. Затова с тях не се лепят гъвкави материали и такива, които се огъват, защото при огъване лепилото ще се начупи.
За големи площи и за такива, които имат някакви извивки и трябва да се облекат с...

Монтаж на мивка
96.3 K
11:22

Да станат прави всички, които са се озовавали в следната ситуация – ремонтът на единствената баня в жилището е към своя край. Плочкаджията е залепил и последната плочка и си е тръгнал по живо по здраво.

Предстои да дойде монтажник, за да монтира...