Красива и функционална ревизионна вратичка за баня
42.1 K
8:46

Днес съм решил да отделя време за ревизионните отвори. Много често точно те се оказват ябълката на раздора - къде да са разположени, как ще затваря и отваря вратичката, вградени ли да бъдат или пък не, защото няма дълбочина. Това все въпроси, които понякога оставяме за края...

Само три инструмента на Метабо! Избирай!
65.6 K
14:58

Стенли, забелязахме, че във всяко предаване използваш огромен брой инструменти и работилницата ти прилича на склад на Ташев-Галвинг. 
Имаш срок от 10 минути да влезеш в сайта на Ташев-Галвинг и да избереш точно 3 инструмента на Метабо. Само 3! С тях ще свършиш...

Смяна на счупена плочка
104.7 K
5:12

На мострата, която сме подготвили, ще отстраним една от средните плочки, която  е спукана. Защо се е спукала, няма да уточняваме.
Ние ще премахнем и ще сменим спуканата и счупена плочка. Ще използваме многофункционален инструмент осцилатор, за да изстържем...

Как се работи с прободен трион (зеге)
77.8 K
12:20

Прободните триони, често наричани зеге, обаче са най-универсалният вид триони. С прободният трион се реже с голяма точност както по права, така и по крива линия.  
За по-сериозна работа ще ви трябва и по-мощен трион. При работа с прободния трион, от съществено...

Машини за шлайфане, лепене на меки настилки, разлепване на настилки с пистолет за горещ въздух
74.9 K
23:35
Предаване 8 / 2020

Днес в предаването ще разгледаме различните машини за шлайфане и видовете шкурки към тях. Ще ви покажем как се лепят и разкрояват меки настилки с готово лепило и после как се разлепят с пистолет за горещ въздух.

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...

Ръчна полиуретанова пяна или пистолетна
35.3 K
13:22

Аз днес съм се подготвил с няколко флакона с различна ръчна пяна с апликатор Genius Gun на Судал. 
С полиуретановата пяна се запълват различни отвори и фуги. Тази пяна се разширява след нанасяне, така че имайте предвид това, когато запълвате. Ако след...

Работа с пистолет за горещ въздух, обшивка на комин
74.8 K
23:46
Предаване 5 / 2020

Пистолетът за горещ въздух има безброй приложения. Първообразът му е сешоара. Пистолетът за горещ въздух се използва сваляне на боя, за огъване на тръби, за нагряване на метали и безброй други.
След това ще ви покажем как правилно се прави двойна...