Фугиране на плочки - как и с какво
78.1 K
9:07

Толкова много и често се говори за лепене и фугиране на плочки, че трябва всеки вече да е половин майстор. Да ама не. Ако някой има да се оплаче от майстор, то той ще се оплаче първо от плочкаджията. Та затова днес пак ще си говорим за плочки – този  път ще...

Верижни триони и острене на верига, датчици за осветление, свързване и защита от влага
69.6 K
23:52
Предаване 7 / 2021

Днес в предаването ще видите: Как да изберем верижен трион, как се работи с този инструмент и как да си заточите вече захабената верига? 
Ако все забравяте да включите или изключите лампата на двора, гледайте, защото датчиците за контрол на осветлението включват...

Монтаж на стойка за телевизор без прах
28 K
11:25

Аз пък онзи ден бях на гости на тъщата. 
Купила си нов телевизор и ме помоли да го закача на стената в трапезарията над шкафа. Купила си и стойка, така че аз веднага се захванах.
Въоръжен с подходящи свредла един винтоверт също ще се справи с пробиването...

Рязане на стиропор с машина и лепене с полиуретаново лепило, избор на керемиди
94.1 K
23:56
Предаване 14 / 2020

В предаването ще режем стиропор с ръчна и настолна машина Stork. Ще покажем как се оформят пистолетни сглобки около прозорците и как да изрежем канали в EPS-а за кабели и тръби.
Ще залепим изолацията бързо и лесно с полиуретаново лепило на Soudal. След това ще...

Ръчна полиуретанова пяна или пистолетна
35.3 K
13:22

Аз днес съм се подготвил с няколко флакона с различна ръчна пяна с апликатор Genius Gun на Судал. 
С полиуретановата пяна се запълват различни отвори и фуги. Тази пяна се разширява след нанасяне, така че имайте предвид това, когато запълвате. Ако след...

Шаблон за пробиване на отвори
52.8 K
2:04

Аз миналата седмица си поръчах от сайта на Ташев Галвин и една друга джаджа, тъй като трябваше да монтирам аксесоари в една баня.
Не бях сигурен какъв е размерът на винтовете за аксесоарите, но шаблонът има няколко размера - от 4 до 10 мм, така че се...

Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...

Химически анкер в тухла
87.4 K
1:23

Химическият анкер е двукомпонентен епоксиден продукт за окачване на товари. Химическият анкер е един от най-ефикасните и здрави методи за закачане на тежки товари в материали с кухини каквито са тухлите.
За използване анкер в тухли е предвидена специална мрежеста...