Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ

18
гласа
Eco Bubble на Samsung е стилна перална машина, която предлага уникално съчетание от първокласен дизайн и технология с минимална енергийна консумация (30% по-ниска от стандартната за енергиен клас А), а също и превъзходно качество при изпиране със студена вода.
SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-1 SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-2 SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-3 SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-4 SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-5 SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-6

С капацитет от седем и осем килограма, тези перални машини предлагат екстри като намалена енергийна консумация, най-новите постижения при проектирането на двигатели с впечатляващо ниски шум и вибрации, качествена изработка с доказана издръжливост и функционалност и ефективна технология.

Пералнята Eco Bubble позволява на потребителите да постигнат безупречно изпиране със студена вода, като по този начин се пести енергия за затопляне на водата, а в същото време студената вода предлага подходяща грижа за чувствителните тъкани.

Генераторът на пяна започва да разтваря препарата във водата и след това инжектира въздух, който произвежда гъста сапунена пяна. Пяната навлиза в барабана секунди след началото на нормалния цикъл. Тази пяна се разтваря във водата за пране, разпределя се равномерно по тъканите и прониква дълбоко в дрехите около 40 пъти по-бързо, от колкото при нормалните перални.

Изпирането с Eco Bubble почиства добре и деликатни материи като коприна и вълна без щети, тъй като фините мехурчета действат като предпазна възглавница. В допълнение към това, резултатите от изпирането при температура от 15°C са същите като при изпиране с топла вода от 40ºC. Равносметката показва 70% намалена консумация на електроенергия и подходящо изпиране за тъкани, чувствителни към температурата на водата.

Пералнята Eco Bubble се предлага с уникален дизайн на барабана – т.нар. диамантен барабан, при който отворите за изтичането на водата са 36% по-малки, отколкото при обикновените барабани, за да се избегне затъкването на дрехите в тях. Разположени във вътрешността на вдлъбнатини с форма на диамант, тези отвори спомагат да се намали повредата от триене и така удължават живота на тъканите. С помощта на диамантения барабан и на генератора на пяна, потребителите могат да са спокойни, че повредата на дрехите при пране е сведена до минимум.

Пералната машина Eco Bubble съчетава стил и удобство при ползването й, като предлага безукорна като изпълнение врата от хром, а също и циферблат за настройване на програмата, с лесни за управление бутони на контрол панела за различните видове пране, с LED дисплей за обратна връзка и здрава, стабилна врата с по-широк отвор, за лесно зареждане и изваждане на прането.Подобрени функции

Пералнята Eco Bubble е снабдена с безшумен двигател, който не използва ремъци и предавки и следователно редуцира вибрациите и шума, като по този начин удължава живота на уреда. Пералнята се предлага с десетгодишната гаранция за двигателя за допълнително спокойствие на потребителите.

С функцията Eco Drum Clean пералнята автоматично сигнализира на потребителите да почистят барабана. Без да използва химични препарати, пералната машина почиства на високоскоростни обороти с вода, загрята до 70°С. Това е напълно достатъчно за поддържането на барабана чист, в случай че редовно перете със студена вода, но не желаете да правите компромиси с чистотата му. Пералнята разполага и с уникален керамичен нагревател, който е по-малко податлив на натрупването на котления камък при пране с твърда вода и може трикратно да удължи безпроблемното ползване на пералнята.

 

 

източник SAMSUNG

Категория Категория: Бяла техника

Категория Тагове: пералня, samsung, eco bubble, икономия, енергийна ефективност,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot