Работа с оберфреза
80.5 K
3:45

Днес ще ви представя оберфрезата. Тя е инструмент с универсално приложение при обработка на дърво, МДФ, пластмаса. С нея се фрезоват канали за различните дърводелски сглобки, профили на различни детайли. Ако се огледате около вас със сигурност ще видите, че много от...

Маркучи, бързи връзки и аксесоари за поливане на Gardena
45.4 K
9:34

Дойде вече лято и някак си човек се настройва по-лежерно. На вас не ви липсват моментите на раздумка със съседите, когато някой отвори капака на автомобила..
Разговорите се за ремъци,  накладки…
Пък после вземете една кофа и измиете колата и тя...

Защо да изберем безчеткови инструменти, сервиз на пробивни машини, видове уплътнители
74.5 K
22:33
Предаване 13 / 2020

Какво е интересното при безчетковите инструменти HiKOKI? Какво прави безчетковите инструменти по-мощни и по-издържливи от четковите им аналози?
Ще отидем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме пробивните си инструменти и кое ги разваля...

Как се прави нож с Огнян Цонков
37.9 K
22:43

Мислих, мислих и реших - ще му подаря нож. Казват, че нож не се подарява на приятел, защото острието ще разреже добрите отношения.  Друго поверие казва, че подарявайки нож все едно подаряваш смърт, тъй като в древността ножът или мечът са били най-смъртоносните оръжия....

Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Правилно лепене на плочки, изработка на къщичка за птици
83.5 K
23:25
Предаване 19 / 2020

Правилното нанасяне на лепилото за плочки е от съществена важност за сигурното им залепване. Разбъркването с точното количесто вода и правилната бъркалка също.
Ще ви покажем различните правила при лепене на плочки.
След това ще изработим къщичка за птици,...

Инструменти с кабел или акумулаторни?
72.3 K
8:39

Когато времето е от съществено значение, свързан с кабел инструмент, позволява на потребителя да продължи работата си, без да се нуждае от почивка.
Безжичните акумулаторни електроинструменти от своя страна са чудесна опция, тъй като позволяват максимална свобода по...

Акумулаторен миксер и инструменти за лепене на плочки
39.5 K
14:01

Ето, че отново сме в сезона на ремонтите. А кое е най-ремонтираното помещение? Банята! Скоро ще бръмнат ъглошлайфите с един напевен глас от всеки балкон.
Еми то там се режат плочки най-приятно. Ако не излезеш на всеослушание да стържеш в неделя на обяд не е...