Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Топлоизолация през есенния сезон

7
гласа
Старт на икономията за отопление през зимата. Усещате ефекта веднага! Алпсофия продължава с отличните си ценови предложения към своите клиенти и през есенния сезон. С изпълнение на топлоизолация или цялостно саниране получавате така желания и търсен ефект на икономия и то веднага.
Топлоизолация през есенния сезон-1

Идеални са условията за качествена топлоизолация, в това число наличието на подходяща влажност на въздуха и достатъчна температура за перфектно полагане на всеки отделен компонент на системата за топлоизолция. 

Положената топлоизолация трябва да осигури подходяща температура и влажност, ниско ниво на шума, добри пожарозащитни свойства, приятен нов и завършен вид. Инвестирането в топлоизолация дава положителни икономически показатели за потребителя. "Алпсофия" ви съветва да влагате средствата си само в качествени строително-изолационни материали. Използването на по-големи дебелини на изолационния продукт (от масово използваните 5см), както и полагането на по-качествени фасадни мазилки, увеличават процента на съотношението на икономия на отопление към направената инвестиция. 
Повишаването на стандарта откъм енергийна ефективност и по-точно създаването на все повече "пасивни" сгради е върха към който трябва да се стремим. При "пасивните" сгради не е предвидена отоплителна инсталация- отоплението се осъществява само и единствено чрез произведената от вътрешните топлинни източници топлина. Това не е ли една осъществима мечта??? Просто влагайте средствата си разумно!

Най-голямата грешка, която може да допуснете е не да изпълните топлоизолация с по-тънък топлоизолационен продукт или полагането на евтина мазилка, а да отлагате поставянето на топлоизолация напред във времето. Всяко едно отлагане ви отдалечава все повече от старта на ефекта "икономия от топлинна енергия". Възползвайте се от разумните ни цени и усетете ефекта веднага! 

източник http://alpsofia.com

Категория Категория: Изолация и отопление

Категория Тагове: топлоизолация, саниране, алпинисти, външна реклама,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot