Битове и накрайници - какво трябва да знаем?
69 K
12:15

Големите комплекти с накрайници са винаги добра идея, особено за хоум геймърите. Важното е да следите за износване. Ако някой  бит се износи, това означава, че го ползва много по-често от останалите. Вземете си висок клас накрайник от същия вид и размер и го подменете,...

Саблен трион, масичка за лаптоп
76.3 K
23:55
Предаване 4 / 2020

В днешното предаване ще говорим първо за сабления трион. Как се реже с него, какви ножове има и някои прости правила за безопасност.
След това ще направим масичка за лаптоп и ще я обработим с оберфрезата. За изработката на масичката за лаптоп ще ни трябва само...

Защо да изберем безчеткови инструменти, сервиз на пробивни машини, видове уплътнители
74.5 K
22:33
Предаване 13 / 2020

Какво е интересното при безчетковите инструменти HiKOKI? Какво прави безчетковите инструменти по-мощни и по-издържливи от четковите им аналози?
Ще отидем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме пробивните си инструменти и кое ги разваля...

Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Автомат за врата, аквариум – рязане и лепене на стъкло
71.2 K
23:46
Предаване 2 / 2021

Днес ще ви покажем как да монтирате затварящия автомат на входната врата, така че да не се тряска всеки път след вас като влизате и излизате.  И не си мислете, че е толкова сложно. 
Ще ви покажа как се прави и резба. И това вече не е майсторска работа.

...
Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Дренажни помпи - как се използват?
37.7 K
8:24

Отдавна ми се иска да отворя тема в предаването за помпите. Тази тема е доста обширна, но се надявам да ви бъде интересно. По света са познати над 3000 вида помпи - сондажни, хидрофорни, моторни, електрически, вибрационни, потопяеми, дренажни. Естествено в едно предаване не...

Маркучи, бързи връзки и аксесоари за поливане на Gardena
45.4 K
9:34

Дойде вече лято и някак си човек се настройва по-лежерно. На вас не ви липсват моментите на раздумка със съседите, когато някой отвори капака на автомобила..
Разговорите се за ремъци,  накладки…
Пък после вземете една кофа и измиете колата и тя...