Монтаж на дограма - инструменти и съвети
43.8 K
10:38

Та решил съм аз да ъпгрейдна старата дървена дограма с нова PVC. Избрах профил, стъклопакет, обков. Поръчах я и всичко е точно. Произведоха дограмата и като дойде време за монтаж … 
… ми то нямало дати… колегите били много заети …...

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Електрическа инсталация със Светлозар Петров - Заро
17.5 K
23:57

Ето ни отново в работилницата, но вече сме се подготвили за нашата работа днес с необходимите електроинструменти на Книпекс.
Днес ще направим едно мини ел табло и мини електроинсталация с контакт, ключ и крушка. То истинската електро инсталация какво е - много...

Изработка на футболна врата с Предраг Пажин
22.9 K
23:52

Знаете ли какъв е размерът на футболната врата? Питам, защото всички българи сме много вещи по всички футболни въпроси и надали някой ще се затрудни да отговори на този въпрос. Пък и днес ще бъдем на футболна тема.
Преди предаването се хванахме на бас с моя гост,...

Отсичане на боя - трикове и съвети
121.5 K
4:58

А сега няколко думи за отсичането, защото ако не е добре отсечено цялото боядиване отива по дяволите.  Отсичаме между два цвята боя – обикновено меду тавана и стените или пък при смяна на цвят на две съседни стени.
В повечето случаи отсичането се...

Трикове с хартиени лепенки
74.1 K
3:53

Хартиените лепенки са полезни в много ситуации. Най-често се използват при боядисване, но ще ви покажа няколко трика с хартиени лепенки извън боядисването. 
Приложенията на тези ленти са безброй. С тях се работи лесно - лесно се залепват, лесно се късат, дори на...

Машини за шлайфане, лепене на меки настилки, разлепване на настилки с пистолет за горещ въздух
74.9 K
23:35
Предаване 8 / 2020

Днес в предаването ще разгледаме различните машини за шлайфане и видовете шкурки към тях. Ще ви покажем как се лепят и разкрояват меки настилки с готово лепило и после как се разлепят с пистолет за горещ въздух.

Алуминиева ревизия за баня
43 K
6:11

Важно е ревизията за баня да отговаря на начина на използване на това, което се крие зад нея.
За водомерите и крановете в банята е необходима достатъчно голяма ревизия, която да осигури удобна работа, бърз достъп и да елегантно да се впише в дизайнерската...