Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...

Шлайфани тухли с лепене, отбелязване и пробиване на отвори в плочки и гипскартон
91.1 K
22:29
Предаване 18 / 2020

В предаването днес ще ви покажем начина на зидане новите шлайфани тухли Porotherm Profi, който се лепят с полиуретаново лепило.
После ще видите различни начини за отбелязване на отвори в плочки и гипскартон с пособията на Kapro.

Водеща шина за циркуляр
51.9 K
1:56

Ето например шината за циркуляр става само за циркуляр, но затова пък с нея могат да се режат много тънки и прави, без никакви изкривявания ивици от дъски или друг материал, които по друг начин почти е невъзможно да се изрежат, защото в края винаги те се изкривяват.

Инструменти HITACHI - HiKOKI
75.3 K
8:46

Инж. Стефан Стефанов, мениджър продажби в Ташев-Галвинг, ще ни разкаже за електрическите инструменти с марката HITACHI, чието ново име е HiKOKI. 
Hitachi Koki произвежда много видове инструменти, включително резачки, тренировки, дървообработващи...

Къщичка за птици с Божидар Емануилов
43.4 K
13:10

Днес на гости ни е един човек виновник за много благотворителни и доброволчески инициативи в централната част на София и не само. Основател на фондацията с нестопанска цел За Оборище и учредител на Фондация КОРЕН. Днес на гости ни е Божидар Емануилов! Преди известно време в...

Рицар без броня лепи плочки с Олег Ковачев
39.4 K
12:39

Рицар без броня. Това словосъчетание е познато сигурно на почти всички българи от малко по-старото “вече” поколение. Сещаме се за малкото момче - главен герой от едноименния филм. Той прави един бляскав дебют едва на 9 години и колелото се завърта. Сега той е...

Как да поддържаме перфоратора си?
76 K
4:24

Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни разкаже как правилно да експлоатираме нашите инструменти и по специално перфоратора.
Какво го поврежда и какви са най-честите грешки при употребата му?

Боркорони за пробиване на плочки
88.7 K
4:24

При по-малки отвори, могат да се използва малки боркорни или свредла за пробиване на плочки. Когато размерите на отворите са по-големи се използват по-големи боркорони за пробиване на плочките.