Лост за набиране, облагородяване на терасата
70.6 K
23:34
Предаване 5 / 2021

Намислил съм да ви покажа как да си направите лост за набирания и как да го закачите в коридора над вратата. Така ще можете сутрин да правите по-няколко набирания на път за банята. Няма да се налага да слизате до лоста в градинката, дето едно време бабите ни си тупаха...

Слобяване с дибли
54.8 K
2:59

За едни други отвори се сетих, които без правилното приспособление и шаблон – няма уцелване. Става въпрос за сглобки с дибли. 
Все още  при сглобяване на рафтове или някоя етажерка се налага да използвате дибли, за да не се виждат винтове.

Стопяеми лепила и пистолети
82.4 K
14:06

Как се използват стопяемите лепила и пистолети? Топлото лепене има много предимства, от които най-голямото е бързината. Със стопяемо лепило се лепят различни материали за много кратко време. Съществуват различни стопяеми патрони за различни приложения. Добрите пистолети за...

Монтаж на мивка
96.3 K
11:22

Да станат прави всички, които са се озовавали в следната ситуация – ремонтът на единствената баня в жилището е към своя край. Плочкаджията е залепил и последната плочка и си е тръгнал по живо по здраво.

Предстои да дойде монтажник, за да монтира...

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Инструменти HITACHI - HiKOKI
75.3 K
8:46

Инж. Стефан Стефанов, мениджър продажби в Ташев-Галвинг, ще ни разкаже за електрическите инструменти с марката HITACHI, чието ново име е HiKOKI. 
Hitachi Koki произвежда много видове инструменти, включително резачки, тренировки, дървообработващи...

Монтаж на аксесоари в банята
79.2 K
2:58

В предишни предавания ви показахме как се монтира мивка, сифон и огледало над мивката в банята. Днес ще се върнем в банята и ще ви покажа как се да монтирате аксесоарите.
Как правилно да определите разположението на аксесоарите в банята и как да пробиете плочките без...

Пробиване на тухли и бетон
81.1 K
6:32

За пробиването на тухли и бетон ви трябва инструмент с ударна функция. Най-добре перфоратор с SDS захват. SDS захватът е специализиран за ударно пробиване и позволява движение на свредлото напред-назад.
За пробиването на отвори в зидарии и бетон свредлата вече са с...