Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Кошница-подарък

5
гласа
Често се чудим какво да подарим – на приятел, на роднина или колега, за кръщене, рожден ден, годишнина, сватба, друг повод. Искаме да сме оригинални, а това не е лесно. Тривиалните избори – козметика, книга, цвете не вършат работа.
Кошница-подарък-1

Ето една добра идея за всякакви случаи и поводи – вземете кошница и я напълнете с каквото ви хрумне – може да са набор подправки (което излиза не скъпо, а е много оригинално и би било добре оценено от хора, обичащи да готвят), може да са няколко сапуна, например, или пък тематична детска книжка и играчка, 2-3 саксии дребни цветя според сезона (а защо не и кактуси), чаша и бутилка вино или две чаши за кафе, окомплектовани с пакет кафе и бисквити. Вариациите са много – просто отпуснете въображението си.

Подредете всички неща в кошницата, която предварително постелете с цветна хартия или цветни хартиени ленти. Опаковайте всичко в голям целофан или просто украсете с панделки. Така със сигурност вашият подарък няма да остане незабелязан и ще е повече от оригинален.

източник az-jenata.com

Категория Категория: За любопитните

Категория Тагове: за любопитните, идеи и съвети, коледни подаръци,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot