Поддръжка на градината – храсторез, саблен трион, ножици, колове за ограда
74 K
23:34
Предаване 6 / 2021

Сигурно много от любителите градинари вече са в градините и усилено работят. Градината се нуждае от постоянни грижи, за да изглежда винаги добре.
Затова днес ще подхванем темата за градинарството. Ще започнем с поддръжката на дърветата и какви инструменти ще ви...

Сглобяема къща - какви инструменти?
48.5 K
13:43

Един братовчед на жена ми скоро ни беше  на гости. Преди две години си купил празно място във вилната зона на едно село в планината. Цяла година правил проучвания с какво да си построи къщичка, която да му бъде като втори дом. Абе с  една дума - вила.
Той...

Акумулаторни верижни триони Makita
50.6 K
8:56

Подрязването на клоните и поддръжката на храстите в двора може да се превърне в удоволствие. Днес съм тук, за да разгледам акумулаторните инструменти за рязане на клони.

Гледах в сайта на Ташев Галвинг няколко модела акумулаторни триони на Макита.
Ще отида...

Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Ръчна полиуретанова пяна или пистолетна
35.3 K
13:22

Аз днес съм се подготвил с няколко флакона с различна ръчна пяна с апликатор Genius Gun на Судал. 
С полиуретановата пяна се запълват различни отвори и фуги. Тази пяна се разширява след нанасяне, така че имайте предвид това, когато запълвате. Ако след...

Лепене на плочки с нивелираща система и готово лепило
77.5 K
6:24

Системите за нивелиране на плочки съвсем не са от вчера. Измислени са за улесняване на работата на майсторите по изравняването на настилката. А без такива системи е почти невъзможно да се получи настилка равна като тепсия. Особено когато се полагат голямоформатни плочи. Ще...

Работна маса за оберфреза и циркуляр Wolfcraft
54.7 K
3:07

На тази многофунционална маса на Wolfcraft ще монтирам първо циркуляра. Разполагането на инструмента от долната страна дава възможност за контролиране на детайла с две ръце. 

Оберфреза
73.7 K
8:01

Безопасността при работа с оберфрезата е на първо място. 
Фрезерът се върти със скорост между 8 000 и 20 000 оборота в минута. При неправилно рязане, откатът и липсата на контрол  биха могли да причинят нежелани последствия. Затова детайлът трябва да е...